Arama sonuçlarınız

1. memorian

wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi?

Ynt: wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi? off-road olarak wj lerin altyapıları daha kırılgan zj lere göre.. hafta sonları dağ bayır için kullanacaksanız 5.9 u wj ile değiştirmek bence mantıksız olur. ağır arazi için vs daha dayanıklı zj ler.. kırılması daha zor. güç olarak 5.9u detaylı...

2. memorian

Jeep Şanzımanları Merak Edenler İncelemeli

Ynt: Jeep Şanzımanları Merak Edenler İncelemeli teşekkürler..
  3. memorian

1977 model CJ5 isteyen

Ynt: 1977 model CJ5 isteyen http://www.gezenbilir.com/index.php?board=214.0 konunuzu buraya taşıyabilirsiniz, saygılar..

4. memorian

Yağmur ve Far sensörü

Ynt: Yağmur ve Far sensörü zj lerde de auto konumu var servisin devreye sokmasına gerek yok auto ya alırsınız farlarınız otomatik olur, hatta bu konumda kontağı kapattığınızda follow me home özelliği de devreye girer, araçtan inince bir süre yolunuzu aydınlatır, sonrada kendiliğinden kapanır
  5. memorian

1977 model CJ5 isteyen

Ynt: 1977 model CJ5 isteyen konuyu yanlış yere açmışsınız forumda biraz araştırma yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız

6. memorian

Kaput mandalı

Ynt: Kaput mandalı ankaradaysanız ostim sanayi sitesinde jeep market var (enver bey) orda bulabilirsiniz daha ucuza, yeşil cherokee bertan derseniz fiyatta yardımcı olurlar sanırım

7. memorian

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? ben 200 civarı ödedim sanırım yıllık trafik sigortasını, vergilendirmede alt kademe yıldan değil motor hacminden bir dilim düşülerek yapılır. murat hayırlı olsun zj güzel tercih.. keyifle kullanman dileğiyle :)
  8. memorian

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? araçlar temiz olduktan sonra dediğim gibi pek önemli değil, 5.2 motorun yenilenmeden 1 milyon kilometre yapabildiği sonra sıfırlanıp yine yoluna devam ettiği falan söylenir. siz dökük bir araç olmamasına gayret edin.
  9. memorian

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

10. memorian

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? yakıt olarak bildiğim kadarıyla çok dişe dokunur bir fark olmaz aralarında, bunun dışında 95 model 5.2ler bu yıl itibariyle artık en düşük vergi dilimindeler. 570-570 olarak ödüyorsunuz senelik ama kasko değeri bildirim formuyla toplamda sanırım 300...

11. memorian

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları daha da estetik olanları vardı da onlar için ayrı başlık lazım jeepler pek görünmüyo ;D ;D
  12. memorian

ZJ Malzeme Kalitesi

Ynt: ZJ Malzeme Kalitesi benim zj :)

13. memorian

ZJ Malzeme Kalitesi

Ynt: ZJ Malzeme Kalitesi 95 modele kadar olan zj lerin ön konsolu bana daha maskülen gelir, 96-98 arası modellerin göğsü biraz daha şişkin biraz daha yuvarlak ama eskinin havası yok bence. tabi zevke göre değişir. malzeme kalitesine gelince ikisinin arasında kalite olarak bi faklılık var mı...
  14. memorian

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları olaya biraz daha estetik katalım ;D
  15. memorian

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları

16. memorian

Jeep Fotoğrafları

17. memorian

Jeep Fotoğrafları