Arama sonuçlarınız

1. mertozzy

OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!!

Ynt: OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!! Keske oyle olsaydi :))))

2. mertozzy

Ynt: OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!! Valla dostum soyle birsey soyleyeyim sana... M1g1 veya mk1 aslinda; Bir seferberlik aninda devlet tarafindan ilk el koyulacak araclar demek oluyor... Ozel statude yani aslinda devletin mali :)))) Yani o kodlamalar trafikte bir ise yaramiyor su...
  3. mertozzy

Ynt: OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!! Valla polisin soyledikleri ve arastirdiklarimdan anladigin yapilan her degisiklik islenmek zorunda Birde isletmezsek bir kaza aninda allah korusun yaralanmali vs olursa o tamponlar isli olmazsa sanirim basimiza iyi is acar... Seper varsa o bile...

4. mertozzy

Ynt: OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!! selamlar... bu plaka olayınıda bana polis memuru söyledi.. plaka takamaz diye bir belge varmış. onunla ruhsata işletiyorsun dedi.. ama esas sorun benim bu tadilatları kendim yapmış... yani tse onaylı bir tampon yada sepet değil... gayet...
  5. mertozzy

Ynt: OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!! abi bu yağ almayı geçti : ))) kulak arkası durumundayız.... belki oda geçti haberimiz yok....

6. mertozzy

arkadaşlar bundan 3 gün önce bağdat caddesinde başımdan küçük olay geçti.. inanılması güç bi şekilde çook ucuz atlattım ama bir daha böyle atlatabilir miyim bilmiyorum : )))) bilindiği üzere son zamanlarda asayiş ve trafik ekipleri ara sokaklar dahil çok sayıda çevirme yapmakta.. asayişin...

7. mertozzy

Bir Navaranin Yeniden Dogusu

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu teşekkürler : ))))
  8. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu selamlar... jerry henüz yok araçta... alıncada zaten bagaj içine konumlayacağım zaten... onun haricinde araç otoparkta durduğu için çalınmaya karşı bi önlem almadım... ama illa çalmak isterlerse zaten arka stepne yatağını komplede götürebilir :):):)
  9. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu oowwww.... barbarosum teşekkür ederim... nerelerdesin kardeşim kayıpsın...?

10. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu yok düşünmüyorum....

11. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu eveeeeett..... sadece tamponumuz kaldı yapılmayan... onuda artık yakın bir vakitte yaparız... onun haricinde herşey bitti.... ;)
  12. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu ....

13. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu devam....
  14. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu eveeeeeettt........ işte sonuçççç.....
  15. mertozzy

Tesekkurlerr.... Yarin bitmis resimleri yukleyecegim :)))

16. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu arka sisler ve hı-jack yerii
  17. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu ...
  18. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu dvm...

19. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu yapılanlar stepne için yatak : ))) ve olmayan bagaj kapağı yerine kapama : )) önce stepne yatağından başladık... borular güzelce eğdirip açılı kesimle araca koyduk.. ardından ara destek borularını koyduk.. son olarak da aracın arkasında ağırlık yapması için 10...
  20. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu ve arabaya yapacağım son 3 darbenin ikiside bitti ve boyaya gitti.... : ))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri