Arama sonuçlarınız

1. KAZAKJR

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Ayrıca bu gün yaptığım işlerden bahsedeyim.Sabah 11.30 civarında arabamın başına gittim ve saat 20.30 a kadar motor temizliği ile uğraştım.çeşitli kimyasallar ve buhar makinası ile beraber yaptığım temizlik sonrasında neredeyse fabrika çıkışı ndaki...

2. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Nerede yaptırdın sevgili Salih? Üst kapak contası dediğin ,ustaların 'külbiratör' contası dadikleri şeymi?Hani motor bloğunun üstünde iki taraflta birden olan kapakların contaları....?? Pekiya direksiyon pompası ...??Tamirmi değişimmi??
  3. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Yapılan işlerin hemen hepsi,aracı almadan önce doğru düzgün bir servise götürüp gösterme imkanım olmaması yüzünden oldu sanırım.Daha önce hikayesini yazmıştım ama hatırlatayım biraz.Ben İstanbul"dayım,araç Ankara da,İnternetten buldum ve bu siteden...

4. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Yav!!! bu başlıkta yeri olmaması gereken çekici konusu amma ilgi gördü be yav... ;D ??? :'( Ben sadece bir ayda yaptığım harcamalarımı yazıp duruyorum hiç kimsenin umrunda değil!!!.. Hayret bi şey be yavvvv. :D :D :D En son bugün yaptığım işler: Ön...
  5. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Yine ben ;D Bu gün yapılan işlerin sıralaması ve fiyatları aşağıdaki gibidir: ateşlemesistemi;Bujiler,buji kabloları,tevzii makarası,distüribitör kapağı,kelebek temizliğ, işçilik dahil......270.-TL. Motor yağı,bor katkısı,yağ filtresi,ön-arka...

6. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Ben dağa taşa zaten hiç çıkmadımki..Ama günün birinde bi yerlerde denk gelince,,,görücem bakalım nasıl bi şey olduğunu. 8)

7. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Sevgili Murat cığım,aracları tamamlayınca beraberce satışa çıkaralım bakalım.Millet biraz akıllı görsün.Vatana millete hizmet nasıl olurmuş . :) :) :) :)
  8. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Hatırlarsnız iki gün önce (cuma günü) radyatör değişimini anlatmıştım.Servisten çıkıp evin önüne arabayı park ettim.Ertesi sabah aracın ön tarafında,radyatörün altına gelen kısımda yerde bir ıslaklık gördüm.Elimle kontrol ettim, yağ.! Radyatör...
  9. KAZAKJR

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi

10. KAZAKJR

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Necmi kardeş selam.104. olarak kendimi yazmıştım ama olmadı galiba :)

11. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Sağolun Fahri bey.Siz şanslıymışsınız.Hem Amerika da tanıdığınızın olması hemde acil durumda kalmadan işinizi halledebilmek iyi bir durum. Benim ustam maalesef su kaçağının yerini zamanında teşhis etmediği için bunlar başıma geldi sanırım. Aracı ilk...
  12. KAZAKJR

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi En sondan sonraki durum: :)104 Hakan Apanay

13. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Teşekkürler Savaş bey.Ne güzel,arkadaşınız sadece termostat ile kurtulmuş.Benimki biraz acılı oldu ;D
  14. KAZAKJR

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? Selam arkadaşlar, Dün başıma gelenlerden bahsedeyim biraz.Bir yakınımızın cenazesine giderken, bu ay başında Ankara'da aldığım 96 zj hararet yükseltmeye başladı.Aracı park edip kaputu açtığımda motorun üzerinde sular vardı ve fışır,fışır sesler...
  15. KAZAKJR

Coolant Sensor Bad Uyarısı

Ynt: Coolant Sensor Bad Uyarısı [attachment=1]Selam,benim aracımdada aynı uyarı zaman,zaman görülüyor.Henüz yeni aldığım 96 zj ye alışmaya çalışıyorum.servisteki ustanın söylediğine göre bu uyarının zaman,zaman olması yol bilgisayarındaki arızaya işaret olabiliyormuş..??.Yani, suyu...

16. KAZAKJR

xj için portbagaj

Ynt: xj için portbagaj yanlış oldu :) :) :) zj için olacaktı...
  17. KAZAKJR

xj için portbagaj

selamarkadaşlar.xj için 2.el portbagaj arıyorum.(ucuz olur diye ;)) kapalı veya açık olabilir.
  18. KAZAKJR

Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum iyi de benim ruhsatım bugün ( 11 mayıs) çıktı.Yani dediğiniz gibi kanun 7 mayıs ta değişti ise benim işlemleriminde ona göre yürüyüp plakanın değişmesi gerekmezmiydi.

19. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Sevgili dostlar,konuyu biraz değiştirelimmi? Malümununz 12-13 gün önce Ankara dan bir zj almış idim.30 Nisan da noterden satış sözleşmesini yapıp ,2 Mayıs ta İstanbul da ruhsat işlemlerini başlattım.Ancak bugün ruhdatım çıktı ve aracın üzerindeki 06 plaka...
  20. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Bu" rakı balık " konusunun ne kadarda taliplisi varmış meğerse??Hani şu aralarda tam zamanı gibi...havalar güzel ,mevsim ilkbahar,ortalık henüz sakin..v.s.v.s... :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR