Arama sonuçlarınız

1. berk_arda

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Araç içi elektrik tesisatına yüklenilmemesi için ocak ateşlemesine elektirik çekmeyi düşünmedim açıkçası.buzdolabı kısmınada çoklu priz takıp tv elektriğinide ordan almayı düşündüm.masa oturum bölümünedr çoklu priz şarz yada laptop için.bagaj kısmınada ne...

2. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bide şöyle bir soru yöneltmek istiyorum abilerime.ben aracın içinde buzdolabına bir hat,banyoya bir hat,masa oturum yerine bir hat ve mutfağa bir hat olmak üzere toplamda 4 hat 220v için kablo çektim.ama atilla abimin olsun diğer abilerimin olsun araçlarına...
  3. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Dolap çerçevesi boya yaparken ve dolabımız ve kilit sistemimiz :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bugün eşimle kendimize izin verdik.hava kapalıydı canımız çalışmak istemedi.yinede evde boş durmadık.bursadan bir abimizden büyük bir yattan çıkma bir buzdolabı aldık.motor sıfırlanmış içi gayet temiz kullanılmış,ayrıca buzdolabı gömme ankastre bir...
  5. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Tugay abim az önce aradı ve sohbet ettik.güzel dilekleri ve desteğini esirgemediği için çok sağol abimmm :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

6. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Atilla abim çok sağol.bende görfüm bir yerlerde diyordum.demekki sende görmüşüm.aldığın profillerin üzerine boya attın mı abim paslanmaması için yoksa direk montajmıdır bunlar? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

7. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Camların üstlerine çıta gibi birşey varmı tavsiyede bulunacağınız? Camların bir iki cm üstüne monte edebileceğim ve yağmur suları direk cam çıtalarına gelmesin diye? Bir tavsiye istiyorum ne kullanabilirim? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  8. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Elektik işleride bitti :) hanımda bende iş başındayız aracın iki tarafında da :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  9. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Wallaha açıkçası daha bişey harcamadım desem ayıp olmaz inşallah :) arkadaşlar çevrem sağolsun bişeylere para alan yok.artı hemen hemen herşeyi kendim yapıyorum zaten.arabanın içini parçalarken zaten herşeyi kendim yaptım arkadaşlarımla.elektrik aksamı ile...

10. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Dağıttık yine her yeri :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

11. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Zaten 2 senedir çekmeydi araç.köyde kullanılmıyor yatıyordu.bizde ona göre bakımlarını yaptık motor yürüyen süper sıkıntısız.bugünde elektrik tesisatı elden geçmekte.herşey sıfırlanıyor desek yeridir araçta :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  12. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Araç 98 model.2005 değil.ve çekme yaptım ben trafikten.bitence trafiğe geri sokucam :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

13. berk_arda

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan yçakıcı abim tel numaram 0531 7235235.istediğiniz zaman çekinmeden arayabilirsiniz.kendi çapımızda uğraş veriyoruz işte.sadece hafta sonlarım boş olduğu için yavaş yavaş ilerliyorum.zaten bazı şeyler içinde acelem yok. ve abilerim dediğiniz gibi herkes...
  14. berk_arda

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan devamı...
  15. berk_arda

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan araç içinde de yavaş yavaş uğraşıyoruz bişeylerle ama açıkçası hiçbirşey için acele etmiyorum.yavaş yavaş yapmak zorunda kalıyorum.çünkü hafta içi çalışıyoruz bi hafta sonları kalınca napimm bende zaten ağırdan alıyorum herşeyi.

16. berk_arda

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan sevgili dostlarım bizde minik minik çalışmalara devam ediyoruz.eşimle dün akşam oturup araç içi led lambalar için giriştik işe.evde led labma için bir çok malzemelerimiz vardı.onlardan mutfak,oturum bölümü ve yatak odası için lamba yaptık.
  17. berk_arda

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan gezenbilir sitesinde farkettiğim birşey varki paylaşmadan geçemicem.birçok kişi gelip geçici olmuş.bazı arkadaşlar siteye üye olup araç alıp başlamış karavan yapımına ve bir anda araç bitmeden kaybolmuş.ve bundan sonra belkide aracını yapmak isteyen ve...
  18. berk_arda

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan sorularımıza cevap verecek abilerimiz yokmu?

19. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Birde bu şekil su depoları var ve kare olanlara nazaran yarı fiyatına.bu şekil bir depoyu kullanmanın eksi yönleri varmıdır?
  20. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bi yandan aracın işleri yapılmakta kaportada bir yandan malzeme teminine devam ediyorum.su tesisatı için flex hortum kullanmayı düşünüyorum.hem daha sağlam olduğunu düşünüyorum hemde kıvrılabilir olması daha güzel karavan için.sizlerinde görüşlerini almak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri