Arama sonuçlarınız

1. mertozzy

SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı güncelleştirelim... ;)

2. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı o kadar üst model çok tercih etmiyorum... yinede teşekkür ederim...
  3. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı valla 20-25 gün bir sıkışıklığım var... onun haricindede defender almayı çok istiyorum... eğer bu şubata kadar bu fiyatta satılmazsa zaten eski fiyatına çekip alıcısını bekleyeceğim... çok emek verdim... çokta seviyorum arabamı... ;D iki adet araba...

4. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı güncelleyelim yine ;D mantıklı fiyatı şişirilmemiş araçlarla takas olabilir... ticari araçlada takas olabilir... ;)
  5. mertozzy

Değişik Bir Rubicon Boya Uygulaması

Ynt: Değişik Bir Rubicon Boya Uygulaması elektrostatik boya atılırkende yapılabiliyor.. o şekilde de yapılmış olabilir...

6. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı güncelliğini hala koruyorrr... ;D

7. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı 2.000 tl ;) geçen sen 2.800 dü... :D
  8. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı GÜNCELLİĞİNİ KORUYOR... ;D
  9. mertozzy

Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük abi börek varsa ben direk yapışırım... ama bu sefer hesabı ödemek şartıyla ;D ;D ;D

10. mertozzy

1995 Model Discovery 1 Satılıktır

Ynt: 1995 Model Discovery 1 Satılıktır ohhh... kurtulduk güncellemekten yaaaa ;D ;D ;D kardeşim hayırlı uğurlu olsun ;D

11. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı bu arada diğer araç satan arkadaşlardan özür dilerim... amacım kimsenin aracına fiyat rekabeti yaratmak değil.. kusuruma bakmasın kimse...
  12. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı size özelden tel numaramı gönderdim...

13. mertozzy

Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük izmire benide götürrrrrr.... ;D ;D ;D
  14. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı valla bence de öyle ama... genel bir durgunluk var zateb ortalıkta... ama dediğim gibi sorun değil.. ben bi şekilde aracı zaten aldımda.. bari parasını biraz kurtariim dedim :)
  15. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı sağol ibo... ya bi defender projem var biliyosun... onun için artık hızlanmam lazım.. birde bir araç buldum.. ay başında alıcam.. 15 güne satılmazsa bu fiyattan eski fiyata çekip beklerim 1-2 sene... :) acelem yok

16. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı 25.000 TL :o :o :o
  17. mertozzy

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı sadece 15 günlüğüne feci kamikaze bir fiyatı var... duyduk duymadık demeyin ;D ;D ;D
  18. mertozzy

Discovery 1 Aşırı Yakıt Sorunu?

Ynt: Discovery 1 Aşırı Yakıt Sorunu? abi sen baştan söylesene... araba sizinki gibi... yordun bizi ;D ;D öldürsen altını yakmazzzz ;D ;D

19. mertozzy

Ynt: Discovery 1 Aşırı Yakıt Sorunu? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64959.msg770745#msg770745
  20. mertozzy

Ynt: Discovery 1 Aşırı Yakıt Sorunu? yani şu son zamlardan sonra yakıtın normal bu arada... ben maks 55 kuruşa düşürdüm.. zamlardan önce.. hatta eğer siteye bakarsan ben bir başlık açtım. disco 1 yakıt verileri diye... bayramda bir gezi yaptık rizeye.. o yolculukta hangi süratte ne yaktım ne...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR