Arama sonuçlarınız

1. mertozzy

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! herkese selamlar, neyi protesto ediyoruz...? daha önemlisi neyi protesto ettik ki?? yıllardır?? hiç bir şeyi.. hatırladığım en son kitlesel 2 eylem var.. biri aydınlık için bir dakika karanlık... diğeri cumhuriyet mitingleri.. ilki için yapılan eylem sonu...

2. mertozzy

Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

Ynt: Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!... bir işarette ben koyayım... mükemmelll ;)
  3. mertozzy

LPG Fiyatı Nereye Gidiyor?

Ynt: LPG Fiyatı Nereye Gidiyor? yok bu gidişle lpg leri söküp benzinle devam edeceğiz ;) durum onu gösteriyor..

4. mertozzy

Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş?

Ynt: Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş? pek sevgili site yöneticileri.. ne olacak bu gezenbilir'in hali diyeceğim.. lakin kanser olmak üzereyim... ;) her bir sayfanın açılması yaklaşık 1 dk sürmekte.. bunun yanısıra kazara gittiğimiz gezilerin kazara çektiğimiz fotolarını yüklemek tam olarak 5...
  5. mertozzy

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Ad Soyad Konaklama Toplam Kişi Katıldığı Şehir Araç Marka Modeli 1. Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul...

6. mertozzy

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" neyse.. benden söylemesi ;) elle salladığınızda bile neden bahsettiğimi anlarsınız...

7. mertozzy

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" selamlar, aracı çok güzel toplamışsınız. ancak kafama bir şey takıldı. sepeti taktığınız bağlantılar lama demirden mi? eğer lama demir ve sadece 90 derece cakada büküp taktıysanız eğer, tavamda yük varken o ayaklar çok fazla salınım yapar. ve...
  8. mertozzy

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar izmir mi dedin :o :o :o :o tamam olduuuu ;)
  9. mertozzy

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar yedeğe gerek yok kaptan... bizim anahtarlar orda zaten... bizim eve bakan köylüler var biliyosun.. :) yemeğine kadar hazır eder önüne koyarlar... valla işim olmasa gelirdim hafta sonu.. asostan buraya da gelecek eşyalar var ama üşeniyorum açıkcası :D ama belli olmaz...

10. mertozzy

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar kaptan... çanakkale civarında nerede kalacaksın? istersen asosta evi hazırlatayım sana... yakarsın şömineyi.. uzatırsın ayaklarını :D

11. mertozzy

Hiç kullanılmamış defender jant

Ynt: Hiç kullanılmamış defender jant selamlar.. disco 2 ye oluyor mu? net öğrenebilir misin? mert
  12. mertozzy

1/10 nitro yakıtlı rtr bmw

Ynt: 1/10 nitro yakıtlı rtr bmw takipteyim....

13. mertozzy

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri e hadi burayı bir ayağa kaldıralım... herkes sus pus olmuş... ;)
  14. mertozzy

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye kürşat şu parçaların fiyatlarınıda unutmadan yazsan... modifiye yapacak arkadaşlara kılavuz olur... yakışıklı olmuş bu arada ;)
  15. mertozzy

Camel Trophy Fotoğrafları

Ynt: Camel Trophy Fotoğrafları olm seni en son gördüğümde vosvos merakı vardı... ne zaman sardın defender'a??? ;) ama hakkaten dünya küçük... ;D

16. mertozzy

Disco 1 yol tutuş problemi !

Ynt: Disco 1 yol tutuş problemi ! nacizane... 1 yıldır aynı ustaya gidiyorsanız ve hala çözemediyse... kesinlikle ustanızı değiştirin :)
  17. mertozzy

Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi turbo arabaya lpg takılır mı yaaa... yazık etmişsiniz makinaya.. ;) bende de daha önce impreza vardı... sonra forester aldım..
  18. mertozzy

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar mücahit bu tam atom bombası oldu yaaa ;D ;D ;D

19. mertozzy

The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? eveeeettt... resimlerimiz bu kadar... başka bir gezide görüşmek üzereeeee... ;D
  20. mertozzy

The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR