Arama sonuçlarınız

1. cj murat

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Gezenbilir ailesine hogeldiniz.Çok güzel ve faydalı bilgilerimizi paylaşmaktan çekinmeyelim. ;) ;)

2. cj murat

Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Çook iyi foto lar bunlar.Hani öncesi&sonrası, :) Saygılar İyi Akşamlar.
  3. cj murat

Cherokee İçin Yedek Parça Nereden Bulabilirim?

Ynt: Cherokee İçin Yedek Parça Nereden Bulabilirim? Üstadların dediği doğru,Cengiz Özel Parça temininde ve Atilla Özel (maslak sanayi 2. kısım 21. sk servis hizmetide vermektedir.Bana çok yardımcı olmuştur.(Astronomik rakamlar istemez.Atilla Özel) ;)

4. cj murat

Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Gerçekten insanın canı çekiyor.Arazinin sahibi Ergün beyin jantlarında kalan toprak bedelini istiyormuş. :D
  5. cj murat

Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar!

Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar! Valla benim arabayı yapan ablalar emekli olmuştur. :D

6. cj murat

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar hoşgeldiniiiiiiiiz. ;)

7. cj murat

TÜV TURK Üzerine

Ynt: TÜV TURK Üzerine iş zorlaştırmakta resmi daireleri de geçer oldular.Ben bu arabaya para verip topladıysam muayenesizde gezmemeliyim.Bebeğiniz gibi baktığınız Jeep inizi polis çevirip muayenesi olmadığı için bağlayacak.(Bence içerisinde Türk Kelimesi geçen bir kurum buna bir çözüm bulurr. ;)
  8. cj murat

CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum Eksiği bitmez cj kaçan kovalanır misali aşkı da bitmiyor. ;)
  9. cj murat

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum Söyledim ya oto aksesuar işiyle uğraşıyordum yoksa mümkün değil tabiki.

10. cj murat

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum Unutmadan 10,000 tl aracın bana olan toplam maliyeti olmuştu ama dediğim gibi hep dost işi yani.

11. cj murat

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum Eveeeet o zaman birde benden dinle Özgür kardeş.Jeep almaya karar verdiğimde Başkan Jeep Murat ağbinin dükkanının önünde saatler geçirip araçları izlerdim. İstanbullular bilir Özel OtO Atilla ağbinin ve Power mekanik Nihat ustanın az...
  12. cj murat

ÖTV İndirimi ve Jeep

Ynt: ÖTV İndirimi ve Jeep 15 haziran son gün.Ötv indiriminde son hafta gel sende jeep sahibi ol. ;D

13. cj murat

ÖTV İndirimi ve Jeep

Bir internet sitesinin ötv indirimi haberinden ilgimi çeken resim ÖTV indi herkez JEEP alsın. ;)
  14. cj murat

Satılık CJ5 CJ6 CJ8

Ynt: Satılık CJ5 CJ6 CJ8 Sarı çizmeli satılık arabalar. ;)
  15. cj murat

Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar! Benden 2 yaş büyük olmasına rağmen ayakta.

16. cj murat

Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar! bizim cj leri amcalar yapmıştır. ;)
  17. cj murat

Jeep Lansman

Ynt: Jeep Lansman jeep te bir cj ye yakışır kırmızı diyebilirdim.ama gerçekten güzel duruyor.
  18. cj murat

Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si Güzele güzel dememek yanlış olur maddiyat işi değil bu zevkli biri toplamış 10 numara..

19. cj murat

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk,. 8)
  20. cj murat

Jeep'ine Sahip Çık !

Ynt: Jeep'ine Sahip Çık ! açıkçası yakıttan ziyade araçlarımızın trafikteki durumları beni düşündürmüyor değil

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri