Arama sonuçlarınız

1. Vanguard

VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM

Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM Çok faydalı oldu bizim için bu, teşekkürler.

2. Vanguard

2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011) İzleyenlerin arasında mat siyah renkte şahane bir VX80 var. Bizimkilerden birinin aracı mı acaba?
  3. Vanguard

Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon İzlemesi büyük keyif. Kolay gelsin.

4. Vanguard

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor takip
  5. Vanguard

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ben buldum :) Digiturk TV Guide'a göre: Bu hafta yok ama Pazar-21.50-22.45 ve P.tesi-20.55-21.50'de var. Sonraki tarihler henüz gösterilmiyor.

6. Vanguard

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar Digiturk'te Nat geo adventure kanalında Amazona Yolculuk adlı belgeselde 2 Toyota Hilux, 70 günlük bir yolculukla Amazonu aşıyor. Dün (18 nisan pazartesi) başladı ilk bölümü. Ancak haftanın hangi günleri bilmiyorum, takip etmek lazım. Ben bayıldım...

7. Vanguard

2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası"

Ynt: 2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası" Tank gibi araç. Sitede çok az var. Merakla takip ediyoruz.
  8. Vanguard

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Araçları kıyaslarken duygusal yaklaşmamız çok normal, çünkü bizim ise ya da sempati besliyorsak onun her konuda en iyi olmasını istiyoruz hep. Ama bunu yarıştırmak olarak düşünmemek lazım. Zaten sorarken bir marka savaşı çıkarmaktan hep çekinerek soruyorum. Benim buradan...
  9. Vanguard

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Değerli tecrübeleriniz yol göstermeye devam ediyor. Çok teşekkürler.

10. Vanguard

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Kürşat Bey ben şimdiye kadar daha çok toyota kısmına takıldığım için, bir de daha önceden bir toyota binek araba sahibi olduğum için toyotayı sorunsuzluk yönünden çok iyi tanıyorum. Aklımızda toyota motoru ölmez gibi bir düşünce oluştu. Ancak mitsubishi hakkında pek bir...

11. Vanguard

Kırsal Motorinsiz ne yapalım..

Ynt: Kırsal Motorinsiz ne yapalım.. Umut Bey kararınıza üzüldüm doğrusu. Ben sizden bir 80 projesi bekliyordum. Vazgeçmeyin. Aynen ben de offroad yerine uzun yol gezilerini tercih eden biriyim sizin gibi. Offroad'un keyfi, adrenalini başka olabilir, fakat ben görmediğim ve merak ettiğim yerleri...
  12. Vanguard

ANDOFF - ODTU Most Çamkoru Gezisi 13 Mart 2011

Ynt: ANDOFF - ODTU Most Çamkoru Gezisi 13 Mart 2011 Konvoy mükemmel görünüyor gerçekten, öndeki defender'a bittim.

13. Vanguard

Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle. Aracın sesine bayıldım. Bi kaç işlemle tamamen değişmiş valla ilk haline göre. Sonra arazide keyfini çıkarmak kalıyor. Hayat bu işte. Güle güle kullanın.
  14. Vanguard

Land Cruiser BJ60 modelin artıları eksileri

Ynt: Land Cruiser BJ60 modelin artıları eksileri Ben de üzülüyorum gerçekten dışarıdan birileri para kazanmak amacıyla buradan aldığı araçların üzerine daha da fazla koyarak kısa bir süre sonra satmaya çalışıyor, demek ki adamın niyeti binmek değil. Sahibindende bu aralar bi kaçtane mevcut...
  15. Vanguard

Ynt: Land Cruiser BJ60 modelin artıları eksileri Sahibindene şimdi baktım haklısınız fiyatlar o aralıkta. Ama ben aşkındaki 60'a kafayı taktığım için herhalde aklımda hepsi öyle kalmış.

16. Vanguard

Ynt: Land Cruiser BJ60 modelin artıları eksileri Dizeline en az 30 civarı istiyorlar aslında pek de uygun değil. 35 verip benzinli 80 serisi daha mantıklı gibi sanki, en azından kilometresi bi nebze daha düşük olabiliyor.
  17. Vanguard

Ynt: Land Cruiser BJ60 modelin artıları eksileri İyi bakılmışını bulmak mümkün olduğu takdirde harika olur, ama zor tabi, yanılıyor muyum?
  18. Vanguard

Satılık 1993 Model 3.0 V6

Ynt: Satılık 1993 Model 3.0 V6 Araç çok güzelmiş gerçekten, hayırlı olsun.

19. Vanguard

Acil Satılık 2004 Grand Vitara

Ynt: Acil Satılık 2004 Grand Vitara Teşekkür ederim Can Bey, hayırlı olsun diyorum ben de.
  20. Vanguard

Acil Satılık 2004 Grand Vitara

Ynt: Acil Satılık 2004 Grand Vitara Şaka bi yana aracınız çok güzel gerçekten, 3 cm yükseltildi yazmışsınız, nasıl yapıldı acaba bu işlem sormamın sakıncası yoksa.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri