Arama sonuçlarınız

1. gokhan_yavuz

Kamp, Kampingte mi Yapılmalı?

Ynt: Kamp, Kampingte mi Yapılmalı? biraz da mantıklı düşünmek gerekir.doğayla baş başa olacağız diye,ayılarla baş başa olmayalım.güvenlik lütfen !

2. gokhan_yavuz

Kampçılar İçin Müthiş Bir Ocak - İsveç Ocağı - Nasıl yapılır izleyin....

Ynt: Kampçılar İçin Müthiş Bir Ocak - İsveç Ocağı - Nasıl yapılır izleyin.... o kadar ! bitti
  3. gokhan_yavuz

Kampçılar İçin Müthiş Bir Ocak - İsveç Ocağı - Nasıl yapılır izleyin....

Ynt: Kampçılar İçin Müthiş Bir Ocak - İsveç Ocağı - Nasıl yapılır izleyin.... düzgün kesilmiş bir kütük,bunun için güzel bir testere,kütüğü ayırmak için balta,parçaların arasına tutuşturmak için küçük kuru dal,odun parçaları,kütüğü tutuştur,kütüğün ortası köz haline gelsin... aç kaldık

4. gokhan_yavuz

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri sıkılırsınız :)
  5. gokhan_yavuz

Amasra civarı çadır kamp alanı ?

Ynt: Amasra civarı çadır kamp alanı ? inkumu plaj olarak güzeldir.ama sezonda çadır kurulan alan ana baba günü olur.bungalovları ben neden göremedim acaba? yatağımı aracımın bagajında taşıdığım için pansiyona bir şey diyemeyeceğim. :)

6. gokhan_yavuz

aladağlar kamp

Ynt: aladağlar kamp :)

7. gokhan_yavuz

İskenderun Civarında Kamp Alanı Tavsiyesi

Ynt: İskenderun Civarında Kamp Alanı Tavsiyesi erzin,dörtyol ve payas yaylalarını kamp için pek tavsiye etmem.yayla sakinlerinin bulunduğu yerlerde kamp kurmak biraz sıkıntılı,daha sakin olur diye meskenlerin dışında kurmanızı hiç mi hiç tavsiye etmem,güvenilğiniz ciddi manada tehlikede...
  8. gokhan_yavuz

aladağlar kamp

Ynt: aladağlar kamp [
  9. gokhan_yavuz

aladağlar kamp

Ynt: aladağlar kamp

10. gokhan_yavuz

aladağlar kamp

Ynt: aladağlar kamp değil :) o yakılan ağaç GSİM görevlilerince işaretlenip kesilmiş ve kamp alanı çevresine bırakılmış bir kaç ağaçtan bir tanesiydi.

11. gokhan_yavuz

aladağlar kamp

Ynt: aladağlar kamp ilk fırsatta :)
  12. gokhan_yavuz

Amasra civarı çadır kamp alanı ?

Ynt: Amasra civarı çadır kamp alanı ? güzelcehisar bugünlerde sakindir.ama amasra'ya uzak.amasra merkezde çadır kamp alanı göremedim.zaten hafta sonu çok kalabalık oluyor.çakrazda işletmeciye ait kamp alanı var.

13. gokhan_yavuz

aladağlar kamp

geçtiğimiz hafta sonu arkadaşlarla yaptığımız gölcük,aladağlar ve kartalkaya gezisi uzun geçen kışın ardından bizi biraz olsun rahatlattı.ancak kamp yaptığımız yerin bakımsız olması bizi biraz hayal kırıklığına uğrattı.
  14. gokhan_yavuz

Düzce - Trekking alan tavsiyesi

Ynt: Düzce - Trekking alan tavsiyesi düzce ve çevresinde kamp yapabileceğiniz yerler o kadar çok ki."işte burası" dediğiniz her yerde kamp yapabilirsiniz.yok illaki ben kamp alanı olarak belirlenmiş bir yerde kamp yapmak istiyorum diyorsanız,gölyaka ilçesi yakınında güzeldere şelalesi mesire...
  15. gokhan_yavuz

Yedigöllerde Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (Nisan 2012)

afiyet şeker olsun ! benim gibi yedigöllere gidip de menemen yiyenlere de oh olsun.. :'(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri