Arama sonuçlarınız

1. orhun99

15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım?

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Fatih Bey, Ismim ilker ucar GezenBilir ailesine yeni katıldım.Benim amacım hafta sonlarımızı dogada gezmek olabilirse kamp yuruyus belki cok az olmak kaydı ile offroad a katılmak.Bundan kastım da su hepberaber Şile yada Vitaracıların...

2. orhun99

Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4

Ynt: Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4 O zaman Suzuki ve Pajerolar oncelik alıyor.fiyat fayda olarak.
  3. orhun99

Ynt: Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4 yok acıkcası bakmadım.onlara da bir bakarım.

4. orhun99

Ynt: Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4 cogu lpg li acaba Suzuki ye gore ne kadar fazla yakar birde suzukilerde vergi sanırım daha dusuk? buda bir avantaj degilmi.
  5. orhun99

Ynt: Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4 selamlar, Explorer hakkında ne dusunursunuz.Fiyatları cok makul ve konforlu arac diyorlar. tskler

6. orhun99

Merhabalar , Benim gibi yeni baslayanlar icin nasıl bir arac olmalı ,Butcemiz cok zorlarsak 20,000 tl .Amacım gezmek ozellikle Karadeniz e gitmek istiyorum. Tek aracım olucak yakıt ve bakım onarım onemli benim icin. Şimdiden yardımlarınız ıcın tskler.Siteye uye olalı bir kac gun oldu ve daha...

7. orhun99

4 Runner Tadilatı Hakkında Yardım

Ynt: 4 Runner Tadilatı Hakkında Yardım Selamlar ben siteye yeni katılan daha sadece anlamaya calısan biriyim.Dogayı seviyorum ve dolasmak hosuma gidiyor.Arkadasıma ait Runner var ve dizel motor (hilux)oldugunu soyluyor.23500 tl gibi rakam istiyor.Sahibinden comda arac.Sizce fiyat iyimi?Benim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri