Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: THE TEAM 34 Siltaş/Sofular 02.01.2011
kaptan sen ne zaman gidiyosun?? ne zaman geliyosun??
kürşat sen bizim polonezde girdiğimiz yere hiç geldin mi?
dün önümde sinan vardı... yaklaşık 10 dk süren bir kazı çalışması yaptı... ya bende sağdan gideyim dedim... bana gitme dediler.. sağdan hızlı bir geliş bir ihtimal orayı geçirtebilir... amaaaa... ön takım için garantisi yok... bildiğin 50 cm falan...
yok kürşat.. bence sol taraf artık çok tehlikeli... eğer hızlı gelip arabayı sola çıkarırsan, tahminim tekrar sağ tarafa çekeceği... ve büyük ihtimalle araba yan yatacaktır.. şu an ki çukurun açısı 22 derece civarında... yan yan 22 derecelik bir yere...
;D ;D
Ben bitirmelik süper bakir bir yer biliyorum... :)
polonezde... bu hafta sonu gidelim derim... biz hava kuruyken gitmiştik geçen sene 2-3 kere... o zaman bile bayağı yorucuydu :)
herkese selamlar,
2004-2005 model honda accord 2.4 arıyorum... mutlaka siyah olmalı ve içide siyah olmalı...
etrafında bu özellikte araç satan bir tanıdığı olan varsa bana bilgi versin ltf.... ;)
Ynt: Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları
valla net ölçüleri bilmiyorum.. arabanın üstünde yaptık çünkü... ama size birebir olmaz zaten.. sizin tavanın ölçülere göre uyarlama yapılabilir ancak.. eğer istanbuldaysanız yardımcı olabilirim...
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
serkan kardeşimin...
seni tebrik ediyorum... öncelikle ailesi ve biz dostları için çok güzel bir jestti..
ve haberin metninin doğru yazılması ve anlatımı, müziğiyle çok güzel olmuş.. ellerine sağlık... ve teşekkürler...
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
mücahit boşver... hepimiz ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.. nur içinde yatsın faruk abimiz... bizler ne olduğunu biliyorum.. cenazede kerem de yanımızdaydı.. tek çizik yoktu vücudunda... tek kırık çıkık yoktu... bu gazete haberine kafamızı...