Arama sonuçlarınız

1. Dj

Aranıyor - 110 Defenderime Puma Motor veya TDİ

Ynt: Aranıyor - 110 Defenderime Puma Motor veya TDİ selam senin aracın benzinli değilmi ne yapacam pumayı dostum :)

2. Dj

Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim Vayyy serhat ayaklanmısın :) hadi geçmiş olsun meme bulamadım tamir takımı değişmiştim ufak meme değişmişti zaten ana memeleri değişecez ama pekte umutlu değilim
  3. Dj

Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye...

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... merhaba benzinli motoru söküp dizel dizelede benzinliye çeviremiyoruz diye duydum hacim büyütebiliyoruz diye duydum yalan doğru bilmiyorum kesin sıkı takipteyim :D

4. Dj

GAZLI land rover yardımmmm ??

Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ?? 1 lt benzin 825 gr dır peki ya gaz kaç gr dır ? ;D ;D ??? ;D ;D
  5. Dj

Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ?? gram olarakta değişiktir ;D

6. Dj

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hoşbulduk arkadaşlar yakınlığınız için teşekkürler birbirimizden çok şeyler öğrenecez galiba :) iyi çalışmalar dilerim herkeze

7. Dj

Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ?? Arkadaşlar sarfiyatları niye kuruş üzerine yapıyorsunuz 100 km de ne yakarsa odur Litre değişmez
  8. Dj

Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ?? senin astrada fazla yakıyor benim arkadaşta var astra enjoy 1600 otomatik benzinli 0.25 şehir içi tüketimi var o yüzden tüp bile takmıyor ;D ama benim arabam şehir içi 0800 yakıyor benzinde var sayalım lpg olsa 100%40 fark eder 480 yapar şehir dışı 100 fark...
  9. Dj

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba hoşgeldiniz

10. Dj

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... çarpılmayız değilmi :)

11. Dj

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... elektirik kaç saat götürecek yeterli stok önemli miktar artıkça ağırlıkta artacak haliyle eski araçlara elektirikli motor takma izni verilecekmi aslında araç hareket halindeyken bi çok yerden enerji alabilir kendi kendini...
  12. Dj

Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye... Aslında Elektirik destekli Benzinli yada dizel motorlara uygulama yapılabilirmi yada biz bu motorları çöpe atıp elektirikli motor taksak :) (yedek bidon yerine yedek akü alırız ) bide suya girince ne yapacaz çarpılmayız...

13. Dj

Selam Arkadaşlar Bu Aralar gündemde olan Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Elektirikliye yada tersi yapılabiliyormu ? konu hakkında bilgisi olan arakadaşların bizimle paylaşımlarını bekliyoruz Teşekürler
  14. Dj

92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici hayırlı olsun ben tamamen enjeksiyonlu sistem falan düşünmüştüm senin yaptıgın bu uygulamayı bende yapmayı düşünüyorum çalınacak kapı arıyorum
  15. Dj

Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma

Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma selam tertipler yakıt işi için barışın önerdiği tamirciye gidecem ama ne zaman bilmiyorum yarın bujileride değişeyim ben tamirci iyi demişti ama ölçülerini falan filanı da kontrol edip alacam varya mahalleyi ayagı kaldırdım :) motorsikletin koltugunda bile...

16. Dj

92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici Bu posta gümrüğemi takıldı ne oldu haber bekliyoruz :)
  17. Dj

Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma çok pasaklısın ne o arabanın hali öyle her tarafı çamur ;D
  18. Dj

Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma yazın fırsat bulup binemem olmadı satar kışın yine alırım kapıda çocuklar çıkıp üstünde oyun oynamışlar sinir oldum (İYİKİ DEFENDER)yakınlarda otoparkta yok yakıt işi yaş iş zaten lpg takımıyacam benzinde bişeyler yapmaya çalışıyorum teste şu anda :) yok yaw...

19. Dj

Ynt: Nihayet kavuştum DEFENDER'ıma Sahilde çay keyfi ;D
  20. Dj

Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız