Arama sonuçlarınız

1. memorian

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları cj ler tam canavar olmuş

2. memorian

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum litre hesabını ssbman yukarıda yapmış zaten, bende kuruş hesabı olarak kendi verilerimi yazayım dedim fikriniz olsun diye, ben kendi ölçümlerimde kilometrede ne kadar yakıyo diye bakıyorum çünkü genelde.. bu arada siz talep etmedikçe her pompa deponun yüzde 80 ini...
  3. memorian

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum benim sıralı sistem olmayan zj ankara trafiğinde şehir içinde şu aralar 40 kuruş yakıyor en fazla (1.94 lpg litre fiyatı), uzun yolda 30 kuruş civarı.. tabi sakin kullanımda.. benzinde kullanırsanız bu rakamları direk 2 ile çarpın

4. memorian

Saruhanlar Oto - Dodge

Ynt: Saruhanlar Oto - Dodge güzel resimler manzaralı falan :D ama dodge gittikten sonra çekilmiş galiba ;D
  5. memorian

1991 model jeep cherokee limited fiyat 13 700

Ynt: 1991 model jeep cherokee limited fiyat 13 700 konuyu yanlış yere açmışsınız ilan bölümünde açmanız daha doğru olur

6. memorian

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? 1) 2000 - 4.7 V8 - WJ - Kıvanç Akyol (kakyol) - Antalya 2) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sedat Yılmaz (GC99) - Ankara 3) 2002 - 2.7 crd - WJ - Hasan Uygun (hasan uyg) - İstanbul 4) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sercan Özaydın (dr_sercan) - Erzurum 5) 2003 - 2.7...

7. memorian

Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım

Ynt: Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım pratik zeka :D vallahi saygı duydum ;)
  8. memorian

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum hakan bey, ben bunca zamandır sitedeyim, açık konuşmak gerekirse gezenbilir gibi belli bi seviyenin altına hiç düşmeyen, en azından düşmemesine gayret gösteren bir çok arkadaş sayesinde hep nezih kalabilmiş böyle bir paylaşım yeri daha görmedim nette, burada buna...
  9. memorian

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? anathema - parisienne moonlight

10. memorian

Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!!

Ynt: Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!! barış böyle bakınca haklısın karşılaştırdığım araçların yapısıyla zj ler hakkaten çok farklı, ama işte insan yine de herşeyini fiat marka araçtan daha sıkı bekliyor jeep in.. belki ilk gözağrımıda kayırıyo olabilirim :D bu durum nereden...

11. memorian

VIC Ekranında Service 4WD Switch Sorununu Giderme Yöntemleri.

Ynt: VIC Ekranında Service 4WD Switch Sorununu Giderme Yöntemleri. çok güzel bi bilgi, teşekkürler.. bu sorun benimde başımda.. kaç defa akü kutup başı söktüm, switch i yenisini alarak değiştirdim (iki defa) değiştirmeden öncekini temizlettim, hiçbir şekilde çare olmadı, levye dediğiniz vitesin...
  12. memorian

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum böyle bakınca gerçekten çok temiz, güzel bir araç gibi görünüyor, rengi duruşu çok diri, kazasız belasız günlerde kullanın, hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz :)

13. memorian

Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!!

Ynt: Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!! bu model cherokeelerin standart farlarının çok yeterli aydınlatmadığı bilinen bir gerçek, burda karşılaştırma olarak mercedes bmw gibi 2000 model üstü avrupa araçları baz almıştım ancak bunları baz almasamda yinede çok iyi değil.. belki...
  14. memorian

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? 1) 2000 - 4.7 V8 - WJ - Kıvanç Akyol (kakyol) - Antalya 2) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sedat Yılmaz (GC99) - Ankara 3) 2002 - 2.7 crd - WJ - Hasan Uygun (hasan uyg) - İstanbul 4) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sercan Özaydın (dr_sercan) - Erzurum 5) 2003 - 2.7...
  15. memorian

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? bulabildiklerimi önceden yazayım dedim, rica ederim :)

16. memorian

Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor **bertan manyak mısın oğlum sen (annem) **bunlar ruhsata işli mi ? (evet trafik polisi) **birader al şöyle alçak genç işi bişey bunları napacan masraf yav (caddeci arkadaş modeli) **oralara biz katırla giremedik (civar köylüleri)...
  17. memorian

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? alevler beni benden aldı :D
  18. memorian

İşte Kadın Bu

Ynt: İşte Kadın Bu başlığı daha farklı yorumladım. bencede kadın bu ;D

19. memorian

İşte Kadın Bu

Ynt: İşte Kadın Bu
  20. memorian

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi neden içiyorsunuz.. karmaşık soru.. neden içtiğimi birinin bana söylemesine ihtiyacım var mı ? sizinki aniden aydınlanma gibi olmuş, vahiy gelmiş gibi, bırakmışsınız.. umarım ilerde iradenize hiç ihtiyaç duymazsınız, çok güzel.. dinlemediğim konuda ahkam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri