Arama sonuçlarınız

1. berk_arda

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bugünden bi kaç kare daha :)

2. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Şimdilik prgram bunun üzerinden devam ediyor.çünkü hanım istiyor.ama ben şanslıyım şu yönden ; eşim ben bu aracın içini yapmaya başladığımda oda elinde tornavida alır, çekiçte şarzlıda alır.elindende gelir.led ışıklandırma tesisatını o yapacak zaten.ben...
  3. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Devamı...

4. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bu günde iş başındayız :) hanımda dahil :)
  5. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan İlginçtirki uzun olmasından dolayı kafamda tasarladığım planı yapmakta zorlanıyorum.ya ölçüleri hatalı yapıyorum yada başka bişey var.sığamadım koca arabaya :)

6. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bu arada söylemeyi unuttum araç arılı bir araç her yerinde kovanlar ve arılar görebilmek mümkün :) iki senedir yattığı ve camları dahi açık bırakıldığı için her yerde arı arkadaşlardan bulmak mümkün :) tabi hepsi temizlendi :)

7. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Devam.....
  8. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Aracın iç yan döşemeleri bütün koltuklar ve taban döşemeleri söküldü sonuçlar fotoğraflarda.sağolsun bi kaç mobilyacı arkadaşımda geldi yardıma temizlik ve sökme işlemleri için.araç önceden koltuklu olduğu için koltukların olduğu bölümlerin altı demirden...
  9. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Eee birazcık aracımızla ilgili fotolar paylaşmak lazım değilmi? Yapılan işlemler hakkında bilgilendirme yapılmalı.aracımız ve minik çırağımız :) aracın ilk iç görüntüsü dıştan bi kaç kare :)

10. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bu dizayna yakın birşeyler istekler aslında :)

11. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Abim açıkçası durum şudur.4 kişilik yatmaya yer olmalı ikiside iki kişilik yataklar.diğerleri her karavanda olması gereken şeyler.yerleşim planı olarak yukarıdaki son plan üzerinde ufak tefek değişiklikler yaparakta devam edebilirim.ama içişleri bakanı...
  12. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Evett herşey çözüldü.aracımıza dönüşüm ruhsatı ve tadilat projesi çizimi yaptırabiliyoruz.fiat firması bu araçtan çok az üretmiş o yıllarda.uzatma olanları piyasada tabiki daha çok.aracın trafik şubedeki dosyasından teknik özelliklerine bakıldı ve ölçüler...

13. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Aracın şuandaki orjinal ruhsatı budur. Ducato maxi yazıyor.uzatma olduğunu düşünmüyorum ama bakalım neler çıkacak altından :)
  14. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Wallaha kim nereye nasıl yaptırmış gerçekten uzatma varmı yokmu yarın nasipse hepsi belli olacak.aracı alıp arkadaşımızın dükkanına getirdik.ruhsatında otobüs yazıyor.yürüyeni ve motorunda hiç sıkıntı yok.araç sadece akü istiyor.tabi biz yağı suyu herşeyini...
  15. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Değişik şeyler yapma peşinde dolanıyorum fakat atiladi abim bu akşam hayallerimi suya düşürdü :) resimde görülen aracın sonradan 50 cm uzatma olduğunu ve bunun için tadilat projesi çıkartamayıp motokaravana çeviremeyeceğimi söyledi ve hayaller yerle bir oldu :)

16. berk_arda

Plexiglass Cam Yardım

Ynt: Plexiglass Cam Yardım Sahibinden sitesinde bazı ikinci el tek plexiglass camlar görmüştüm.oraları dolaşmanızı tavsiye ederim.
  17. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Şuan son başıma gelen durumu anlatayım size.atiladi abimle yazdım az önce bu durumu.birinden bir alacağım vardı.bu alacaktan umudumu kesmiştim.geleceğini beklemiyordum çünkü 5 sene olmuştu.şimdi bu alacak karşılığında 98 model fiat ducato maxi alıyorum.araç...
  18. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Dilekleriniz için teşekkürler.araçların ikiside diri ve kmler birbirine çok yakın.ama merak ettiğim minibüs olan komple camlı araç içini karavana çevirmek panelvanı çevirmek arasındaki artı yada eksiler ne olabilir?

19. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Dün gece yaşadığım şehir olan inegölde de bir araç buldum fakat bu araç komple cam ve koltuklu.bu araç mı daha mantıklı olur yoksa komple panelvan bir araçmı?
  20. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri