Arama sonuçlarınız

1. D

Kişisel fotoğraf galerim

Ynt: Kişisel fotoğraf galerim İlk 3 kare Sakarya-Poyrazlar Gölü,4.kare Antalya Karain Mağarası,martımız ise Kocaeli-Karamürsel sahili.

2. D

Kişisel fotoğraf galerim

Ben de amatör olarak ilgileniyorum fotoğrafla,umarım beğeni toplar...
  3. D

Kişisel Galeri(Sal)

Ynt: Kişisel Galeri(Sal) Uzun pozlamalar dahil,hepsi birbirinde3n hoş karelerdi,tebrik ederim.

4. D

Kişisel Galeri (Murat Hoca)

Ynt: Kişisel Galeri (Murat Hoca) KOCATEPE HDR PANORAMA çalışmanızı beğendim,yürüyen insanlar gölge bıraksa da ışığa güzel hükmedilmiş,tebrik ederim.
  5. D

Sakarya Kirpiyan'dan Hark Yaylası'na

Ynt: Sakarya Kirpiyan'dan Hark Yaylası'na Çok güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş,fotoğraflar da harika.Bölgede yaşayıp da bu tür bir araç sahibi olamayıp bu güzellikleri yaşayamamak benimle bir kaç öğretmen arkadaşımın ortak derdi.

6. D

Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında Aydın Bey neden araçları değiştirdiğinizi sorabilir miyim?Rahatlıktan dolayı mı,yoksa teknik avantaj meselesi mi var?Teşekkürler.

7. D

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında NISSAN'ın ayıbı,araçlarını beğenerek izledik,sponsor olmalıydılar,Cemal GÜLAS'a olmuşlardı,bir kaç yerli dizide Navaralar boy göstermişti,İlkim Bey konuya duyarlı olmalı,neticede araçlarının zor yollardaki performanslarını severek izledik.
  8. D

Soğucak Yaylasında Doğa Yürüyüşü

Ynt: Soğucak Yaylasında Doğa Yürüyüşü Büyük ihtimal yavru izleri de vardı,demek tehlikeli sularda yüzmüşüz,uyarı için teşekkürler.
  9. D

Maşukiye - Sapanca

Ynt: Maşukiye - Sapanca Güzel gezi olmuş,Maşukiye'de Yazıcılar restorantı favorim,dere kenarında,yürüyüş de yapılmalı şelaleye doğru.

10. D

Ynt: Soğucak Yaylasında Doğa Yürüyüşü Murat Bey,sabah köyden çıkarken bir köylü ile birlikte bir noktaya kadar sohbet edip gittik,"bak tam şurdaydı,ayı beni görünce geri kaçtı!"deyince biraz kıllandık.Arkadaşlar da tedirgin oldu,neticede onların yaşam alanı,gittikçe ayı izleri çoğaldı...

11. D

Ynt: Zor Yollar Programı; TRT TÜRK Kanalında İnsanlara off road yanında memleketin gizli güzellklerini de aktaran güzel bir proğram.ancak ben de uzun uzadıya yaynılanmasını isterim.Koordinatlar ve altımetrik değerler de veriliyor.proğram bize bir NISSAN aldırtır gibi,bir aracın neler...
  12. D

Ynt: Soğucak Yaylasında Doğa Yürüyüşü Tabelamız:

13. D

Ynt: Soğucak Yaylasında Doğa Yürüyüşü Biz de 4 kişilik bir eğitimci ordusuyla Soğucak Yaylası'na çıkmaya çalıştık,Normal karayolunu değil,İstanbuldere sonundan sağa sapıp su depolarını tırmanarak epey eğimli traktör yolundan çıkmaya çalıştık.Rota alışılmamış olunca sıkıntı çekildi,ama dönüşü...
  14. D

Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009)

Ynt: Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009) Merhaba,fotoğraflar bizi de cezbetti,sanırım haziran ayı gibi havaların ısındığı bir mevsimde Yuvacık'a gidebileceğiz.Öğretmen arkadaşlara fotoları göstersem dayanamazlar eminim,Yuvacık yakın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri