Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!
herkese selamlar,
neyi protesto ediyoruz...? daha önemlisi neyi protesto ettik ki?? yıllardır?? hiç bir şeyi.. hatırladığım en son kitlesel 2 eylem var.. biri aydınlık için bir dakika karanlık... diğeri cumhuriyet mitingleri.. ilki için yapılan eylem sonu...
Ynt: Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş?
pek sevgili site yöneticileri..
ne olacak bu gezenbilir'in hali diyeceğim.. lakin kanser olmak üzereyim... ;)
her bir sayfanın açılması yaklaşık 1 dk sürmekte.. bunun yanısıra kazara gittiğimiz gezilerin kazara çektiğimiz fotolarını yüklemek tam olarak 5...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Ad Soyad Konaklama Toplam Kişi Katıldığı Şehir Araç Marka Modeli
1. Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul...
Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"
selamlar,
aracı çok güzel toplamışsınız. ancak kafama bir şey takıldı. sepeti taktığınız bağlantılar lama demirden mi?
eğer lama demir ve sadece 90 derece cakada büküp taktıysanız eğer, tavamda yük varken o ayaklar çok fazla salınım yapar. ve...
Ynt: Navara Kullananlar
yedeğe gerek yok kaptan... bizim anahtarlar orda zaten... bizim eve bakan köylüler var biliyosun.. :) yemeğine kadar hazır eder önüne koyarlar... valla işim olmasa gelirdim hafta sonu.. asostan buraya da gelecek eşyalar var ama üşeniyorum açıkcası :D ama belli olmaz...
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye
kürşat şu parçaların fiyatlarınıda unutmadan yazsan... modifiye yapacak arkadaşlara kılavuz olur...
yakışıklı olmuş bu arada ;)
Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi
turbo arabaya lpg takılır mı yaaa...
yazık etmişsiniz makinaya.. ;)
bende de daha önce impreza vardı... sonra forester aldım..