Arama sonuçlarınız

1. O

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

Kesinlikle haklısınız.Gönlümüzde yatan zaten enduro hocam ama cross un yeri,onun keyfi de bambaşka:)

2. O

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi Bilmiyorum belki biraz geç bi cevap ama yinede bilgilendirme için söyleyeyim: Seramik silindirli veya genel olarak seramik kullanılan motorların pek sağlıklı olmadığını hocamız söylemişti.Ayrıca silindirin seramik,pistonun ise başka bir malzeme olması da farklı problemlere...
  3. O

Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum hocam.Aslında başlamak için en ideali cross bence ama bakalım artık:)

4. O

Hocam bende bu tür bişeyle başlamayı düşünüyorum ve sıfırdan başlıycam.Ama 250 lik ninja ile başlamak biraz sıkıntı olur diye düşünüyorum ve bu yönde bir çekincem var.Siniz yaşadığınız herhangi bi problem veya sıkıntı var mı aceba?Böyle bi motorla başlamanın iyi veya kötü yönleri nelerdir?
  5. O

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Hocam teşekkürler öncelikle cevabınız için.Buradaki arkadaşlara sordum ve onlarda sanırım aynı yeri tarif ettiler:) Trabzon dan Rize'ye giderken fırtına köprüsü veya Fırtına Vadisi Köprüsü varmış (tam hatırlamıyorum).Orda inip gelen minibüsler ile...

6. O

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese.İsmim Ozan Trabzon da üniversite öğrencisi öğrencisiyim.Bir kaç arkadaş mayıs başı gibi Rize'ye gelip bir veya iki günlüğüne kamp yapmayı düşünüyoruz.Gerek formu gerekse internette biraz araştırma yapmama rağmen bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri