Arama sonuçlarınız

1. bloodmen

vitara jlx arıyorum....

Ynt: vitara jlx arıyorum.... selam 2000 model otamatik 110 binde istanbul ümraniyede istersen görüşe biliriz ErdalYAMAN

2. bloodmen

İsofix Takma Yeri

Herkeze kolay gelsin. Benim 2000 model suziki vitara jlx aracım var malun hepinizin bildiği gibi artık cocuklu ailelerin araçlarda olmasa olmaz oto cocuk koltuğu. Nitekim ben geçen gün 2 yaşındaki kızım için koltuk aldım aldığım çocuk koltuğu isofix sistemi ile araç koltuğuna bağlanıyormuş...
  3. bloodmen

Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor!

Ynt: Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor! selam Benim ustaanı dediğine böre 2000 model vitaralarda sık görünüyormuş,sebebine gelinde genelde kullanmadan kaynaklanır diyor.nadirde olsa fabrikoston hatasıda olabilirmiş. araç haşuna gittiyse iyi bir suzikiden anlayan ustaya gösterirsen...

4. bloodmen

suziki vitara jlx için navigaston lu tv oto teyipleri

Ynt: suziki vitara jlx için navigaston lu tv oto teyipleri Bilgilerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Ben bolu'luyum ve dağ tepe dolaşmayı çok severim aracı hem ist.içi hemde bolu dağlarında kullanıyorum. sağolun varolun
  5. bloodmen

Ynt: suziki vitara jlx için navigaston lu tv oto teyipleri Cenk bey bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Aracı tek kullanamadığım için off-road için hiç bir hazırlık yapamadım geçen hafta boluya gittim aracın altını 2 defa vurdum Allahtan sorun çikmadı ist. yeni taşındım...

6. bloodmen

S.a herkeze kolay gelsin bilmiyorum belki yanlış yere konu açmış olabilirim ? Benim 2000 model suziki vitara jlx aracım var. aracıma navigasyonlu ve tv olan oto teyıplerinden taktırmak istiyorum sanırım saat sökülünce tam olarak yersıkıntım kalmayacak daha öncede bu uygulamayı yaptırnlarvarmı ve...

7. bloodmen

Vitara Blok Çatlağı

Ynt: Vitara Blok Çatlağı selam aynı olay benim başımada geldi. ikitellide 2.el blok bulduk ve alındı 1800tl. +kdv Ruhsat işlemleri +proje çizimine 500tl. verdim bana toplam 4500 tl.maloldu şu ada sorun yok 3 gün oldu servisten alalı 1000km kadar motoru sikiştirmamam gerektiği için baya...
  8. bloodmen

Ynt: Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor! Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı dün itibari ile aracımı yaptırdım detayları yazı yorum belki bir arkadaşın işine yarar. 2el blok 1800 tl. +kdv. 2000 tl blok rektefe ve ustalık ıvır zıvır. 500 tl. ruhsat...
  9. bloodmen

Ynt: 2.el yarım motor ruhsat işlemleri S.A arkadaşlar herkeze kolay gelsin bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. benim aracın motor blok değişmesi gerekiyor bu işlemler için nasıl bir yol izlene bilir.yarım motor için 1. 0 yarım motor blok çok pahalı. 2. 2el motor bloku için...

10. bloodmen

Ynt: Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor! selam motoru geçen gün açtırdım ve sesin sebebinin motor blok daha önceden çatlamiş ve kaynakla yapılmış olduğunu gördük yapan usta düzgün yapamadığı için yuvaların birtanesi ovaleşme yapmış ve sesebinin o olduğunu anladık. daha önceden kaynak...

11. bloodmen

Ynt: Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor! Bostancı sanayisinde sadece suziki servisi veren bir yere gittim ustanın söylediği. % 70 motorun piston vuruyor yada %30 sibop dan kaynaklanır.fiyat olarak da 2000 tl. civarı çıkar diyorlar
  12. bloodmen

Herkeze s.a 1.6 suziki vitara jlx 2000 model aracım aldığım günden beri dizel gibi ses çıkartıyor. ben pistonlardan yada sibop dan kaynaklandığını düşünüyorum bu sorunu daha onceden yaşayan varmıdır acaba ümraniye civarında bu işlerden anlayan ustası olan varmı + tahmininizce bana kaça patlar...

13. bloodmen

Check Engine Işığı Sönmüyor

Ynt: Check Engine Işığı Sönmüyor Herkeze selamlar ben aranıza yeni katıldım tabi kabul edersenız 10 gün önce aldığım 2000 model suziki vitara otomatik vites aracım durup dururken check engıne uyarısı verdı bır ara kesildi yinen yanmaya devam ediyor sorunu çözen varsa yardımcı olabilirmi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri