Arama sonuçlarınız

1. mertozzy

Bir Navaranin Yeniden Dogusu

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu ikinci before & after :)

2. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu ilk montaj :)
  3. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu bu işlemden sonra araç iyice yaratık gibi görünmeye başlamıştı.. ve hemen bülent abinin çok sevdiği ancak benim yapıldığı ilk günden beri uyuz olduğum yan basamak demirleri vardı :) ilk iş hemen söküp atıp yerine yenilerini yapmak oldu.. :)

4. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu before & after durumu :)
  5. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu Araçla ilgili ilk yaptığımız işlem yan barları değiştirmek oldu. ve sevgili bülent abim kendine sıfır navara aldığı için bayıldığım jantlarını ona vermek suretiyle bana eski beş kollu jantları kaldı :) olsun bülent abimin canı sağolsun... e tabii jantları...

6. mertozzy

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu Öncelikle elimde mevcut olan, aracın yapıma başlamadan önceki fotolarını paylaşayım....

7. mertozzy

Arkadaslar merhaba.... Yaklasik 6 ay once almis oldugum Nissan Navaranin yenilenme calismalarini sizlerle paylasacagim... Arac aslinda sitede pek cogunuzun bildigi bir arac...
  8. mertozzy

Satılık - Disco I - 1997 Model V8

Ynt: Satılık - Disco I - 1997 Model V8 araç satıldı...
  9. mertozzy

Az Kullanılmış TV - DVD Player

Ynt: Az Kullanılmış TV - DVD Player satılmıştır... ilan kaldırılabilir....

10. mertozzy

Satılık Sıfır Kutusunda ARB Diff Lock

Ynt: Satılık Sıfır Kutusunda ARB Diff Lock satılmıştır.... ilan kaldırılabilir...

11. mertozzy

SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı araç satılmıştır.... ilgilenenen herkese tşkr ederim... ilan kaldırılabilir....
  12. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı size özelden mesaj attım.... ;)

13. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı valla ay başına kadar bu fiyattan gitti gitti... gitmediii disconun başına gelecek var ;D ;D
  14. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı valla bu fiyatada gitmezse artık... bişi demicem ;D ;D ;D
  15. mertozzy

Ynt: Satılık Sıfır Kutusunda ARB Diff Lock ;)

16. mertozzy

Ynt: Az Kullanılmış TV - DVD Player ;)
  17. mertozzy

Land Rover Discovery için ön veya arka kullanılabilen ARB kilit.. hava kompresörü ve lastik şişirme aparatı ile birlikte... sıfır.. kutusunda.. 3.000 TL
  18. mertozzy

araçtan yeni söktüğüm ALPINE IVA-D511R model cihazım satılıktır... yaklaşık 4 ay kullandım... dokunmatik ekran dvd oynatıcı ıphone-ıpod uyumlu bluetooth (ek modülle) navigasyon (ek modülle ) tv (ek modülle ) geri kamerası ile birlikte.. daha detaylı bilgiye internetten alpine sayfasından da...

19. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı inşallah senin olurda... beni çok bekletme ama ;D ;D ;D
  20. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd