Arama sonuçlarınız

1. Vanguard

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ben de toyota sevdalısıyım ama bu aralar fiyatları el yakıyor. Patrollerde de kıpırdanmalar başladı, zaten çok az var. Bu nedenle bu pajerolar fena değil diye düşündüm. Hem dizel, hem fiyatları makul, hem de japon :)...

2. Vanguard

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) 40 kasayı unutmayalım :)
  3. Vanguard

80 kasa arayanlara

Ynt: 80 kasa arayanlara Bu arada aracın fiyatı 18'e inmiş arkadaşlar, düşünen varsa :D

4. Vanguard

80 kasa arayanlara

Ynt: 80 kasa arayanlara Toyota ikinci eli baya bir zamandır fahiş. Sonra 2 yıl önceye kadar pajerolar galerilerde 23-28 arası iken 30'u aştı. Şimdi sıra Patrollerde. 6 ay içinde daha da fiyatlandı. Yıllar geçiyor bu araçlar altından yapılma galiba giderek fiyatlanıyor. İnsaf VX80, 100'e...
  5. Vanguard

2003 - 2005 Toyota Hilux 2.4 Dizel

Ynt: 2003 - 2005 Toyota Hilux 2.4 Dizel Yeni Hilux bu mu, yoksa araç sahibi tarafından mı modifiye edilmiş? Ön ızgara dışında hiç bir değişiklik yok, bu ancak makyajlama olur bence. Ben daha köşeli ve cüsseli olur, şöyle Toyota tacoma ya da tundraya benzer diye düşünmüştüm ama beğenmedim valla.

6. Vanguard

80 kasa arayanlara

Ynt: 80 kasa arayanlara Bu araç yapıldıktan sonra sokakta çizilirse üzülmeyiz işte, ben bunu ne halden topladım, bi kaç çizik nazarboncuğu olur denir :P

7. Vanguard

Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında

Ynt: Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında Patrol sahibi arkadaşlardan yorum bekliyorum ama pek ses çıkmadı şimdiye dek
  8. Vanguard

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Valla Umut Bey 10 numara yağdan bıkmaktan ve dizel LC60'ı iyi ki satmış olmaktan bahsedince benim de içimi bir ümitsizlik kapladı, yanlış mı yapıyoruz, boşuna mı bu hayallerin peşinde koşuyoruz diye. Baştan söylesenize V8 amerikana geçtiğinizi, içim rahatladı...
  9. Vanguard

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Umut Bey uzun zamandır görünmediniz. Tanışmasak da gezi ve garaj yazılarınızı özlettiniz gerçekten.

10. Vanguard

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Bence de süper bir araç

11. Vanguard

Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011)

Ynt: Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011) Harika bir uzun yol gezisi olmuş gerçekten.
  12. Vanguard

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Kürşad Bey kamp aracı olarak Ford Excursion ya da Expedition düşünmez misiniz. Offroad yeteneği kısıtlı ama uzun yol ve kamp için mükemmel. Neredeyse karavan gibi :) 5.75 boyunda, 3 ton'dan fazla, suburbandan bile büyük :) 6.0 dizeli bile 20litreden fazla mazot...

13. Vanguard

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Kürşad Bey Patrol 2.8 dizeller inanın benim de aklımdaydı ama piyasada o kadar az sayıda var ki bulmak çok güç. Ayrıca Toyota hakkında yine bir bilgi alışverişi, servisi, parçası vs. biliyoruz hepimiz, sizler gibi deneyimli arkadaşlarımız sayesinde, ama Nissan...
  14. Vanguard

Prado - VX 100 Arasındaki Fark Nedir?

Ynt: Prado - VX 100 Arasındaki Fark Nedir? Konu başlığı farklı olunca, hilux aşığı arkadaşlar bile sizin aracın şahane resimlerini görememiş. Genelde hilux'ın tipini beğenmem ama bu makyajlı modeline kimse hayır demez herhalde. Sade ve şık gerçekten.
  15. Vanguard

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sonunda dönüp dolaşıp bi tane 60 alacağız galiba. Biraz pazarlıkla 15-16'ya da kapatılabilirler bence. Ayrıca ormandakiler ne kadar hırpalansalar da şahıstakilerden daha iyi bakılırmış hissi var bende. Yurt dışında adamlar eski arazi araçlarının bakımını yapıp...

16. Vanguard

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Burada bişeyler var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1987-model-4x4-lant-gurizer-56196970/detay/
  17. Vanguard

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Dünyanın en pahalı 2. el land cruiserları bizdedir herhalde. Yabancıların fiyatlarına bi ara bakmıştım, artık sinir olmamak için bakmıyorum.
  18. Vanguard

Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında

Nissanın 4. nesli olan Y60 tam alınacak bir arazi aracı. Avustralya'da Toyota ile neredeyse başabaş kullanılan bir model. Daha önceden Land Cruiser 60 serisini baya incelemiş ve hayran kalmıştım. Ancak şu aralar Patrol'un bu kasasına sarmış durumdayım. 2.8 dizel motorlu olması, arazide dayanıklı...

19. Vanguard

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek Bir hilux bundan daha güzel olamazdı. Güle güle kullanın. Bu arada Mücahit Bey dizel bir land cruiserın yerini yine dizel bir landcruiser doldurur diye düşünüyorum. Yeni projenizi merak ettim gerçekten, Siz satıcam diyince benim içim kıyıldı valla :)
  20. Vanguard

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Hayırlı olsun. Salonda içinde oturup çay içip televizyon izleme olayı çok hoşuma gitti, beni gülümsetti valla. Ben de alsam içinden çıkmam diye düşünüyordum, demek duygular benzer oluyormuş :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri