Arama sonuçlarınız

1. memorian

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? kingdom of rust

2. memorian

Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım

Ynt: Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım :D bende tamamen aynı soruyu soracaktım :D
  3. memorian

Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!!

Ynt: Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!! hayırlısı olsun.. baktığınız araç ankarada olursa karşılık beklemeksizin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.. aceleci davranmayın, bu iş birazda sabır işi.. saygılar

4. memorian

Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!!

Ynt: Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!! 3 yılda iki zj kullanmış bir arkadaşınız olarak bende şunları söyleyeyim kronik sorunları olan araçlar değillerdir.. ancak özellikle bu modellerde şanzımana ve direksiyon kutusuna çok dikkat etmeniz gerekir zira zj de bu parçalar...
  5. memorian

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? blackmore's night - soldier of fortune

6. memorian

Grand Cherokee WJ (1999-2004) jeep arıyorum

satılık grand cherokee wj kasa jeep arıyorum, 4.7 V8 olması tercih sebebidir. kendi araçlarım olan 1995 veya 1998 5.2 zj araçlarımdan biriyle takas yapabilirim. teklifleriniz için lütfen pm den ulaşın..

7. memorian

Alaskan Malamute Yavrusu Arıyorum

45-60 günlük, şecereli, karneli, anne altından erkek malamut yavrusu arıyorum.. safkan olması çok önemlidir, anne husky baba malamut gibi kırma yavru düşünmüyorum. ilgilenenler pm den ulaşsın lütfen
  8. memorian

Dodge Ram 2500

Ynt: Dodge Ram 2500 bu araç şu anda sanırım aşkın jeep tarafından satılık, fiyatı bir önceki satış fiyatına göre akla zarar yükseltilmiş, kasası da kapatılmış sanırım
  9. memorian

Saruhanlar Oto - Dodge

Ynt: Saruhanlar Oto - Dodge çamurluğa farları taşınmış olan aracın modeli nedir

10. memorian

Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba?

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51143.0 buyrun efendim, titiz uğraşlarım sonucu listeyi başlatmış bulunuyorum ;D :D model yılını, şehri, ismini öğrenemediğim kullanıcıları eklemedim eksik görünmesin diye, siz ekleyin kendinizi :)

11. memorian

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi benim için irademi zorlamadan sigarayı bırakmak gibi bi ihtimal yok, sigarayı neden içmemem gerektiğini ve aslında neden içtiğimi tam olarak anlamadan, sadece bağımlılığımla inatlaşarak bırakabilmek zaten imkansız, dervişin fikri neyse zikri de o misali.. o...
  12. memorian

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? marc anthony - when i dream at night

13. memorian

Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar antalyada araçla seyahat halindeyken yol sormak amaçlı yanaşılan kişinin vitrin mankeni çıkması.
  14. memorian

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi aaa ama olur mu gelin yanımıza falan diyebilmek isterdim size :D ama daha ben yeni girdiğimden o kadar sahiplenemedim bile listeyi, kendim bile geri çıkmaktan korkuyorum allah muhafaza ;D ;D neyse irade herşeydir diyip konuyu bağlıyayım bari
  15. memorian

Lincoln Navigator

Ynt: Lincoln Navigator sevgili otto (isminizi yazmamışsınız o nedenle otto diye hitap ediyorum) gerçekten güzel bir araç hayırlı olsun güle güle kullanın.. videolarda heybetini belli ediyor hemen, ancak off-roadda bu hantallığı ve cüssesi dezavantaj olabilir. kırıldı mı toplaması da öyle...

16. memorian

F-650 ve Ötesi !..

Ynt: F-650 ve Ötesi !.. onur sağol bilgiler için, 7.2 caterpillar motoru türkiyede gazlayacak babayiğit var mı acaba :D
  17. memorian

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 01. ekiNoks 02. cenkcc 03. seyyah-34 04. feroza34 05. byseyyah 06. oğlak 07. zigana78 08. Felice 09. Kasif 10. melinda 11. reis28 12. 2fast4u 13. züğürt gezençi 14. lokosit 15. ekinox 16. nitroces 17. Parodi (Fatih Aydoğdu) 18. gezent-i 19. Clk PART-Business...
  18. memorian

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? shivaree - goodnight moon

19. memorian

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? 1) 2000 - 4.7 V8 - WJ - Kıvanç Akyol (kakyol) - Antalya 2) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sedat Yılmaz (GC99) - Ankara 3) 2002 - 2.7 crd - WJ - Hasan Uygun (hasan uyg) - İstanbul 4) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sercan Özaydın (dr_sercan) - Erzurum 5) 2003 - 2.7...
  20. memorian

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

beatrix'in zj listesinin wj ye uyarlanmış halidir.. çoğalan wj kullanıcılarının son dönemlerde merak ettikleri bi konu.. hangi şehirde kaç tane wj var, modelleri ne, kullanıcılar kimler.. forumda araştırdığım kadarını aşağıya yazıyorum, unuttuklarım, gözden kaçırdıklarım, ve yeni alacak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri