Arama sonuçlarınız

1. memorian

Ultra Lüks Off-Road Kamyonu! Sosyete Kapışıyor...

Ynt: Ultra Lüks Off-Road Kamyonu! Sosyete Kapışıyor... sahibindene yenileri düşmüş, gözümü alamadım :D

2. memorian

ford f-150 svt raptor

Ynt: ford f-150 svt raptor Türkiye'de var mı ???
  3. memorian

F-650 ve Ötesi !..

Ynt: F-650 ve Ötesi !.. denizde gideni de var mı acaba ;D amfibik istiyorum ;D

4. memorian

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 03- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 04- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) -...
  5. memorian

Afyon'da Jeep İçin Yardım Almak İstiyorum

Ynt: Afyon'da Jeep İçin Yardım Almak İstiyorum burak bey perşembe gününden bu yana kayserideyim iş dolayısıyla, daha hala ankaraya dönemedim. cumartesi uğrayamadım o yüzden. ilk gidişimde sizi haberdar edeceğim, uygun olursanız hem yüzyüze de tanışmış oluruz. wj için sabırlı davranmanız daha...

6. memorian

Afyon'da Jeep İçin Yardım Almak İstiyorum

Ynt: Afyon'da Jeep İçin Yardım Almak İstiyorum burak bey umarım size yardımcı olabilecek birini bulursunuz.. şeref otoyla görüştünüz mü ? oradan gelebilecek birisi olabilir mi acaba ? düşünmüşsünüzdür gerçi de yine de öneri olarak söylemek istedim. baktığınız araç herhangi bir ilan sitesinde...

7. memorian

Sizce Grand Cherokee'nin Hangi Modeli Daha Güzel?

Ynt: Sizce Grand Cherokee'nin Hangi Modeli Daha Güzel? :D sesine doyamadığım :D :D
  8. memorian

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ sonunda buldum. versiyon farklılıkları kafanızı kurcalamasın, avrupa amerika kanada gibi tüm versiyonlar hatta özel üretim orvis edition modelleri aynı sağlamlık ve kaliteye sahiptir. öyle ilanlarda galericiler yazar yok kanada versiyonu yok bu avrupa versiyon falan diye, hiç...
  9. memorian

ZJ Üyelerine Gezenbilir Amblemi

Ynt: ZJ Üyelerine Gezenbilir Amblemi teşekkür ederim, irtibata geçerim o halde selamlar saygılar

10. memorian

ZJ Üyelerine Gezenbilir Amblemi

Ynt: ZJ Üyelerine Gezenbilir Amblemi örneğin ankarada temin edebileceğimiz bir yer var mı ? yok sanırım.. stickerin neye benzediğini falan görebilmek için tıklayabileceğimiz bi link vs ??? yukarıda verilen link boş

11. memorian

Ynt: Sizce Grand Cherokee'nin Hangi Modeli Daha Güzel? bu başlık altında biraz alakasız olacak ama madem sordun yardımcı olayım arıza kodları: 12-- bu beyine (pcm) giden voltajın kesilmesi veya yetersiz olması demek. eğer akü falan sökülüp takıldıysa, yenisiyle değiştirildiyse vs bu arıza...
  12. memorian

Adamlar Yapmış Jeep Rubicon

Ynt: Adamlar Yapmış Jeep Rubicon kaç lastik var onda öyle yav

13. memorian

Ynt: Sizce Grand Cherokee'nin Hangi Modeli Daha Güzel? bir tavsiye olarak oksijen sensörlerini değiştirmeden önce akü kutup başlarını çıkarıp yarım saat kadar beklemeni öneririm.. sensörü neden değiştiriyorsun?? nasıl bir sıkıntı verdiki araç? akü kutup başlarını sökmek beyni sıfırlamak demek...
  14. memorian

Ynt: Sizce Grand Cherokee'nin Hangi Modeli Daha Güzel? daha önce çok tartışılmış bi konu.. bence: 1- wj 2- zj 3- wk
  15. memorian

16 Yaş Üzeri Araçların Kasko Değerini Aşmasından Ötürü Düşük Vergi Ödenmesi

Ynt: 16 Yaş Üzeri Araçların Kasko Değerini Aşmasından Ötürü Düşük Vergi Ödenmesi kasko değeri bildirim formunu sigortacınızdan aldıktan sonra ilgili vergi dairesine dekontunuz ve ''o yıl içinde fazla ödediğiniz vergi tutarını aracın kasko indirimine giriyor olmasından dolayı geri almak...

16. memorian

16 Yaş Üzeri Araçların Kasko Değerini Aşmasından Ötürü Düşük Vergi Ödenmesi

Ynt: 16 Yaş Üzeri Araçların Kasko Değerini Aşmasından Ötürü Düşük Vergi Ödenmesi evet faydalanılıyor. geçen sene benim zj nin vergilerinin iki taksidini de eylül ayında ödedim tabi cezalı biçimde, bir hafta sonra sigortacıdan formu alıp vergi dairesine başvurdum fazla ödediğim miktar 8 gün...
  17. memorian

ZJ hakkında küçük bir soru?

Ynt: ZJ hakkında küçük bir soru? şöyle söyleyeyim illa 96 ve sonrası tüm zj lerde sunroof olacak diye bir kural yok.. evet genelinde var, ama hepsinde yok. benim elimde şu an 1995 ve 1998 olmak üzere iki zj var örneğin, ve ikisinde de sunroof falan yok.. kendi aracımı alana kadar sunroofu...
  18. memorian

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri hayırlı olsun çamurlu çamurlu maşallah canavar gibi duruyor

19. memorian

Yağmur ve Far sensörü

Ynt: Yağmur ve Far sensörü demekki donanımla ilgili bir durum var.. örneğin benim 98 zj de sunroof yoktu mesela, sunroofu olmayan 98 model zj yi sadece kendimde gördüm.. bu amerikan avrupa kanada versiyon falan muhabbeti olabilir belki
  20. memorian

Yağmur ve Far sensörü

Ynt: Yağmur ve Far sensörü 95 model.. 98 model zj'm de de vardı aynı özellik..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri