Arama sonuçlarınız

1. mertozzy

THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011

Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011 valla o zaman tavsiye ederim... pazar günü gitmeyi planlıyorum... işin olmazsa gel... ;)

2. mertozzy

Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011 kaptan sen ne zaman gidiyosun?? ne zaman geliyosun?? kürşat sen bizim polonezde girdiğimiz yere hiç geldin mi?
  3. mertozzy

Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011 dün önümde sinan vardı... yaklaşık 10 dk süren bir kazı çalışması yaptı... ya bende sağdan gideyim dedim... bana gitme dediler.. sağdan hızlı bir geliş bir ihtimal orayı geçirtebilir... amaaaa... ön takım için garantisi yok... bildiğin 50 cm falan...

4. mertozzy

Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011 yok kürşat.. bence sol taraf artık çok tehlikeli... eğer hızlı gelip arabayı sola çıkarırsan, tahminim tekrar sağ tarafa çekeceği... ve büyük ihtimalle araba yan yatacaktır.. şu an ki çukurun açısı 22 derece civarında... yan yan 22 derecelik bir yere...
  5. mertozzy

Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011 ;D ;D Ben bitirmelik süper bakir bir yer biliyorum... :) polonezde... bu hafta sonu gidelim derim... biz hava kuruyken gitmiştik geçen sene 2-3 kere... o zaman bile bayağı yorucuydu :)

6. mertozzy

Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011 eheeheheeee... bülent kaptan bugün amma çalıştı yawww... ;D ;D ;D vinç bağla vinç sök ;D ;D

7. mertozzy

2004-2005 Honda Accord 2.4 ARIYORUM...

herkese selamlar, 2004-2005 model honda accord 2.4 arıyorum... mutlaka siyah olmalı ve içide siyah olmalı... etrafında bu özellikte araç satan bir tanıdığı olan varsa bana bilgi versin ltf.... ;)
  8. mertozzy

scangauge2

Ynt: scangauge2 son fiyat durumu nedir acaba?
  9. mertozzy

Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları

Ynt: Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları 1000 TL civarında olacağı kesin.. :D

10. mertozzy

scangauge2

Ynt: scangauge2 hala aktif midir?

11. mertozzy

Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları

Ynt: Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları valla net ölçüleri bilmiyorum.. arabanın üstünde yaptık çünkü... ama size birebir olmaz zaten.. sizin tavanın ölçülere göre uyarlama yapılabilir ancak.. eğer istanbuldaysanız yardımcı olabilirim...
  12. mertozzy

Satılık Defender Arayanlar Buraya

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya hımmmm... güzel seçim.... bende discoya falan geçiyorsunuz sandım ;D

13. mertozzy

Satılık Defender Arayanlar Buraya

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya selamlar, çıtayı yükselttik derken ne almayı planlıyorsun?
  14. mertozzy

Discovery V8 e Snorkel Yapımı

Ynt: Discovery V8 e Snorkel Yapımı mesut abi teşekkür ederim... ;)
  15. mertozzy

Ynt: Discovery V8 e Snorkel Yapımı tşkrlerrrr ;)

16. mertozzy

Ynt: Discovery V8 e Snorkel Yapımı 80 lik :)
  17. mertozzy

Ynt: Discovery V8 e Snorkel Yapımı rica ederim... ama hava deliklerine dikkat edin.. ne çok olmalı nede az... :) ben o konuda biraz sıkıntı yaşadım :)
  18. mertozzy

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... serkan kardeşimin... seni tebrik ediyorum... öncelikle ailesi ve biz dostları için çok güzel bir jestti.. ve haberin metninin doğru yazılması ve anlatımı, müziğiyle çok güzel olmuş.. ellerine sağlık... ve teşekkürler...

19. mertozzy

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... hadi serkanım patlat şöyle güzel bir hbr... faruk abimizi en iyi şekilde anlatan..
  20. mertozzy

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... mücahit boşver... hepimiz ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.. nur içinde yatsın faruk abimiz... bizler ne olduğunu biliyorum.. cenazede kerem de yanımızdaydı.. tek çizik yoktu vücudunda... tek kırık çıkık yoktu... bu gazete haberine kafamızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR