Arama sonuçlarınız

1. ucheniy

Cherokee Oksijen Sensörü

Ynt: Cherokee Oksijen Sensörü Biraz önce aküyü söktüm ve 1 saat kadar bekledim. oksijen sensörü ile ilgili kodlar( ve daha bi çok saçma sapan 8-9 kod) gitmiş. İlk kontakta hata göstermedi ikinci kontakta 2 hata gösterdi. Bunları "check engine" konusu altında bakarız. Yanlız dediğim gibi aracın...

2. ucheniy

Cherokee Oksijen Sensörü

Ynt: Cherokee Oksijen Sensörü Arkadaşlar Merhaba Geçen gün ben de oksijen sensörlerimi değiştirdim. Sökülen sensörlere baktım resmen kömür haline gelmiş. Dün de uzun yolda aracı denedım ve 100km de 16 Litre yaktığını gördüm ( 70km sabit hızla karlı yolda 4x4) eskiden bu oran yaklaşık 21 lt...
  3. ucheniy

WJ airbag ve emniyet kemeri uyarı lambası

Ynt: WJ airbag ve emniyet kemeri uyarı lambası Merhaba, Airbag ve emniyet kemeri ile ilgili bir hata almadim. Hata kodlari asagida P0753 : Vites solenoid A elektrik arizasi P0713 : Sanzuman yagi sicaklik sensor devresi yuksek P0141 : Oksijen sensor devresi arizali (Bank 1 sensor 2) PO1899 ...

4. ucheniy

Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?..

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Yorumlar için teşekkürler, Oksijen sensörlerini değiştirmeyi düşünüyorum çünkü arabanın çekişi çok düşük. 0-100km hızlanması 20sn alıyor. Diğer hata kodları anladığım kadarıyla çok ölümcül hatalar değil. yanlız sormak istediğim bir şey daha var...
  5. ucheniy

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Arkadaşlar Merhaba Arabayı ilk aldığımda bayaa bir hata kodu vardı. Bakım yaptırdım (yag,yag fitresi, hava fitresi değişimi) kodlar azaldı. Elimde kalan kodlara listeden baktım ama bir anlam çıkartamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? P0753 ...

6. ucheniy

Ynt: WJ airbag ve emniyet kemeri uyarı lambası Sigortaları kontrom ettim sağlamlar. Elektrik tesisatına baktım, emiyet kemerlerinin bağlantı noktasından çıkan bir kablo var ve koltukların altında bir soketle birleşiyor. Yolcu tarafındaki soket kablodan çıkmış. Emniyet kemerinin airbaglerle bir...

7. ucheniy

Cruise Control Sorunu

Ynt: Cruise Control Sorunu Arkadaşlar Selam Benim bildiğim kadarıyla temelde şöyle çalışıyor: 1- 60km üstüne çık 2- Ayağın gaz pedalındayken CRUISE düğmesine bas ve panelde CRUISE ışığının yandığını gör 3- SET düğmesine bas ve hızı sabitle Yanlız bunları yapmama rağmen CRUISE bende devreye...
  8. ucheniy

Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba?

Ynt: wj 'ciler son durum ne kaç kişiyiz acaba??? Selamlar 2002 WJ laredo. Belarus'dan :)
  9. ucheniy

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu Arkadaşlar Merhaba Benim WJ'de de ısıtma ile ilgili bir sorun var. Isıtma ve soğutma şimdilik normal ama sanırım tam orta panelin arkasında bir pervane var ve çok ses yapıyor. Özellikle fren yaptığımda tırrrrrrrrr diye bi ses geliyor. Ervam senden bir ricam olacak...

10. ucheniy

Arkadaşlar Merhaba 2002 WJ aldım. Panelde 3 uyarı ışığı yanıyor. Bunlar check-engine, airbag ve emniyet kemeri. Check engine i başka konu altında ayrıntılı inceleriz. airbag ve emniyet kemeri sürekli yanıyor. Emniyet kemerleri takılı olsada yanıyor. Bu ikisi birbiri ile bağlantılı olabilir mi?

11. ucheniy

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? Arkadaşlar Merhaba Çok bakındım ama fiyat ve temizlik bakımından bahsettiğim 2002 WJ den daha iyi bir alternatif bulamadım ve dün aldım. Bu arada ilk arabamı almış oldum ( bugüne kadar hep şirket arabalarını kullanıyordum= ;D Konu...
  12. ucheniy

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? Aslinda biraz konu dışına çıkıyoruz, başlık 93-98 Cherokee ama ben 2002 moden bahsediyorum. Kusura bakmayın. Şanzıman Sllectrack ( NP-242 ) Burada ikinci el araba gerçekten çok ucuz. bunun sebebi de gümrük vergisinin çok ama çok düşük...

13. ucheniy

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? Motor 4.0 Lt 6 silindir, sanziman NV-242. Malesef Belarus'da yasadigim icin burda iyi bi araba ustasi yada yakin bi yerde yetkili servis yok. Sensorlere bakmadim, arabayi almadan ayrintili bi inceleme yapip oyle parasini verecegim...
  14. ucheniy

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? Merhaba Bende 2002 model Jeep Grand cherokee almak uzereyim. Arac kaporta olarak cok temiz ve 120.000 km de. gordugum 3 buyuk sorun oldu. - Airbag isigi yaniyor - Check engine isigi yaniyor ( Diger konuda belirtildigi gibi 5 kere...
  15. ucheniy

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Bilgi icin cok tesekkurler. ben de internette dolasirken biraz daha ayrintili bi liste buldum. http://www.wjjeeps.com/faultcodes.htm Umrarim isinize yarar

16. ucheniy

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Selamlar. Gunlerdir bu kitabi ariyordum. bende gerci 2002 model var ama yine de bi cok konuda kitabin faydasi olacagini dusunuyorum. Tesekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri