Arama sonuçlarınız

1. DEMİRAL

Kemik Kanseri Konusunda Yardım

Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım Serkan bey benim aradığım bu işlemin EN BAŞARILI yapılabilecek Hastahane ve UZMAN DOKTOR Bu konuda yardım ve bilgileriniz için sonsuz TEŞEKKÜRLER ALLAH Kimseye dert verip derman aratmasın henüz yaşı 19 ve ALLAH izin verirse...

2. DEMİRAL

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Araç Kopmresörleri genelde 8 bar a ayarlıdır ancak tahliyeden yükseltilip düşürülebilir ama fren sistemi havalı yada hava takviyeli olan araçlarda 6-8 bar hava şart kilitlere taktığınızda yağ atması ve hava kaçırması...
  3. DEMİRAL

Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım İlgi ve alakanıza sonsuz TEŞEKKÜRLER Sizden ricam şu anda gene Adanada devam ediyormu veya tel bulabilirmiyiz bizim sorun kanser neticesinde diz kapağının deformasyonu Adana da Sabancının özel hastahanesi varmış orayıda önerdiler ama...

4. DEMİRAL

Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım Serkan bey hala arayıştayız ve bu aralar 3. kemoterapiyi alacak Ankara Onkoloji hastanesinde bizim acil aradığımız kemoterapi sonucundan sonra yapay diz kapağı ameliyatı gerekecek ve bu işlemi yapacak UZMAN...
  5. DEMİRAL

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Bu araba konusunda fikriniz nedir malum sitede ilan no = 102983026 Bayramınızı kutlarım Bilgi varsa bekliyorum

6. DEMİRAL

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Bu araba konusunda fikriniz nedir malum sitede ilan no = 102983026

7. DEMİRAL

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Bildiğin kasa düzgün helezonlu dizel var mı satılık
  8. DEMİRAL

patrol

Ynt: patrol Ne resin ne ilan son durum nedir konu kapalımı !
  9. DEMİRAL

Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı

Gökhan bey başlık harika içerik çok :( !!!!! acil bekliyoruz bayramda harçlık bekleyen çocuklar gibi, ::) bizim bayram şekeride bu olsa gerek Bayramınızı kutlarım

10. DEMİRAL

Yeni Defender'ım

Ynt: Yeni Defender'ım Hayırlı olsun güle güle kullanın ;)

11. DEMİRAL

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Gökhan FAVORİM bu model 90- 93 ve 5 kapı !!! Ama Turbo dizel olmak kaydı ile Güle güle kullan ALLAH nazardan saklasın bende arayış içerisindeyim ve en kısa zamanda alacağım inşallah alırsam farklı ve çok extrem...
  12. DEMİRAL

Dizel Defender'a Eksoz Freni!

Ynt: Dizel Defender'a Eksoz Freni! Çok özür ben yapılamaz dediğinizi düşünerek DEĞİL sadece aklımın erdiği kadar konuya açıklık getirmeye çalıştım :)

13. DEMİRAL

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu Genelde pazar günlerine proğram yapıyoruz ancak bu aralar ben pek katılamıyorum bazı özel durumlardan siz tarih ve saat bildirin yada size uygun bir zaman bildirin bir araya gelebiliriz akşam saat 19 dan sonra genelde günlük işlerimiz bitiyor Kök...
  14. DEMİRAL

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Aramıza hoş geldiniz hazır motor inmişken BD 30 NİSSAN Motor attırın rahat edersiniz
  15. DEMİRAL

Ynt: Dizel Defender'a Eksoz Freni! Sayın merkezci turbo motorlarda eksoz freni düz motorlardan çok daha faydalı turbonun arıza sebeplerinin en başlıcası araçlar yoldan gelip stop edilmeden en az 1-2 dakika rölantide çalışır bırakıp daha sonra stop etmek gerekir dönüş...

16. DEMİRAL

Ynt: Dizel Defender'a Eksoz Freni! Roterdarın ilkel hali doğru :) ancak araç zaten 4x4 ve her zeminde 4 tekerin aynı ölçüde ve aynı güçte dömesini azaltacağından bence faydası olur hatta ıslak zeminde tekerleri bloke etmeden yavaşlatacağı için de faydalı olacaktır
  17. DEMİRAL

Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım Arif Hocam Kardeşimin Oğlu yeğenim üni. 2. sınıfta güzel sanatlar grafikte okuyor çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
  18. DEMİRAL

Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı

Ynt: Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı Bende daha ne tuzlar ve ne tuzlalar! var açma derdimi desem yeridir ve VATAN HAİNİ ŞEREFSİZLERİN tv ve basındaki hallerini görünce deliriyorum ! Birde sanki dünyayı kurtarmış edaları ile :(

19. DEMİRAL

Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım Size minnettar kalırım hasta olan yeğenim şu anda ANKARA ONKOLOJİ de KEMOTERPİ tedavisi devam ediyor tek sevincimiz erken fark etmemiz ve kemoterapi iyi gidiyor gibi kitlede büyüme durdu bu ikinci seans yaklaşık 2 aylık bir süreç tanı ve tedaviye...
  20. DEMİRAL

Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı

Ynt: Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı Konu Sanki kapanmış gibi ben yeni fark ettim ve baştan sona bir solukta okudum Tabiki GURURLA Sayın NURİ DEMİRAĞ Beyefendiye olan hayranlığım dan Şu anda millet vekili olan sayın Nursuna Memecanın Nuri DEMİRAĞ beyefendininTorunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri