Arama sonuçlarınız

1. KAZAKJR

94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak.

Ynt: 94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak. JeepDocs.4shared.com sanırım bu linkte aradıgınızı bülabilirsiniz.

2. KAZAKJR

yardım lütfen, güvenilir jeep servisi

Ynt: yardım lütfen, güvenilir jeep servisi Sercan bey,ben Anadolu yakasındayım.İşinize gelirse aracı benim servise gösterebiliriz,ve tabii isterseniz yine Bostancı sanayii de bir başka servise daha... Gurbet den gelip araç almanın ne demek olduğunu bilirim.Zira bende aracımı başka şehirden...
  3. KAZAKJR

94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak.

Ynt: 94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak. Hagi başlık altında olduğunu bende hatırlamıyorum.Ama müsait bir zamanımda arayıp size gönderebilirim.Belki bu gün olmayabilir.Fakat en kısa zamada...

4. KAZAKJR

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Eee,işin gereği bu Salih'ciğim.Mademki Jeep kullanıyoruz bir ayağımız daima ve daima sanayii de olmalı elbette. ;D ;D ;D
  5. KAZAKJR

Toyota yada Land Rover arazi taşıtı arıyorum..

Ynt: Toyota yada Land Rover arazi taşıtı arıyorum.. Zeko kardeş,(İsmini belirtmediğin için nick inle hitab ediyorum.)Canın sıkılmasın sakın.Sana yazılan cevaplarda espirili yaklaşımlar var sadece.Kimsenin amacı seni kırmak yada üzmek değil kesinlikle.Siteyi biraz takip edersen sende...

6. KAZAKJR

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Özellikle parke taşlı yollarda giderken aracın altından metalik şıkırtılı bir ses geliyordu.Egsoz koruma sacından olabileceğini düşünerek bir kaç kez kontrol ettirdim ama sesin kaynağını bir türlü bulamadık. Daha sonra bu sesinfren pedalına küçücük...

7. KAZAKJR

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Erol bey,bayram sonrasında kaplama işini yaptırmaya niyetim var.Dayanıklılık için 3m in malzemesini öneriyorlar.Eski haline gelmesi ise problem değilmiş,folyo kolayca sökülebiliyormuş.Maliyet ise boyaya göre çok ,çok ucuz .Sanırım 1300-1500.-TL.gibi bir rakkam...
  8. KAZAKJR

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Biliyorum Erol bey.O aracı siteden tanıyorum zaten.Örnek alınacak bir araç.Bende en kısa zamanda onunki gibi mat kaplama yaptıracağım inşallah.Çok yakın bir komşum bu konu üzerinde faaliyet gösteriyormuş.Onun atölyesinde bu işi yaptıracağım.Sanırım fiyatıda uygun...
  9. KAZAKJR

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Erol bey,aracınız gerçektende çok yakışıklı duruyor.Çok , çooook iyi günlerde , sağlık ve keyifle kullanın. :)

10. KAZAKJR

su eksiltme

Ynt: su eksiltme Geçmiş olsun.İhtimalen klima radyatörü delinmiş.Klima, suyu araç radyatöründen kullanıyor.Klimadaki bir delik veya patlak, bu suyu aracın sağ önünden içeriye verir.Aracı sattırmaz ama sanırım 1000.-TL.civarında iş çıkarır.

11. KAZAKJR

Grand Cherokee' lerde Avrupa ve Amerikan Versiyonu

Ynt: Grand Cherokee' lerde Avrupa ve Amerikan Versiyonu Amerikan.Sanırım biliyorsunuzdur,ayırd etmak için hız kadranındaki rakamlara bakmak yeterli oluyor.Hangisi büyük yazılmışsa Avrupa veya amerikan olduğunu anlayabiliyorsunuz.(Mil Büyükse Amerikan , Km.büyükse Avrupa...)
  12. KAZAKJR

Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları.

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. Hayırlısı olsun,umarım arzu ettiğiniz gibi bir araç çıkarda ağız tadı ve keyif ile binersiniz. :)

13. KAZAKJR

Ynt: Grand Cherokee' lerde Avrupa ve Amerikan Versiyonu Evet sanırım aynı şey.ancak farklı model diye düşünüyorum.Bu tip aksesuvarlar bazen fabrika çıkışında opsiyonel olarak sunulabiliyor.Bu onlardan biri olsa gerek. Malum o tarihlerde araç telefonları revaçta idi.Sipariş üzerine orjinal...
  14. KAZAKJR

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. 96 - 97 lerin fiyatları hemen hemen aynı oluyor.( 96 nın vergi avantajı var) iyibir arac için 20.000 lere bile çıkılabilir.Ancak aracın ilk gününden itibaren kayıtlarını görebilmek ve iyice expertiz yaptırmak yinede şart. yada 15- 16 lara bulacağınız...
  15. KAZAKJR

Ynt: Grand Cherokee' lerde Avrupa ve Amerikan Versiyonu O zaman farklı bir şey demekki Bilemiyorum.

16. KAZAKJR

Ynt: Grand Cherokee' lerde Avrupa ve Amerikan Versiyonu Benim bahsettiğim anten budur.
  17. KAZAKJR

Ynt: Grand Cherokee' lerde Avrupa ve Amerikan Versiyonu Erol bey,gördüğünüz anten kısa ve siyah bir şeyse eğer; Eski araç telefonlarının tesisatından kalan bir parçadır.Benim96 zj m de de var.Eğer aynı şeyden bahsediyorsak Amerikan yada Avrupa versiyon olması ile ilgili bir durum değil .
  18. KAZAKJR

Ynt: Ön ve Arka Lastik Ebat Farkları. elbette var,Performans servis.selamımı söylerseniz iyi olur. ;)

19. KAZAKJR

5.9 jeep 3" yükseltme problemi

Ynt: 5.9 jeep 3" yükseltme problemi zj lerde durum farklı ve çok ciddi.Sitedeki eski sayfaları kurcalarsanız cevabı bulacaksınız.endişelenecek bir şey yok.problem ve çözümü belli.Biraz zaman ayırıp iyice araştırın lütfen.
  20. KAZAKJR

5.9 jeep 3" yükseltme problemi

Ynt: 5.9 jeep 3" yükseltme problemi Geçmiş olsun.Bu sitede bir yerlerde okumuştum,bu tip yükseltme işlemi uygulanan araçlarda bahsettiğiniz direksiyon hakimiyetsizliği olabiliyormuş..bunun sebebide mevcut direksiyon amaortisörünün yetersiz kalması imiş.Sanırım offroad tipi birdireksiyon...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri