Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı
valla 20-25 gün bir sıkışıklığım var... onun haricindede defender almayı çok istiyorum... eğer bu şubata kadar bu fiyatta satılmazsa zaten eski fiyatına çekip alıcısını bekleyeceğim... çok emek verdim... çokta seviyorum arabamı... ;D iki adet araba...
bu arada diğer araç satan arkadaşlardan özür dilerim... amacım kimsenin aracına fiyat rekabeti yaratmak değil.. kusuruma bakmasın kimse...
valla bence de öyle ama... genel bir durgunluk var zateb ortalıkta... ama dediğim gibi sorun değil.. ben bi şekilde aracı zaten aldımda.. bari parasını biraz kurtariim dedim :)
sağol ibo... ya bi defender projem var biliyosun... onun için artık hızlanmam lazım.. birde bir araç buldum.. ay başında alıcam.. 15 güne satılmazsa bu fiyattan eski fiyata çekip beklerim 1-2 sene... :) acelem yok
Ynt: Discovery 1 Aşırı Yakıt Sorunu?
yani şu son zamlardan sonra yakıtın normal bu arada... ben maks 55 kuruşa düşürdüm.. zamlardan önce.. hatta eğer siteye bakarsan ben bir başlık açtım. disco 1 yakıt verileri diye... bayramda bir gezi yaptık rizeye.. o yolculukta hangi süratte ne yaktım ne...