Arama sonuçlarınız

1. akocan

Clarion map780 yardım

Arkadaşlar clarion map 780 navigasyonumun güncellemesini yapamadım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkür ederim.

2. akocan

VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım araç geldi ama baya sıkıntılar yaşadık resimlerle beraber anılarıda anlatacağım
  3. akocan

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım suriyedeki olaylardan dolayı araba yola çıkamıyor yapılacak bazı işlerin ölçüleri alındı 2 hafta sonra bitecek sipariş edilen parçalar var aracın buraya gelip 2 hafta sonra tekrar gitmesi gerek ama böyle giderse lübnanda kalacak araba

4. akocan

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım ilk hali
  5. akocan

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım şuanda suriye çok kötü hatta giderken 4 5 yerde muhalifler yolu kesmişler silahlı adamlarla aracı durdurup ince aramadan geçirmişler sonrada yol tarif etmişler ordan gitmeyin şu yoldan gidin diye Türk pasaportunu gördükleri zaman çok iyi...

6. akocan

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım Lübnanda ticaretle ugraşan arkadaşlarım var onların vasıtasıyla yolladım daha önceden haber vermiştim onlar bir araştırma yaptılar neler yapılabilir ustalar kimdir diye Lübnanda offroad işiyle ugraşan çok meraklı biriyle tanıştılar işi...

7. akocan

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım cevaplarınız için teşekkür ederim araç bu hafta geliyor resimlerle yapılanları paylaşırım
  8. akocan

Sevgili arkadaşlar yeni almış oldugum 1999 model VX100 aracımı Lübnana yolladım. Toyotanın çok sık kullanıldıgı parçaların ucuz oldugu bir ülkedir. öncelikle aracıma yapılacakları sıralıyayım eklemek istediginiz parçalar aksesuarları belirtirseniz sevinirim. 1. Yükseltme kiti 4' istedim ama...
  9. akocan

Turkiyenin En yapili Cj 5 i

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i Cj nin yeri çok ayrı bambaşka bir tat onu ancak kullanan anlar

10. akocan

VX 100 diferansiyel kilidi yardım!!!!!!

Ynt: VX 100 diferansiyel kilidi yardım!!!!!! ismail abi hepsini denedim geri gittim ileri gittim bi çok şey denedim ama olmadı ben Gaziantep de ikamet ediyorum burda gösterecem sorunu çözemezsem suat ustayı arar bilgi alırım ilginizden dolayı teşekkür ederim . buarada sizlerle birşey...

11. akocan

Ynt: VX 100 diferansiyel kilidi yardım!!!!!! sigortasını kontrol ettim saglam büyük ihtimal ya sıkıştı yada kumanda düğmede bir sorun var
  12. akocan

Arkadaşlar 1999 model vx 100 serisi aracımın arkada diferansiyel kilidini arazide açtım ama kapatamadım off konumuna getirmeme ragmen kilit hala devrede ekranda kilit işareti yanıyor sorun nereden kaynaklanıyor olabilir

13. akocan

Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel

Ynt: Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel araç satılmıştır ilginize teşekkür ederim.
  14. akocan

Satılık VX80

Ynt: Satılık VX80 Abicim bana hayırlısı demek düşüyor.... Aracı ilk aldıgınız günden itibaren takip ediyordum bir tutkuydu sizin için yıllar önceki hikayenizi okuyunca o tutkunun çok eskiden geldigine inanıyordum ilanı görünce şoke oldum inşallah sizin gibi kıymetini bilen bir arkadaşımız alır...
  15. akocan

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor .

16. akocan

Ynt: Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel aracın 6 aylık taşıt pulu 307.00 tl
  17. akocan

Ynt: Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel güncel
  18. akocan

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011) takip

19. akocan

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011) .
  20. akocan

Ynt: Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel ne kadar yatırıldığını bilmiyorum öğrenip en kısa zamanda bildiririm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri