Arama sonuçlarınız

1. cj murat

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları jeep in klasiği ve off road araçlarının vazgeçilmezi cj lerimiz, yapılanı inkar etmiyen tek off road aracı bence.

2. cj murat

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları cj ler ölmez vatan bölünmez:
  3. cj murat

1979-CJ-5

Ynt: 1979-CJ-5 Selamlar, jeep in gerçekten temiz görünüyor. yerinde olsam satmazdım ben pişman olanlardanım.bu paraya tekrar bir araç toplasanda bu hale getiremezsin.

4. cj murat

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ayrıca aracımı toplarken bana yardımcı olan Üstadlar Atilla Özel,Nihat Keskin e de buradan selamlar.
  5. cj murat

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba benim adım da, murat. Elektronik sektöründe ithalatçı bir şirkette satış ve pazarlama işinde çalışmaktayım.Gezmeyi ve yeni keşifler yapmayı eşimde bende çok seviyoruz.İşim gereği de çıktığım seyahatlerde ilgimi çeken yollarda kaybolmayı...

6. cj murat

550 Sene Sonra Gezenbilir Jeep Buluşması

Ynt: 550 Sene Sonra Gezenbilir Jeep Buluşması ağbi modelimiz ne olacak ? j.

7. cj murat

Jeep'ine Sahip Çık !

Ynt: Jeep'ine Sahip Çık ! katılıyorumm..
  8. cj murat

Araç Alacağım, Ne Tavsiye Edersiniz ?

Ynt: Araç Alacağım, Ne Tavsiye Edersiniz ? suzuki lada kullanıcıları yanlış anlamasın ama imkanın varsa jeep diyorum klasik seviyorsan da cj 5-6 olabilir 1977 altını düşünme sıkıntı yaşatmaz, saygılar..
  9. cj murat

Jeep Alacağım; Fiyat Konusunda Yardım ?..

Ynt: Jeep Alacağım; Fiyat Konusunda Yardım ?.. jeep inin bir ilanı yokmu istanbulda olsan bir şekilde yardımımız olur fakat inan bende çözemedim ne olduğunu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri