Arama sonuçlarınız

1. berk_arda

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Ve son kare :) merak edenlere görmeyenlere tavsiye edilir :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Devammm :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  3. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Devamı.... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Oylata gidilirde şelaleye çıkılmazmı? :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  5. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Devamı... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

6. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Devamı... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

7. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bu ara kendimize tatil verdik üç gündür gezmelerdeyiz.bugün gittiğimiz bir yerden kısaca bahsedeceğim sizlere ve bol fotoğraflı olacak.ilk yer inegöl ve oylat arasında karavanınızla kafa dinleyip huzur bulabileceğiniz bir yer.mekandan ve bizlerden...
  8. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Şöför arkası koltuğu tek parça bütün yaptım.altıda komple sandıklı.lakin şöyle bir fark ve amaçla.buzdolabını bu oturumun üzerine koyup monte edeceğim.hem biraz yerden kalkmış olacak hem her seferinde eğilmek zorunda kalmayacağız hemde altıda yine sandık...
  9. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bugün karşılıklı oturum için hazırlanan mobilyalar toplandı montajlandı.güzel oldu sanki :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bayramdı seyrandı derken bayram geldi çattı sonunda.herkese iyi bayramlar.sabah erkenden kalkıldı ve kurban işi halledildi.büyüklerin elleri öpüldü.saat 2 civarıydı gezilecek yerleri bitirdik çünkü çoğu akrabamız uzak şehirlerde olunca öğlene bizde bayram...

11. berk_arda

Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Ynt: Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Benim 98 model ducatoda bulunan arıza şöyleydi. 2-4 ve geri viteslere zor geçiyor geçincede çıkarmak için neredeyse vites koluna tekme atmak gerekiyordu tabiri caizse.bi kaç tamirci ile görüştük söylenen şanzıman inecek ve en az...
  12. berk_arda

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Arsipelege kullandığınız motorsikleti aracınızın arkasında taşımanız bence zor olabilir.çünkü motorunuz 210 boyunda ve araçlarımızda ortlama 200 cm civarı diye biliyorum.motorunuz özelliklede ağırlığından dolayı aracın arka kısmına yapacağınız...

13. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Şuan bekliyorum pazar olsun diye oda hava yağmassa bakalım biçok iş var yapılacak.nasip bakalım bi pazar olsun.bazı mobilya parçalarını kestirdim pazar onlarında toplaması var.inşallah hava güzel olurda çalışırım :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile...
  14. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bu ara can sıkıntısından evde ufak tefek işlerle uğraşıyorum.akşamları erken hava kararıyor malum 6 da paydos edincede biçokşey yapılmıyor. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  15. berk_arda

Motokaravan 28.000 Tl , Çekme Karavan 18.000 Tl?

Ynt: Motokaravan 28.000 Tl , Çekme Karavan 18.000 Tl? Motokaravan neden pahalı? Tabiki araç bu fiyata dahil olduğundan olabilirmi? Çekme bir karavan önde çekecek bir arabanız olmadıktan sonra neyle çekebilirsiniz ki? Diyelim ki dediğiniz gibi 18000 tlye bir çekme karavan aldınız.bunu çekmek...

16. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Teşekkürler diyorum herkese.herşey sizler içinde gönlünüzce olsun inşallah :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  17. berk_arda

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum HAkkı abim bende yeni yeni aracıma başlayanlardanım.allahım her daim yardımcınız olsun.elimizden geldiğince her konuda destek olmaya çalışacağız tabikide :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  18. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bugün bi kısım izalosyon yaptım.bir tarafı bitirdim.diğer tarafında yarısını.şöför üst tavan parçası vardı fiberden yapılma onu söküp temizliğini yapıp bir kat boyasını attım.yarına devam artık bakalım.izolasyonu yapılan yan kısımların halı bitimi denilen...

19. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Mehmet ali abim teşekkürler atilla abim teşekkürler.ben yanları kapatmadan kalan hatlarıda ayrıca çekeyim de başıma iş almayayım :) sizde olmasanız varya burda işleri ilerletemicez :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  20. berk_arda

"yay" Dan Yapılma Kapak Makası

Ynt: "yay" Dan Yapılma Kapak Makası Bence sakıncalı bir durum.yayı açık halde tutmak için değilde tersine kapağı içeri çekmek için kullanmak daha mantıklı olur.yay kapalı halde kapağa ve dolap içine monte edilmeli.kapak açıldığında gerilmeli ve kapağı kapattığınızda yine kapalı konuma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri