Arama sonuçlarınız

1. Vanguard

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi "Günaydın" konusunda :D evet haklısınız valla, ben de akşam eve gelince şurada bi konu açılmış, bi muhabbet edilmiş olsun da ben de okuyayım ya da katılayım diye bakıyorum sabahtan herkes günaydınlaşmış orada kalmış :D, tabi ertesi sabaha kadar :D

2. Vanguard

Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri Gerçekten süper bir buluşma olmuş, bu sene yeni araçlar da var onlar da süper gerçekten, bak bak doyulmuyor. Bu arada Kürşat bey 4x4 sitenize tüm resimleri zip olarak yüklemişsiniz, çok güzel düşünmüşünüz, hemen indirdik, çok...
  3. Vanguard

Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında

Ynt: Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında Resimler çok güzel gerçekten, Patrol bölümü pek bir hareketsizdi, gözümüz gönlümüz açıldı. Teşekkürler

4. Vanguard

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Aracınız şahane gerçekten. Rüyalarımı süsleyen araçlardan biri gerçekten patrol. Ama onun da fiyatı VX80 gibi anlamsız bir şekilde fazla şişirilme yolunda gidiyor. Bu gidişle 30-35'i görecek fiyatı dizel Y60ların da.
  5. Vanguard

Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında

Ynt: Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında Güle güle kullanın. Deneyimlerinizi ve resimleri merakla bekliyoruz artık.

6. Vanguard

VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö

Ynt: VX80 LPGli full ile DEFENDER 1990 110 kasa Düz Dizel Full Takası yapıyorum, ö Peki Cihan Bey fj80, vx80 ve vx100 bunların motor hacimleri birbirlerine çok yakın hemen hemen. 3'ünün arasında LPG ile yakıt farkı çok mu gerçekten. En azından vx80 de fj80 kadar içiyor mu? Ayrıca 4.7 cc motor...

7. Vanguard

Moby Dick Satıldı...

Ynt: Moby Dick Satıldı... Sakın üzülmeyin ama çok karizmatik bir araçmış, Yenisi daha güzel olur umarım :)
  8. Vanguard

09.10.2011 inegöl offroad sezon açılışı

Ynt: 09.10.2011 inegöl offroad sezon açılışı gözümüz gönlümüz açıldı valla, ne zamandır site çok durgundu.
  9. Vanguard

İZMİR'DE TOYOTA SERVİSİ BİLGİ PAYLAŞIMI

Ynt: İZMİR'DE TOYOTA SERVİSİ BİLGİ PAYLAŞIMI Çok yararlı. Teşekkürler.

10. Vanguard

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Gerçekten Patrol şekil-şemal olarak 10 numara bir araç

11. Vanguard

Nissan NP 300 Pickup

Ynt: Nissan NP 300 Pickup Oygar bey Facebook'a koyduğunuz resimleri gördüm şahane gerçekten, umarım bunları gezenbilirde de paylaşırsınız, tüm arkadaşlar kolayca ulaşırlar.
  12. Vanguard

nissan safari

Ynt: nissan safari Onu kullanan arkadaşlar daha iyi bilir. Bunu ben de merak ediyorum gerçekten.

13. Vanguard

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? Evet EuroNCAP test sonuçlarında L200'ün daha iyi, Navaranın airbagleri geç açıldığı için 1 yıldız aldığı (sonradan bu düzeltildi 3 yıldız aldı galiba), ki bence çok da önemi yok ve hilux'ın katılmadığını, rangerın da kötü olduğunu biliyorum. Geyik testi...
  14. Vanguard

nissan safari

Ynt: nissan safari Bulamamanızın nedeni Nissan Safarinin aslında Türkiye'de Nissan Patrol olmasıdır. Aynı Mitsubishi Pajeronun bazı ülkelerde Mitsubishi Montero, Mitsubishi L200'ün Triton, 4Runner'ın Hilux Surf olması gibi :)
  15. Vanguard

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Takip.

16. Vanguard

Nissan Patrol ZD30 Motor Sorunları

Ynt: Nissan Patrol ZD30 Motor Sorunları İşte bu. Faydalı ve zor bulunan bilgi. Sonunda patrolculardan ses gelmiş oldu. Teşekkürler.
  17. Vanguard

Araçlara sonradan Hız Sabitleyici sistem (Cruise Control) uygulamak mümkün müdür

Ynt: Araçlara sonradan Hız Sabitleyici sistem (Cruise Control) uygulamak mümkün müdür Teşekkürler.
  18. Vanguard

L200 arka süspansiyon

Ynt: L200 arka süspansiyon Takip..

19. Vanguard

Ufaklık Büyüyor

Ynt: Ufaklık Büyüyor Harika olmuş. L200'ün bu eski kasası çok daha güzel bence. Arazi araçları köşeli olunca daha sert görünüyor
  20. Vanguard

Araçlara sonradan Hız Sabitleyici sistem (Cruise Control) uygulamak mümkün müdür

Ynt: Araçlara sonradan Hız Sabitleyici sistem (Cruise Control) uygulamak mümkün müdür sonuç olumlu oldu mu acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri