Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karadeniz Offroad Oyunları Kupası 1.Ayak Samsun Offroad Oyunları (12-13 Mayıs
Samsunlu dostlara tabi ki özellikle SAMOFF a sonsuz teşekkürler...organizasyonda bir tek eksik kuş sütüydü...o kadar emek vermişler o kadar iyi hazırlanmışlar ki herkesin yüzünden gülücükler eksik olmadı....
Ynt: Karadeniz Offroad Oyunları Kupası 1.Ayak Samsun Offroad Oyunları (12-13 Mayıs
halatta yürüme oyunları,tulum sesleri,deniz kenarı,gece konser,harika bir restorant ta tüm katılımcılarla balık keyfi......hangi birini anlatsam bilemedim...
güzel sürprizler durmadan devam etti....Konvoyun emniyetini sağlayan ve yol boyu bize eşlik eden emniyet kuvvetlerine özellikle teşekkürler...sonra üniversiteden gönüllü genç dostlarımız ve hocalarına yardımları...
Yolda Zonguldaklı dostlarımızla buluşup sabah kamp alanına ulaştık...Yorgunduk ama öyle sıcak karşılandık ki herkes hem uykuyu hem yorgunluğunu unuttu...Şehirde konvoy başladı...
Karadeniz offroad oyunları kupası 1. ayak samsun da yapıldı...En başta benim tereddütlerim vardı..650 km yol gözümde büyümüştü gerçekten...Redline Offroad Team anca beraber kanca beraber deyince düştük yollara....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86472.new
Sakarya yaptı yine yapacağını...beykoz oyunlarında s2 1. lik memioğlu 2.lik zeki karaçaylı 3.lük ahmet ünlü s1 3.lük faruk ,bayanlar 1.lik bircan yarıcı.....
Ynt: 4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar
Fotograflar ismail plak arkadasımızın...Furkan dertlinin de bir kaç karesi var ellerine sağlık
Ynt: 4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar
devamı sonra:) site de sıkıntı var sanırım fotografları tek tek atmak zorunda kalıyorum...tekrar Beykozz offroad klübüne ve katılan herkese teşekkürler