Arama sonuçlarınız

1. berk_arda

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ben nacizane fikirlerimi paylaşayım.motokaravan yapmak için transitler enden dar olan araçlardır.siz ben sığabilrim diyorsunuz ama gün gelirde satmak istediğinizde alacak kişi sığamayabilir.bence eğer yapmayı düşünüyorsanız...

2. berk_arda

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Belediyenin bu şekilde bir kararı barsa buna yapılabilecek birşey olduğunu sanmıyorum ama işi yokuşa sürmek isterseniz eğer böyle bir kararları varsa bunu yazılı imzalı mühürlü olarak getirip size göstersinler o zaman anlayış gösterip...
  3. berk_arda

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen 02527123400 05325508225 Datçada karavan parkı telefonları.umarım işinizi görür.

4. berk_arda

Çeşme - Foça - Sarmısaklı Yada Ayvalık Çadır Kampları Acil Yardım

Ynt: Çeşme - Foça - Sarmısaklı Yada Ayvalık Çadır Kampları Acil Yardım Çeşmede çiftlik köyde kalyoncu çadır kamp var.denizi pırlanta koyu yazıp ararırsanız nette süper bir yer.fakat kampın wc-duş olayı sıkıntılı.doça tarafında deniz kıyısında üç çadır kapm var.biri acar kamp tavsiye...
  5. berk_arda

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan sevgili gezenbilir karavan dostları ve abilerim.geçen sene aldığım aracı çok kısa zamanda ailemde yaşanan iki vefat sonucu ve yaşanan maddi sıkıntılar dolayısıyla satmak ve hayallerime bir süre ara vermek zorunda kaldım.lakin bir aydır vazgeçemediğim karavan...

6. berk_arda

Yeni yapacağımız HEROES karavan

1999 model pegouet boxer 350 LH 13 m3 aracımızı hayırlısıyla aldık.yürüyen aksamından boyasına motorunda yapılması gereken herşey yapıldı.eşimle aracımıza HEROES ismini verdik.kahramanlar anlamına geliyor.nasipse yakın zamanda da imalat aşamalarına başlamayı düşünüyoruz.fakat kafamızda bi kaç...

7. berk_arda

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Bir karavanım yok yakında olacak inşallah.bende hayattan umudunu kesmeyen biriyimdir.yaşamayı gezmeyi seven biriyimdir ki aklımda şöyle bişey var.türkiyede hayat kurtarmak için yapılmış dizayn edilmiş tıpkı karavan gibi onay...
  8. berk_arda

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 bunlar nasıl?
  9. berk_arda

Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

Eminimki bu makasta vardır :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10. berk_arda

İki makas iki amortisör takım olarak 60tl :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

11. berk_arda

Cep telefonundan fotoğraf eklemeyi kabul etmiyor site.atilla abim senin sistemi çalıştıracak bir düzenek var.iki makas.ve bu makasların üzerinde amortisör bağlantı yerleri var.ayrıca çokta pahalı değildir eminim.foto varda ekleyemedim.kabul etmedi site engellemiş cepten fotoğraf eklemeyi...
  12. berk_arda

Atilla abim şöyle bişey kullansan diye düşünüyorum.bu makasa amortisörde mone edilecek yerleri var.menteşeyede gerek kalmaz.tüm sistemi açar kapatır.istrsen daha ayrıntılıda bilgi verebilirim. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

13. berk_arda

Aracınızda taşıyacağınız motorun marka modeli nedir?bende motor kullanıcıyım zaten.suzuki vstrom dl1000 kullanıyorum.ama artık bırakıyorum.sattığımda bende karavana geçiyorum.benim şöyle bir şansım varki benim mesleğim mobilya :) bu yüzden mobilya aksamı üzerine sorunum yok ve çok değişik...
  14. berk_arda

Aracınızı ön bölümden ayıran bölümü söküp döner koltuk kullanıp şöför arkası oturumu iptal edip şöfor arkasından sürgü kapı kısmına motorunuzu dik şekilde yerleştirebilirsiniz diye düşünüyorum.fakat bu seferde araç enine motorunuz sığmayacak çapraz koymalısınız.buda ayrı bir dert çünkü giriş...
  15. berk_arda

Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine

Ben şöyle bir düşünceyle yaklaşayım bu yorumlara.bir mobilyacı olarak yapışkanlı izolasyon malzemelerinin hepsi bence sıcakta salma yapar.aracı izolasyondan sonra kapladığımız için bunun farkına varmayız.yanlış düşünüyor olabilirim ama camperlerde ne izolasyon kullanırsanız kullanın kışın...

16. berk_arda

Sayın atilla abim.araçlarınızı zevkle takip ediyorum.öncelikle geçmiş olsun.bronşit rahatsızlığınız için size istanbulda feyzullah çuhadaroğlu 0 (216) 352 63 00 telden ulaşabilirsiniz.kendisi astım bronşit uzmanıdır.bu konu üzerine eğitim almış işinin uzmanı bir profesördür.ricam oki sağlığınız...
  17. berk_arda

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) bekir abim teşekkür ederim sabahtan beri senin açtığın topiği okuyorum.karavanının bitmesini çok isterdim ama ötv sıkıntısı konusunda gerçekten haklısın abim.allah kolaylık versin şimdiden.
  18. berk_arda

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) selam dostlar.ismim berkay.30 yaşındayım inegölde yaşıyorum.eşimle birlikte yaklaşık 3 yıldır en sevdiğimiz tutku olan motosikletimizle yol yapmaya devam ediyoruz.son gezimizi kurban bayramında yaptık.2000 km lik bir gezi ve egede cunda adasından başlayıp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR