Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 87 Defender'ın 87 model anahtarlığı...
Selam bende 94 model vardı 144 numara kapı kaput aklınıza gelecek herparçada aynı numrayı yapıştırmışlardı tahminen araç dışardan parça hali geliyordu parçaları karışmasın diye yapmışlardır yinede yorum sizde ;D
Ynt: Defender öldü, ruhu şadolsun :)
bu model bizi pek ilgilendirmiyecek belki 10 yıl sonra belli eder önce kendini kanıtlamalı sonrada ucuzlamalı :))))))))
Ynt: DEFENDER 1997 MODEL ÜZERİ 300 TDİ DEFENDER ARIYORUM. LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
Selam Araç Gerçekten Çok Güzel Ama 80 TL Daha Masraf Edip Bi Direksiyon Almalıydı Değilmi ;D ;D ;D
Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Karbüratörü
Selam arkadaşlar valla unutmuşum bu konuyu :) zaten arabayı sattım sonunda 2ay oldu Parça Yakıtta pek fark etmedi sadece rolantide çok rahat çalışıyordu kedi horlaması gibi :) başka bi işe yaradığını sanmıyorum
ama iyi bi usta orjinal değerlerde subap...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Aramıza Hoşgeldiniz Üye Olmak İçin Arabamı Almak Gerekiyor Bi Çok Arkadaş Dışardan Takip Edip Araç Aldıktan Sonra Üye Oluyor Bence Üye Olmak İçin Hiçbişey Almaya Gerek Yok ;D
Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır
Selam Bu Arkadaş Banada Teklifte Bulunmuştu Ben % Bin İstemiştim Ondan ;D Bana Gülmüştü Sadece Ama Montlarımız Aynıymış ;D ;D Bu Motordan Bizim PaşalıArap(Okan) da Var Oda Satıp Defender Alacaktı Ne Yaptı Hİç Haberim Yok
Çok Şükkürler Olsun İyi Gidiyor Çalışıyorum Sezon Açıldı Salı Günü İtibarile Herakşam Turlar Başladı Defender Takip Ediyorum Uzaktan 4 Ay Sonra Alacam Yine Şeytan Dürtüyor O Zamana Kadar Motor Alırım Belki Kısmet Zaman Ne Gösterecek Bakalım :)
Selam Nasılsınız :)
Burası Muhabet Yerimiz Olsun Araç Satılsada Burada Takılalım BEnce.
6 Sayfa OLdu Kısa Zamanda Görende Yıllardır Bu Konu Açılmış Zaneder ;D ;D ;D
Ynt: MKE'den satılık Landroverler
Selam Hurdalar Satılmadan Yeni Siparişler Verilmiş Bile
http://www.otokar.com.tr/tr/basin_odasi/p_haber_detay.aspx?haber=186