Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
"Günaydın" konusunda :D
evet haklısınız valla, ben de akşam eve gelince şurada bi konu açılmış, bi muhabbet edilmiş olsun da ben de okuyayım ya da katılayım diye bakıyorum sabahtan herkes günaydınlaşmış orada kalmış :D, tabi ertesi sabaha kadar :D
Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri
Gerçekten süper bir buluşma olmuş, bu sene yeni araçlar da var onlar da süper gerçekten, bak bak doyulmuyor. Bu arada Kürşat bey 4x4 sitenize tüm resimleri zip olarak yüklemişsiniz, çok güzel düşünmüşünüz, hemen indirdik, çok...
Ynt: Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında
Resimler çok güzel gerçekten, Patrol bölümü pek bir hareketsizdi, gözümüz gönlümüz açıldı. Teşekkürler
Ynt: Nissan Patrol Resimleri
Aracınız şahane gerçekten. Rüyalarımı süsleyen araçlardan biri gerçekten patrol. Ama onun da fiyatı VX80 gibi anlamsız bir şekilde fazla şişirilme yolunda gidiyor. Bu gidişle 30-35'i görecek fiyatı dizel Y60ların da.
Ynt: VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö
Peki Cihan Bey fj80, vx80 ve vx100 bunların motor hacimleri birbirlerine çok yakın hemen hemen. 3'ünün arasında LPG ile yakıt farkı çok mu gerçekten. En azından vx80 de fj80 kadar içiyor mu? Ayrıca 4.7 cc motor...
Ynt: Nissan NP 300 Pickup
Oygar bey Facebook'a koyduğunuz resimleri gördüm şahane gerçekten, umarım bunları gezenbilirde de paylaşırsınız, tüm arkadaşlar kolayca ulaşırlar.
Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?
Evet EuroNCAP test sonuçlarında L200'ün daha iyi, Navaranın airbagleri geç açıldığı için 1 yıldız aldığı (sonradan bu düzeltildi 3 yıldız aldı galiba), ki bence çok da önemi yok ve hilux'ın katılmadığını, rangerın da kötü olduğunu biliyorum. Geyik testi...
Ynt: nissan safari
Bulamamanızın nedeni Nissan Safarinin aslında Türkiye'de Nissan Patrol olmasıdır. Aynı Mitsubishi Pajeronun bazı ülkelerde Mitsubishi Montero, Mitsubishi L200'ün Triton, 4Runner'ın Hilux Surf olması gibi :)