Arama sonuçlarınız

1. KAZAKJR

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Klima nın terleme suyu aracın sağ ön koltuk tarafından içeriye giriyordu.Ayrıca soğutmasından da memnun değildim.Ön göğüs olduğu gibi söküldü,klima evalaratörü (aliminyum olan) temizlendi,kalorifer kazanı (bakır olan) şişlendi,terleme suyunun içerye...

2. KAZAKJR

Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996

Ynt: Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996 Selamlar,benim aracımla yaptığım takibe göre (son zamanlarda sürekli ,serviste bakımları yapılmakta hemen tüm parçaları değiştirilmekte.)şehiriçi ve dışı karışık kullanımda 20.8 litre, 0.44 krş. tüketimi var.Sitede birarkadaşın 18 litre Ş.içi...
  3. KAZAKJR

Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos Efe bey,çubucaktan sonra kara olu ile ulaşımı zor olan ve teknelerle gidilen 'Emel sayın' koyu adıyla bilinen küçük bir yer vardı .Şu anki durumunu bilmiyorum. Ama benim gezdiğim tarihlerde kampcılar bir yolunu bulup orada kamplarını...

4. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Kolay gelsin Yunus bey.İstanbul"da olaydınız beraberce hal ederdik işi :)
  5. KAZAKJR

Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu

Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu Kesinlikle...Evet samsung .. Tamamen yazım hatası olmuş.Özür dilerim.

6. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Teşekkürler. Scotch - Brite mutfak .Spray kutuda ev kulanımı için yapılmış bir ürün.Hemen tüm marketlerde 4-5 TL.-arasında satılıyor.Aynı işi Mr.Muscle da yapıyor.Neticede yağ çözücü ürünler.Ama asıl temizliği buhar makinesi tamamladı elbette.İşin...

7. KAZAKJR

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos Efe bey ,Daha önce bahsettiğim Angora camping'in bulunduğu asıl Hisarönü koyu da aynı özelliğe sahip bir koy.Sabah 8 den sonra esinti başlar ve akşam saatlerine kadar devam eder.Bu arada deniz sürekli hafif dalgalı ve bulanıktır.Bu özelliği dolayısı ile...
  8. KAZAKJR

Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu

Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu; Şu anda Türkiye'de pyasada oan en dayaıklı telefon Nokıa B2100. 6 aydır kullanıyorum.Telefonu aldığım bayiideki arkadaş ürün lansmanının 1 metrelik suyun içinde yapıldığını söylemşti. Ben hem sakarım , ;) hemde çok aşırı terlerim. Bu telefondan...
  9. KAZAKJR

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos Pansiyon gibi kiraya verdikleri toplam 4 odası var.Ayrıca karavan ve çadır için kısıtlı bir alana sahip.3 karavanla beraber belkide 3çadır ancak sığar.Zaten buraya gelenler mekanın müdavimleri ve hepside sakinlik arayan tipler.Bilmeden gelen pek azdır,en...

10. KAZAKJR

Ynt: Muğla'da Yaz Kampı 8-22 Ağustos Selamlar.Hisarönü 'Angora camping' i tavsiye ederim .Önü 0 kumsal.Geçmişte çok kereler gitmişliğim var.Ayrıa çevresine gezip-görülecek çok yerler var.

11. KAZAKJR

ZJ 43 Nolu Arıza Kodunun Anlamı Nedir?

Ynt: ZJ 43 Nolu Arıza Kodunun Anlamı Nedir? Teşekkürler Adnan bey.
  12. KAZAKJR

ZJ 43 Nolu Arıza Kodunun Anlamı Nedir?

Arkadaşlar , akşam eve dönerken 'chek engine' lambası yandı. Kontak düğmesinden aldığım kod 43 .Aracım ZJ . 43 no lu arıza kodunun anlamı bilen varsa yardımlarınızı beklerim. Teşekkürler.

13. KAZAKJR

Ynt: Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996 Litre olarak ; Ortalama 22 lt. ile 100.Km.gidiyorum. ( 18 Lt. ile gittiklerini yazan arkadaşlar var.) Bu araçların kullanım klavuzunun bir yerinde okumuştum , eğer aklımda yanlış kalmadıysa benzinle 100Km.de 25Lt.yakıyormuş.
  14. KAZAKJR

Ynt: Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996 Aynı araçtan kullanıyorum.( 2 aydan beri)Şehir içi - dışı karışık 48-50.-kuruş yakıyorum.Atiker sistem var.Ancak sistemi tam anlamı ile kontol ettirip ve ayarlamalarını yaptıramadım henüz.Bu sitede takip ettiğim yazılardan çıkardığım sonuca göre...
  15. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Aaahhh!!!,bir bilsem :-*

16. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Yavuz bey,96 ZJ de filtre yok.Radyatör ise göğüs konsolunun sol tarafında, torpido nun arkasına isabet ediyor,
  17. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... , Bizim araclarda (G:C) radyatöre ulaşmak için maalesef tüm göğsün inmesi gerekiyor.
  18. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Bilirsiniz , ustalar işi büyütmeyi severler.Bence en kolay ve ucuz yöntemden balayıp denmekte fayda var.Altı ucu 1 yada 2 kutu sprey.En azından bir süre çin bile olsa etki gösterir diye düşünüyorum. Diğer türlü yapılacak işin maliyeti kadar mahiyeti de önemli. koca göğüs...

19. KAZAKJR

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) ertuğrul bey ne kadarda haklısınız. :D hemen her fotoğraf çeken kişi bu çok popüler aracı karelemiş. Ama ünlü PAPAKOPTER in çektiklerinden tek bir görüntü bile yok nedense :( Neredeyse bir hafta olacak,daha ne kadar...
  20. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Kerem bey klimanızdaki koku için bahsettiğiniz parçaları değiştirmeye gerek olmamalı bence .Temizleyici ürünleri ısrarla kullanırsanız sorununuz çözülebilir belki.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri