Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar kullanan arkadaslar varsa yorumlarınızı bekliyorum alınacak araç 2003-2005 arası bakılacak olan bir kaç araç var fikirlerinizi yazarsanız sevinirim :)
arkadaslar dodge caliber kullanan veya yakınlarında kullananlar yada test etme imkanı olan arkadaslar varsa araç hakkında görüşlerini belirtebilirler mi acaba?
Ynt: 2005 Grand Cherokee 2.7 CRD hk..
Co2 olayı daha girmiyor diyebiliyorum ben yayımlanan kanun şu :
"Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklanan Ekim ayı enflasyon verileri çerçevesinde vergilerin artışında kullanılacak yeniden değerleme oranı 2011 yılında yüzde 7.7 olarak...
Ynt: Wj Grand Cherokee'de Far Yıkama Sistemi
voov çok iyi oldu bunu öğrendiğim çünkü wj kasada angel eye farlar çok güzel duruyor. far yıkama olmayınca hem polisle hem Tüv ile başımız belaya girmesin :)) teşekkürler :)
arkadaslar kafama takılan bir konu var mesela 2002 veya 2003 bir grand cherokee wj'de far yıkama sistemi yok diyebiliyorum fakat xenon far için far yıkama gerekli far yıkama yoksa xenonlu araçlara hem polis ceza yazıyor hem de Tüv muayenesinden geçmiyor. Benim sorum şu mesela 2005 bi wj kasa...
Ynt: arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
okuldan 1 saat önce çıktım daha aramaya fırsatım olmadı çok ayıp ettim sanırım kendisine :( en kısa zamanda arayıp hem kendisinden özür dileyeceğim hem tanışacağım :)
ertan bey sizede çok teşekkür ederim belirtmek istediğim bir konuda şu "Aykut bey" diye hitap etmezseniz sevinirim zira samimi olmuyor ben 21 yasındayım bana buradaki bir kardeşiniz gibi hitap eder ve davranırsanız sevinirim :) teşekkürler saygılar :)
göktuğ bey o zaman tamam 50-60 cm'de buluşalım :) dün aksam yazamadm kusura bakmayın inş. uykusuz kalmamışsınızdır :) her şey için teşekkürler inş. GC'mi aldığım zaman kendimi karlı dağlara vurucam :)) ayrıca levent bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
tabiki çatır çatır gitme değil gidiyorsunuz sonra askıda kalıyorsunuz biraz geri geri gidip tekrar hızlanıp ilerlemeye çalışarak :) sanırım lastiklere traktör tip deniliyor o tip çok fazla dişli lastiklerle
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için dediğim şekildeki yolda stock yani fabrika çıkışı hali ile L200 iyi bir lastikle gidiyor denedik :) cherookeninde gitmesinden yanayım çünkü wj kasaya çok aşırı içim ısındı şu durumda hemen araç deiştirecek durum...
Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası
arkadaslar okuduğum ve araştırdığım kadarıyla sorun çözülmüş birde şöyle bir olay benim şuan ki aracım binek bir dizel araç olmasına rağmen motor lambası yanınca sorunun potansiyometre yani gaz kelebeği sensörü olduğu söylenmiş ti.
Sercan arkadas...
ünal bey ilginize çok teşşekkürler numaranızı aldım en kısa zamanda izninizle sizi rahatsız edeceğim iyi aksamlar teşekkürler :)
2002-2004 jeep grand cherokee 2,7 crd(dizel) bir araç almayı düşünüyorum fakat bu aracı off-road amaçlı değil normal aile aracı olarak kullanacağım ve şehir merkezine uzakta bir çiftliğim var kar yağdığında yaklaşık 80cm - 1metre boyunda kar oluyor ve kar temizleme ekipleri müdahale edemeden...