Arama sonuçlarınız

1. mertozzy

SATILIK SIFIR HI-JACK

Ynt: SATILIK SIFIR HI-JACK tskr...

2. mertozzy

SATILIK SIFIR HI-JACK

SATILIK SIFIR HI-JACKLER... 3000 KG KALDIMA KAPASİTESİ FİYAT : 250 TL TELEFON : 0533 410 17 27
  3. mertozzy

Çekme Karavan Muayene Süreleri Hakkında

Çekme Karavan Muayene Süreleri Hakkında Zaten sorunda bu.... 750 kg kesin gecer... :))) yip onay belgesi nasil aliniyor?

4. mertozzy

Bir Navaranin Yeniden Dogusu

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu bahhhh yaaaa :):):) aslan gibi oldu vallaa kaptan ben şimdi onunla ilgili full resim indirdim... şimdi akıllı bi egzozcum var... gidip onunla konuşucam.. sana sonucu direk bildiririm...
  5. mertozzy

Çekme Karavan Muayene Süreleri Hakkında

Ynt: Çekme Karavan Muayene Süreleri Hakkında merhabalar.. bir soru sormak istiyorum.. forumda sorumla ilgili bir konu mutlaka vardır ancak bulamadım.. kendi atölyemde çekme karavan imal etmek istiyorum.. bununla ilgili yasal sıkıntı var mıdır? yani imal ettiğim karavanı muayeneden...

6. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu o konuda hiç bilgim yok. ama şu an 65 mm spacer var arabada.. muayenede ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum :)

7. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu zaten ben o işi yapıyorum. yani reklam sektöründeyim. ancak araziye gir çık o folyo zaten dayanmayacak. birde folyo yapıştırmak için oluşturulacak zeminin maliyeti ayrıca folyonun maliyetinide eklediğimde arada 300-500 bişey kalıyordu. o nedenle direk boyattım..
  8. mertozzy

Yaa tabi ki bir sikinti daha var... Resmini koydugun aracin bende bayagi resmi var... Ancak lastiklerin iz genisligi bizden farkli... Hadi onu yakaladik diyelim... Bu sefer karsiniza TUV TURK kardes cikacak :):):) yurdum mevzuatina uygun degil diyecek... Muayeneden gecirmeyecek... Ahh gececegini...
  9. mertozzy

Rustem bey tskrler... Dodik dusunmedim degil ancak onu gercekten hakkiyla yapabilecek bir usta tanimiyorum... :):) birde dodik yapip genisletirsem eger gorsel olarak daha dolgun bir lastik kullanmam gerekir.. Onuda yapamiyorum su an donanimi ile aracta maks capta bir lastik ceviriyor... Simdi...

10. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu teşekkürler... aslında sitede offroad performansı ile ilgili bolca konu ve görsel mevcut... ;)

11. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu işte arabamın son hali :) bitti mi derseniz tabiii ki bitmedi... :):):) sırada bir ufak dokunuş kaldı... oda aracın arkasında.. montaj fotolarında var ancak bitmiş fotolarda aracının arkasının resmi yok. şu anda aracın arka bagaj kapağı yok.. bundan sonrada...
  12. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu .

13. mertozzy

14. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu veeeeee bitişşş anııı.... :):):)
  15. mertozzy

16. mertozzy

17. mertozzy

18. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu teşekkürler... kendimizce birşeyler yapmaya çalıştık... :)

19. mertozzy

20. mertozzy

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız