Arama sonuçlarınız

1. KAZAKJR

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Taaa başından beri ,festivalle ilgili ilk duyurunun yapıldığı andan itibaren, tüm yazışmaları (etkinliklere katılamıyacağım için) sessizce takip ettim.Her an orada sizlerle beraber olmayı ve benimiçin ilk olacak offroad...

2. KAZAKJR

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) tebrikler Hamdi bey,festivalle ilgili ilk resimleri siz vermiştiniz ve yine ilk video görselinide siz verdiniz.Size geçmiş olsun dileklerimi sunarım.
  3. KAZAKJR

94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak.

Ynt: 94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak. Sayın drbuzadam,bu sitede bir yerlerde grand cherokee ile ilgili bir tamir kitabı kılavuzu dosyası var.Yaklaşık bin sayfa gibi bi şey. ::)Fakat çok faydalı,bizim gibi DIY.ciler için biçilmiş kaftan.Mutlaka bulup incelemenizi öneririm.Özellikle koltuk...

4. KAZAKJR

Grand Cherokee Hakkında 2 Çözüme İhtiyacım var (Ayna ve Rölanti)

Ynt: Grand Cherokee Hakkında 2 Çözüme İhtiyacım var (Ayna ve Rölanti) Yav, Allahaşkına üstat felan demeyin... Mahçup oluyorum... Zati 00:00' da doğum günüm oldu Koparmayın beni.... Sizin gaz teli teşhisinizde doğru olabilir tabi, benim de önceki araçlarımda çok başıma geldi ama bu...
  5. KAZAKJR

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Arkadaşlar, şu aralar kimse aracına birşeyler yaptırmıyor galiba? :)Maşallah,maşallah.. c.tesi günü zj min, daha önceki sahibi tarafından içi boşaltılmış olan katalizörü yenisi ile değiştirdim.Yenisi dediysem orjinal değil.Sadece şekil olarak...

6. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Ne kadarda ucuz. :) Ben 100 TL.- ye doldurtmuştum. :'(

7. KAZAKJR

ZJ Klima Sorunu...

Ynt: ZJ Klima Sorunu... Benim aracımın ( 96 ZJ ) klimasında da soun var sanırım.Gazını yeni doldurttum.( 1 ay önce) fan üflemeleri gayet iyi ancak verdiği soğukuk yetersiz.Ustaya sorduğumda klima motorunun eskidiğini pistonları tam olarak vazife yapamadığını ve dolyısı ile değişmesi gerektiğini...
  8. KAZAKJR

ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar

Ynt: ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar Aracımın tüm ateşleme sistemini yeniledim ve ilk tespitlerime göre şehir dışı ve içi karışık 19.5 Lt. yaktığını görüyorum.
  9. KAZAKJR

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Esra hanım ilgi ve destekletici motivasyonunuza teşekkürler.Umarım aranıza katılabiliriz.

10. KAZAKJR

Bad Coolant Sensor Uyarısı?

Ynt: Bad Coolant Sensor Uyarısı?

11. KAZAKJR

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Bende gelmek istiyorum eşimle beraber. Ama izleyici olarak.Aktivasyonlaın yeme , içme kısmına katılabiliriz diğerlerine ise nefesimiz yetmez :) Elbette işin konaklama kısmı önemli.İlerleyen günlerde konaklama...
  12. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Bu konu ile ilgili yeni bir başlık açarak gündeme getirdim,ama bu bölümede yazarak ,varsa sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Arkadaşlar,96 zj min özellikle ön kapılarında boşluk var.Devamlı gittiğim servisin tavsiye ettiği usta biraz...

13. KAZAKJR

Grand Cherokee Kapı Menteşe Pimleri Ve Kapı Fitilleri

Arkadaşlar,96 zj min özellikle ön kapılarında boşluk var.Devamlı gittiğim servisin tavsiye ettiği usta biraz tuzlu geldi bana. İki kapı için 200.-TL.(pazarlık edilmiş hali ile...) Kaplar sökülüp menteşelerin içindeki sarı pimler değişecekmiş.Bana biraz fazla geldi.Bu işi (özellikle Bostancı...
  14. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?
  15. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? devam...[attachment=1]

16. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? devam...
  17. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?
  18. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? ben Bostancıda Performans servis e gidiyorum.

19. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? OOOpsss. ;D Doğrudur.
  20. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Ha? Nerede rakı??Hangi balık ?? Kim demiş nasıl yani?? :) :) :) Kim ne zaman müsait olursa hay,hay. Ama senin sorunun biraz önemliymiş.Park ederken zorlanmak filan..Direksiyon pompası ne kadarmış? bizim zj lerde biraz pahalı ve bulmakta zor muş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR