Arama sonuçlarınız

1. mertozzy

The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? içimizde tatlı bir hüzün... dönüyoruzzz yine istanbul cehenneminee :-\

2. mertozzy

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? ATATÜRK KÖŞKÜ - TRABZON... herkesin mutlaka görmesi gereken yerlerden biri... içerde foto çekmek yasak... o yüzden sadece dılardan foto aldık...
  3. mertozzy

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? sinopta kahvaltı ;D

4. mertozzy

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? .
  5. mertozzy

6. mertozzy

7. mertozzy

8. mertozzy

9. mertozzy

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? benden de son kareler....

10. mertozzy

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar abi gelicem... araba bugün bitmedi... ama ben salağım biliyosun... beni öğlene doğru arar mısın? gidip alayım...

11. mertozzy

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar kürşadım sonunda doğru yolu yeniden buldun yaaa... seviniyorum vallaa ;D ;D ;D
  12. mertozzy

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? erkut güzel sözlerin için tşkr ederim. aslında o sabah çokta ilgilenemedim senle.. kusura bakma.. bi yandan bülent abi arıyooo hadi yola çıkıcaz diye... ;) öbür taraftan hatun sıkıştırıyo maket tekne alıcaz diye.. daha geniş zamanlı...

13. mertozzy

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? yok yanlışlık yok... bilerek ve isteyerek kendim kesip yapıştırdım hatta ;D hatta olcayto görsün diye dönüş yolunda 100 kere önüne geçtim... hatta sisleri yak istersen dedim.. yol aydınlansın diye... ;D birde reflektif folyodan kestim...
  14. mertozzy

The Team 34 / VX 80 ve Disco 2 yakıt tüketimleri

Ynt: The Team 34 / VX 80 ve Disco 2 yakıt tüketimleri valla üstat ben aslanımın yemiyle çok ilgilenmiyorumda... her tarafta "abi kaç yakıyo" diye soran bir çok insan var. e birde sitede 3 kondan biri abi bu kaç yakıyo ile başlıyor..bir nebze olsun insanlar öğrensin diye açtım valla başlığı...
  15. mertozzy

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? her zaman beklerim kaptan.. başımın üstünde yerin var senin... ;)

16. mertozzy

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? ya zaten bende iki makinadan 500 foto çıktı... 50 tane ışık deneme... 200 özell.. kaldı 250... 200 yükledim...50 kaldı... seni bekliyorum.... ;D
  17. mertozzy

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? bak yaaa... 200 tane foto yükledim...yine yaranamadım yaaaaa :-[
  18. mertozzy

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? valla 10 virajın 2 sini döndük.. 8 ini iki hamlede... ;D ;D ya bildiğin balata bitirecektik 12 km yolda... cayır cayır.... ;)

19. mertozzy

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? bayağı gezmişiz yawwww.... geriye sinop cezaevi ve safranbolu kaldı... özellikle safranboluda cinci handa han ağası odası... olcaytodan bekliyorum onun fotolarınıda ;)
  20. mertozzy

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri