Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM.
benim araçta 90 model 100 km de 11/12 litre lpg yakıyor araç elektronik ateşleme hız 100/110/120 değişiyor ve yakıtım normal diyorum..
Tamam da benim araç benzini 13 lt yakıyor. Yukarıda yazmadım ama lpg yi 100 km de 18-19 lt...
1 mayısta bir ölçümde ben yaptım.
Depo kapağında taşıncaya kadar benzini doldurdum. 100 km asfaltta 25 km arazide kullandım. Araçta 2 kişiydik. Dönüşte yine kapaktan taşıncaya kadar benzini doldurttum ve 16 lt aldı. Yakıt tüketimi 12.8 lt.
Aracı çoğunlukla asfaltta şehir dışı 85km hızda...
Ynt: niva yakıt problemi
Bu yazdığın verilere göre senin aracın yakmıyor. Benin araçla 110 km yol yaptım (20 km arazi+90 km uzun yol) 55 tl yakmış. Lpg lt fiyatı 2.80
Ynt: nivada ses yalıtımı
Arkadaşlar bende kışlık michelin lastikleri çıkarıp ok 144 leri taktım. Ses 2 kat arttı. Sesin en önemli faktörü kesinlikle lastikler.
Ynt: Bu disco'yu bana değerlendirebilir misiniz?
Discolara bende hayranım ama arkadaşda defender var. Yaptığı masrafları duydukça hevesim hepten kaçtı. Land larda parça çok pahalı.