Arama sonuçlarınız

1. Vanguard

Sorento'nun Çok Özel Resimleri

Ynt: Sorento'nun Çok Özel Resimleri Açıklamalar çok faydalı teşekkürler. Ben de Sorentonun Avustralya'da en iyi SUV seçildiğini duymuştum. bir kaç yıl önce. Ayrıca arazi performansı da sanılanın çok üzerindeymiş. Motor hacmi, konforu, fiyatı, yakıtı ile en mantıklı araçların başında geliyor...

2. Vanguard

Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı?

Ynt: Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı? Beymen adlı arkadaşa katılıyorum. 1 hafta önce ben de baktığımda araca 21 milyar civarı idi. Şimdi olmuş 26 milyar. 1 haftada ne oldu da fiyat arttı anlamadım ben de.
  3. Vanguard

Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı?

Ynt: Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı? Bence arkadaşın en son eklediği ilandaki araç benim konunun başında resmini verdiğim araç olabilir. Benim tahminim bu.

4. Vanguard

Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı?

Ynt: Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı? Toyota olarak varsa haklısınız. Ama ben henüz göremedim, fiyatlar hep çok yüksek. Başka marka ise onları iyi bilmiyorum benim favorim dayanıklılığı sebebiyle toyota tabii ki.
  5. Vanguard

Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı?

Ynt: Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı? Geçen seneden bu yana aşkın jeep'e bakıyorum sık sık, siz bu aracın aşkın jeepte olduğuna emin misiniz? Daha mı önceden oradaydı yoksa?

6. Vanguard

Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı?

Ynt: Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı? darısı bizim başımıza :)

7. Vanguard

Bu 4 Runner Nasıl Kaçtı?

Aşkın Jeep'in sitesinden 15 Ağustos 2009'da kopyalamıştım bu resmi. Bu 4 Runner nasıl kaçtı hala hayıflanıyorum. Fiyatı, özellikleri, duruşu ve kilometresi çok uygun gelmişti bana. Hiç olmazsa bizlerden biri alsaydı. Bu arada aynı tarihte bu araçla birlikte resmi olan 33 milyarlık Dizel 4Runner...
  8. Vanguard

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)
  9. Vanguard

Toyota Arazi Araçları Broşürleri

Ynt: Toyota Arazi Araçları Broşürleri Özür dilerim, işte burada :) http://www.toyota-4runner.org/general-discussions/37407-official-4runner-brochure-topic.html

10. Vanguard

Toyota Arazi Araçları Broşürleri

Arkadaşlar her zamanki gibi internette 4 Runner araştırması yaparken bu siteye ve broşürlerine ulaştım. Tüm zamanların 4 Runner'ları mevcut, garanti olsun diye Land Cruiser 80 broşürüne de baktım o da açıyor, yalnız biraz yavaş açıyor. Bu sitedeki resimlerin altındaki yazılara tıklayınca...

11. Vanguard

bu 4 runner hakkında yorum istiyorum üstadlardan...

Ynt: bu 4 runner hakkında yorum istiyorum üstadlardan... Ben de aynı sizin durumunuzda olan biri olarak araç arayışındayım ve aklıma 4 Runner çok yatmaya başladı. Umarım durumu iyi bir araçtır ve alırsınız. Böylece 4 Runner sahibi arkadaşlar artmış olur buradaki.
  12. Vanguard

Toyota 4x4 Videoları

Ynt: Toyota 4x4 Videoları Top gear'daki meşhur videoyu izlemiştim daha önceden. İnanılmazdı. Tacoma da çok güzel bir araç bence. Amerikalıların pick up (ya da truck'mı desem) takıntısına uygun olarak üretilmiş. Ama 4Runner, o cılız lastiklerini değiştirip daha büyüklerini taktığın zaman şahane...

13. Vanguard

Arazi araçları ve Toyota bölümü

Ynt: Arazi araçları ve Toyota bölümü Çok teşekkür ederim ama ben Land yerine bir Toyota'ya kavuşmayı hayal ediyorum artık :)
  14. Vanguard

Toyota 4 Runner hakkında

Toyota arazi araçları hakkında bilgi edinmeye başladığımdan bu yana bilgilerin ve deneyimlerin daha çok Land cruiser ile ilgili olduğunu gördüm. Bu daha ziyade ülkemizde toyotalar arasında en çok LC ve Rav4 bulunduğu için herhalde. Halbuki internette bir arama yapıldığında görülüyor ki 4Runner...
  15. Vanguard

Arazi araçları ve Toyota bölümü

Uzun zamandır toyota arazi araçları hakkında yazılanları okuyor ve kendimce değerlendiriyorum. Her gün gelir gelmez ilk açtığım 3 siteden biri oldu kısa zamanda gezenbilir. Uzun bir süre de land rover bölümüne takılmıştım defender hayranlığım yüzünden. Hala da bu hayranlığım sürmektedir. Bazen...

16. Vanguard

Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar

Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar Çok teşekkür ederim desteğiniz için
  17. Vanguard

Land Cruiser 1. araç mı, hobi aracı mı?

Ynt: Land Cruiser 1. araç mı, hobi aracı mı? Çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu yine. Toyotaya zaten en baştan beri sempatim vardı, hakkında bildiklerim de giderek artıyor sayenizde.
  18. Vanguard

2010 Toyota 4 Runner

Ynt: 2010 toyota 4 runner Urban Cruiser tarzı artık toyotanın her modelinde görülüyor bence. Toyota git gide daha çirkin arabalar yapıyor. Arazi aracı dediğin biraz asi durmalı. Tamamen şehirli bir piyasa arabası yapmış yine. İlk dönem 4runner bile daha güzel.

19. Vanguard

Ynt: Land Cruiser 1. araç mı, hobi aracı mı? LPG ile %40 civarında bir tasarruf sağlanabilecekse çok iyi, ama bu ağırlık ile zor diye düşünüyorum. Belki LPG'li kullanan arkadaşlar bir rakam verebilir LPG hakkında.
  20. Vanguard

Ynt: Land Cruiser 1. araç mı, hobi aracı mı? Cüsse ve yakıt olarak LC 60, 80 ve 100 serilerinden sözetmiştim. Tabii benim bilmediğim başka kullanım kolaylıkları ve zorlukları da dahil buna.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri