Arama sonuçlarınız

1. berk_arda

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Birde şunu sormAk istiyorum.12 v hidrafor aldığımda evdeki standart çeşmeleri kullanabiliyormuyuz o kafama takıldı?

2. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bugün tavana geçici olarak sunta döşedim işim yok diye.üstüne bantla ölçülendirme yaptım.gayet güzel bir dizayn oldu.koridorda 47 cm yer kaldı.buda yeterli sanırım.12v tesisatının bir kısmını çektim yerlerine.zaten geç gitmiştim erken bıraktım...
  3. berk_arda

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Atilla abim şunu sormak istiyorum.son resimde dolap kapaklarının bağlanacağı yerlere profil dönmüşsün dört köşesinede.amaç sadece kontraların içi gözükmesin diyemi? Pvc kenar bant yaparakta ağırlıktan kurtulmuş olabilirsiin diye...

4. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Ben bugün araç başındayım.tavanda bulunan havalandırma saçlarını söküyorum.tavantaki küflerin temizliği yapıyorum.pazarteside kaportacı arkadaş tabandaki çürükleri ve delikleri kapatacak nasipse.sonrasında yola devam.
  5. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Atilla abim verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.tabanda kaportacı arkadaşın biraz işi var.çamurluk etrafındaki çürükleri içeriden yaptırcam ondan sonra dediğin gibi bantla ölçülendirme yapıp deneme yanılma yöntemi ile ölçüler üzerinde oynamalar yapacağım :)

6. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Atilla abinin çizimi :)

7. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Aynen öyle.üretim çok herkes hazır panel kullandığı için böyle şeylere pek ihtiyaç olmuyor.sebep bu olabilir bence :) Ayrıca atilla abimin yapmış olduğu aşşağıdaki çizim üst yatağa açma kapama yapmadan tam sığıyor.karar vermek çokta zormuş işe bi şekilde...
  8. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Artık onada bir çözüm bulacağız napalım :)
  9. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Söyleyeceğim ilginç gelecek ama inegöl koca mobilya sanayisinde kontrayı kaplatacak yer bulamadım :)

10. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Benim bir sorum olacak.eşim ve ben mutfak yafa mobilya aksamları için kullanmamız gereken malzeme hakkında çok kararsız kaldık.sunta, mdf, kontra osb gibi birçok seçenek var ki hala karar veremedik.iç dizayn karar verildi ufak ufak malzemeleri almaya...

11. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Abim oda aklıma geldi sıkıntı değil yapmak lakin zaten oturum bölümünüde yanlardan açma kapama yaparak 4 kişilik yer açılmış oluyor.ranzada yaparsak artık araç 5 kişilik olur :)
  12. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Mabirsen abim dediğiniz çok doğru içeride ölçüler değilecek.bu dizayn ölçüleri kaba taslak çıkarılmış ölçüler.elbet içeride cmler değişecek :)

13. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Gördüğünüz çizimin sol tarafı arka kapı sağ tarafı şöför mahalli.evet bu aracın ölçüleri 13 mt3 ten farklı biraz.iş yerinde olduğum için kaba bir çizim oldu ama hemen paylaşayım.
  14. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Atilla abim aracı 4 kişilik tasarlıyorum ve her söylediğini not alıyorum ayrıca.senin yorumların benim in önemli.barb alone sanada teşekkür ederim bilgiler için lakin dediğim gibi buzdolabını mutfak altına koyma şansım yok gibi duruyor.bülent abim sende...
  15. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Arkapıdan sürgü kapı başlangıcı tahmini söylüyorum 198 cm.mutfak altı buzdolabı koyma şansım yok çamurluktan dolayı.

16. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Onunda çizimini yapmıştım fakat kaybettim galiba tekrar çizip ekleyeceğim.
  17. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bendeki aracın iç çamurluk alanları diğer araçlardan farklı.o yğzden dizayn işi zor oluyor.örneğin çamurluk bitişinden arka kapı arası 92 cm.fakat çamurluktan sürgü kapı bitişi 26 cm.
  18. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Araç dizaynımız bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.

19. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Yok abim solda tabikide çizim o şekilde.orjinal çizimi yapıp eklicem bu akşam nasipse.
  20. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bugünde bi geldim arabaya hırsız girmiş.kapılar kilitli camlar kapalı sağolsun arkadaş hepsini açmış bide Açık bırakmış.yetmedi bide kilitleri bozmuş.anahtarla kilitler açılmıyor.aracın içinde bi halt var sanki.teyple iki hoparlör vardı onları almış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri