Arama sonuçlarınız

1. mertozzy

'' Üçü Bir Arada'' Tadında (Barış, Selahattin, Serhat )

Ynt: '' Üçü Bir Arada'' Tadında (Barış, Selahattin, Serhat ) insan bir haber verirdiii... ne yani defenderimiz yok diye yerimizde mi yok ;D ;D ;D

2. mertozzy

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... gezenbilir ve offroad camiamız çok değerli bir ağabeyini kaybetti... allah rahmetli eylesin... hepimizin başı sağolsun... ardında kalanlara allah sabır versin.. :'( :'( :'(
  3. mertozzy

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! ya ben buna takılıyorum zaten... bizim ne yapıp yapmamamız gerektiğine kimse karar veremezki.. şimdi bizler offroad yapıp ateş başında toplandığımız zamanda bunlar konuşuluyor...neyse aslında boşa konuşuyoruz... bu sitede bile engellenip susturuluyoruz...

4. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! tam olarak bahsettiğimizde bu... ;) aman hocam dikkat... kimseye hiçbirşeye sinirlenme... başın önünde kaderine razı gez toz sokaklarda... 3 saat jeton kuyruğu bekle ama ses etme sakın... ;D
  5. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! heh abi.. bende tam bunu yazacaktım... şimdi bizi kim yasakladı? kim karar verdi o stickerın yanlış olduğuna... kendi arabama(!) yapıştıracağım bir stickera kim karar verdi? yapıştıramaz diye..? yasaklayan moderatör arkadaşımız nerde mesela??? gerçekten...

6. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! yolla yolla... sorun yok... :) ama gelmedi davetin

7. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! aldım aldımm... 5 dk bilemedin 10 dk sansürdeyizzz ;D ;D ;D ;D ne günü geleceksin??
  8. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! yoooo... YASAKLANDIK.... ;D sansür yedik... sessizce duralım benceee ;) sessiz tepkisiz toplum olalım... ya şaka bir yana... ya biri bana o stickerın jpeg tiff vektörel nesi varsa yollasın ltf.. nette bulamadım.. belliki özgün bir çalışma :)...
  9. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! yaparım barbaros.... zaten 50 tane falan yapıcam.. kim isterse veririm... ama bulmam lazım önce stickerı..dün gece kaydetmedim.. bugün nasılsa bulurum diye:) ama biraz önce bir şey dikkatimi çekti... ben sayfada o stickerı göremiyorum... sadece ben mi...

10. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! valla abi benim o konuda zerrin hanıma diyecek tek sözüm hatta.. ama diğer arkadaşlara diyecek çok sözüm var... ama dediğin gibi artık ateş başında olur... ;)

11. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! yavuz selam, bence de konuşalım.. ben o olaydan sonra yaklaşık 3 ay siteye hiç girmedim.. o linkteki yazışmaları hatırlarsan... herkes bişiler söyledi... ama herkes.. onu yapalım bunu yapalım.. hatta ben derneğe gittim sedatla konuştum.. sedat zerrini...
  12. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! kimse kimseyle kutuplaşmıyor... sorun yok.. hemen hemen herkesde birbirini tanıyor zaten... fikir tartışması yapıyoruz diye düşünüyorum... ;)

13. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! umarım herşey gönlümüzce olurr.... çok çok daha ileri bir toplum oluruzz... ben bu stcikerlardan yarın bolca yapacağım... isteyen arkadaşlar bana adreslerini göndersin... herkese tek tek kargo yaparım ;) gezenbilir dayanışması yapalım biraz ;D
  14. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! abi maalesef haklı olmak istemiyorum... ama sor sen ne yapıyorsun diye... bende birşey yapamıyorum.. neden biliyor musun?? , çıkarım yola... birşeyleri protesto ederim... etrafımda 100 kişi olur.. sonra birşey olur ve tek başına kalırsın... yani senle...
  15. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! yok yok... yanlış anlaşılmış olmayayım.... dediğiniz herşeye katılıyorum.. burası ağırlıklı olarak stres atmak için, eğlenmek için biraraya gelidğimiz.. yeni arkadaşlıklar kurduğumuz bir platform.. ben sadece bu tip çağrılar okuduğum zaman biraz...

16. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! ya daha komiği herkes ne bekliyor biliyor musun?? ben dahil... sen dahil.. o bu hepimiz... "ya atatürk gibi bir adam çıksada silse süpürse bunları... taksimde sallandırsın" falan... aramızda kalsın.. bişi diiim mii?? öyle bir adam bu ülkenin tarihinde bir...
  17. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! abi kişisel fikrimdir... sebebini şöyle düşünüyorum.. tuncay özkan çok savunduğum çok sevdiğim bir adam değildir... ama tek şeyi seviyorum.. bu adama yüzbinleri bir cümle altında sokağa dökebildi.. bir uyanış sağladı... amaaaa sonunda silivriiii...
  18. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! ben bayağı dolmuşum.... herkesden özür dilerim... kafanızı ağrıttığım için... ve yazdığım herşey yaşadıklarımdan ve gördüklerimden dolayı hissettiklerimdir.. kimse ideolojilk birşeyler çıkartmaya çalışmasın ltf... mert

19. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! herşeyimiz yasaklanırken nerdeydik??? cebimizdeki paralar yandaşlara peşkeş çekilirken nerdeydik??? ordumuz talan edilirken nerdeydik??? mehmetçikler silah tüccarları uyuşturucu tacirleri para kazansın diye ölürken nerdeydik??? hukuk elimizden alınırken...
  20. mertozzy

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! ve aziz nesini sevgi ve rahmetle anıyorum... %60 demişti ve ölümden dönmüştü değil mi? şu sayfalardaki 3-5-10 kişiyi çıkaralım... %95 imiz aptalız... kimse darılmasın.. gücenmesin... adam yıllar önce söyledii.. öldürmeye çalıştık.. anlamaya çalışmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri