Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2003 Jeep Liberty 3.7
video için teşekkürler.bu gün bende biraz nette baktım videolara nartube diye bir site var manyak videolar var bu gün içim baya rahatladı doğrusu yanlız bir şey danışmak isterim sadece bu racı yükseltip lastikleri off tipi koysam diye kafamdan geciyor ?
Ynt: Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim
ben genel olarak yazmıştım mesala bende liberty3.7 var bu aracatan olurmu yükseltsek bir ceki lastik falan bunları hepsini sağlayan biryerler vardır illaki bizim haberimiz yok birde bu işlerde taze olursan biraz kazıklanır gibime geliyorda o yüzeden...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
ilk öncelikle herkeze merhaba şimdi bu off road ateşinde yananlar vede benim gibi taze tutuşanlar
abicim allah rızası için bu aracaları nerde kimde en iyisi ne kimdir bu işin ustası bir haber verin yaw
yoksa burda herkez kendinemi müslüman olmazzz böyle...
ilk öncelikle herkeze merhaba şimdi bu off road ateşinde yananlar vede benim gibi taze tutuşanlar
abicim allah rızası için bu aracaları nerde kimde en iyisi ne kimdir bu işin ustası bir haber verin yaw
yoksa burda herkez kendinemi müslüman olmazzz böyle bilgilerimizi paylaşalım lütfenn ::)
Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)
payşalım için çok teşekkürler inanın bir dizi keyfiyle izledim resimlerinizi vede anlatımlarınızı mutluluklar
Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)
inşallah bizde katılma fırsatı buluruz adım murat tanıştığımıza sevimdim saygılarla
Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)
bu işlere yeni hefes aldık ama çekirdek şöförlüğümüz var yanlız benim araç cehoreeke liberty 3.7 bizi yolda bırakmasında gelince
Ynt: Perşembe Akşamı İnegöl (22 Ocak 2010)
adım murat 38 yaşındayım istanbulluyum ama inegölden enişte vardı rahmetli oldu gelip gitmişliğim var yani inegöle tekstille uğraşmaktayım şimdilik bu kadar inşallah görüşürüz.