Arama sonuçlarınız

1. memorian

Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor honda jip.. kurduğu cümleye bak :D hem honda hem jip.. gittiğiniz iyi olmuş ordan

2. memorian

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri askerlerin bakışlarına gel ;D ;D
  3. memorian

jeep cherokee xj

Ynt: jeep cherokee xj zaten kimse bu fiyatlar araştırılmadan verildi demedi.. tartışmaya girilsin diye de söylemedim, bu konunun nesiyle tartışmaya giricem ki ? orası öyle fiyat verir, burası böyle, biz neyini tartışıcaz bunun zaten, anlamadım en azından takoz için bende adres vereyim fikir...

4. memorian

En Sevilen JEEP Modeli (Anket)

Ynt: En Sevilen JEEP Modeli (Anket) böylesi de varmış ;D ;D
  5. memorian

jeep zj 5.2 motor stop etmesi

Ynt: jeep zj 5.2 motor stop etmesi allah korusun başka şeye de benzemez 140 la gidiyosun hoop stop ediyo, hadi bi de çalıştıramadın tekrar.. diğer tarafa 140 la gidersin valla araç sadece kick down yapıldığında stop ediyosa aklıma başka bir problem gelmedi ama dediğin gibi iyi bi yere...

6. memorian

Aramiza Bir WJ Daha Katildi

Ynt: Aramiza Bir WJ Daha Katildi

7. memorian

Ynt: Aramiza Bir WJ Daha Katildi allah başka masraf açtırmasın diyelim :D bunlarla uğraşması adamı aldığı araçtan soğutur valla bürokrasi işi bitmiyo kolay kolay, hani jeep olmasa değmez yani :)
  8. memorian

Bu Araç Hangi CJ (10 Puanlık Uzmanlık Sorusu) :)

Ynt: Bu Araç Hangi CJ (10 Puanlık Uzmanlık Sorusu) :) iyi yapmışsınız ;) sahibi fiyatını uygun tutmuş, bakalım ne zaman satılıcak
  9. memorian

jeep cherokee xj

Ynt: jeep cherokee xj yazılan değerlerden bazıları bana fazla geldi, takoz dediğiniz kaç inch? ben 2 inch takozu işçilik dahil 260 tl ye taktırmıştım.. procomp jantlar bildiğim kadarıyla 1500 tl ye rahat bulunuyor takım halinde, burası tamam, ama skyjacker kit için 2500 lira demişsiniz, bu kit...

10. memorian

Ynt: Aramiza Bir WJ Daha Katildi kıvanç bey, sanırım bir ay oldu aracınızı alalı, bir aylık izleniminiz nasıl, memnun musunuz ? hayal kırıklığı yaratan bir durum veya beklentilerinizi karşılamayan bir konu oldu mu? merak ediyorum çünkü bir süre sonra bende zj den wj ye terfi etmeyi...

11. memorian

En Sevilen JEEP Modeli (Anket)

Ynt: En Sevilen JEEP Modeli (Anket) bu muhabbetin sonu gelmezzz :D jeep olsun çamurdan olsun demişler
  12. memorian

jeep zj 5.2 motor stop etmesi

Ynt: jeep zj 5.2 motor stop etmesi oksijen sensörü bildiğim kadarıyla yol bilgisayarında ikaz yaktırmaz zaten, siz anlamak için kontağı beş defa on off yapın, sonra hata kodlarını not alın, sonrada buradan araştırıp karşılaştırın zj hata kodlarıyla ilgili ayrıntılı liste verilmişti, konuyu...

13. memorian

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? koruma demiri :)
  14. memorian

Bu Araç Hangi CJ (10 Puanlık Uzmanlık Sorusu) :)

Ynt: Bu Araç Hangi CJ (10 Puanlık Uzmanlık Sorusu) :) örnek olarak gösterdiğiniz fotoğraflar siteye benim yüklediğim fotoğraflar, değişik oldukları doğru, zaten yüklenme amacı da o, yalnız şöyle söyleyeyim başlığa konu aracı ben daha önce o ilan sitesinde görmüştüm, resimlerini de...
  15. memorian

xj... izlerken çok eğlendim:)))

Ynt: xj... izlerken çok eğlendim:))) bu aracı eskişehir yolunda görmüştüm, gerçekten heybetli ve yapılı bir araç.. konsolosluk çıkışlı olması lazım :P

16. memorian

ZJ için teyp çerçevesi lazim oldu elinde olan?

Ynt: ZJ için teyp çerçevesi lazim oldu elinde olan? http://www.sahibinden.com/chrysler_voyager_95-99-cherokee_teyp_cercevesi-70WQQaXQQ20540754WQQpXQQdisplayitem? buna bi göz at istersen, ben yeni teyp alınca bunun yerine kendim çerçeve yaptırmıştım, suntadan ebadına uygun olarak kestirip...
  17. memorian

95 Model Zj Aldım

Ynt: bende aranızdayım artık eğer durum anlattığın gibiyse açıkçası uyanıklık yapmışlar,. bu tür araçlarda güvenebileceğin bir servisinin olması çok önemli yoksa herşeye hemen her fiyat çekiliyor, dikkatli olmakta fayda var. bu arada jeep control benim duyduğum kadarıyla iyi ustası olan bir...
  18. memorian

GM 10 bolt 8.5" Eaton E-Locker takılması

Ynt: GM 10 bolt 8.5" Eaton E-Locker takılması kilit ehemmiyetinin en basit örneği.. hayırlı olsun

19. memorian

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım benimki basit bir öneri olacak zaten düşünmüşsünüzdür sanırım ama bu mikser keplerinin içi dilli olanları var, yukarıda yazılmış olan aracın yüksek hızlarda boşa atınca stop etmesini engelleyecek sistemin-fikrin, biraz daha basit versiyonu gibi düşünün, kepin içinde...
  20. memorian

Artık Benim de bir Tahoe' m var

Ynt: Artık Benim de bir Tahoe' m var kaya gibi duruyo maşallah, gönlünüzce kullanmanız dileğiyle bertan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri