Arama sonuçlarınız

1. kantin

p38 satın aldım ancak !!!

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! çıkmasını bulup hallettim yardımlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkürler saygılar

2. kantin

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! çok teşekkür ederim bakalım ne yapacağız hayırlısı
  3. kantin

range rover p38

Ynt: range rover p38 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ilanen-satilik-tank-70072497/detay/#

4. kantin

range rover p38

Ynt: range rover p38 avatarımda görünen p38 2000 model indirme kaldırma çalışıyor bir arızası yok ben orduluyum şanzımanı kargoyla arazi ve ana şanzıman olmak üzere ikisini de istanbul land hospital servise gönderip bakımını yaptırdım bana göre 10 sene hiçbir arıza çıkarmaz zavoli lpg var...
  5. kantin

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! slm benim kalorifer sorununu hala çözemedim landscape kardeş bu 3 lü satılan motorların fiyatı ne acaba ya da çıkmasını bulabilirmiyiz sizin bir bilginiz varmı yardımcı olabileceğiniz??şimdiden teşekkürler

6. kantin

1997 P38 alacağım Ama !!!!! Önce Değerli Yorumlar

Ynt: 1997 P38 alacağım Ama !!!!! Önce Değerli Yorumlar bu arabayı aldıktan sonra kenarda en az 10.000 tl varsa ve bu parayı aldığın araba için harcayabileceksen al eğer yoksa hiç sıkıntıya girme opeline binmeye devam et ben 8 ay oldu satmaya çalışıyorum böyle olduğunu bilsem sıfır dacıa...

7. kantin

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! diagnoz cihazıyla bakıldı serviste ama klima beyniyle bağlantı kurulamadı eas hatası vardı onu düzeltti servis ama kalorifer için birşey yapamadık fazla zamanınm olmadığı için
  8. kantin

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! bir de motor bölümünden kalorifer peteği giriş ve çıkış hortumlarındaki sıcaklık aynen yani su dönüyor ama araba buz gibi
  9. kantin

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! aynen söylediğiniz gibi hararet ortadayken bile hiç sıcaklık yok elektrikci ön konsolun oraları biraz söküp görmeye çalıştı ama o da tam olarak anlamadı sonra kalorifer peteği tıkanmış olabilir ön konsolun komple sökülmesi gerektiğini söyledi ben de hemen...

10. kantin

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! havadan değildir sanırım daha dün antifriz koydurdum başka neden yapar acaba??

11. kantin

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! SLM ARKADAŞLAR KIŞIN ORTASINDA 2000 MODEL P38 İMİN KALORİFERİ HİÇ SICAK ÜFLEMİYOR DAHA ÖNCE KALORİFER SORUNU YAŞAYAN OLDUMU ARANIZDA YA DA BİR BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIM EDEBİLİRSE SEVİNECEĞİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  12. kantin

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! ön ve arka körükler için eas kutusuna yandan girlmiş olan 4 tane hava hortumunu yerlerinden çıkartıyorsun bunların önler için olan 2 sini siboplu hava girişi olan 2 hortuma havayı dağıtan bir aparat yaptırıp birleştiriyorsun arka körükler için de aynısını...

13. kantin

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! hayırlı olsun bize de ödünç verirsin artık benim eas de çökmüş bir vaziyette servise gitmekten bıktığım için yine serviste manuele çevirdim benzinciye girip şişirip o şekilde kullanıyorum buradan tüm p38 kullanıcılarına sabırlı olmalarını diliyorum ben az...
  14. kantin

1999-2001 Range Alıcam Ama Yardımmm....

Ynt: 1999-2001 Range Alıcam Ama Yardımmm.... resimler
  15. kantin

1999-2001 Range Alıcam Ama Yardımmm....

Ynt: 1999-2001 Range Alıcam Ama Yardımmm.... 2000 model isterseniz ben verebilirim isterseniz 2004 modelini almayı düşünüyorum arabayı alalı 1 sene oldu bu 1 sene içerisinde arabaya 10.000 tl masraf yaptım şu an çok güzel masrafsız durumda fiyatı 28.000 tl bırakıcam (tabi zararına) bana göre...

16. kantin

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! arabayı aldım 1.devirdaim dağıttı dağılınca pervane kırıldı ..... 2.havalı süspansiyon eas çöktü çökmüş halde 110 km yol gitmek zorunda kaldım servise kadar 3.arabayla evin önüne geldim tam park edicem geri videse attım atış o atış araba yerinden kıpırdamıyor...
  17. kantin

Ynt: p38 satın aldım ancak !!! arkadaşım araban hayırlı olsun dicem ama hiç kusura bakma bende de p38 var 1 sene olmadı alalı ben böyle rahatsız bir araba daha görmedim ve görebileceğimi de hiç sanmıyorum sanki biri bana allah belanı versin demiş ben de gitmiş range 2000 model range rover p38...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri