Arama sonuçlarınız

1. Vanguard

Acil Satılık 2004 Grand Vitara

Ynt: Acil Satılık 2004 Grand Vitara Çok güzel bir araç. Şu anda param olsa plakasını GS ve 51 yapar alırdım ben de :D

2. Vanguard

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İkisini de daha önceden izlemiştim. İlkinde 40 serisi çok sade, sert karakterli güvenilir bir araç. İkincisinde ise Land cruiserın yanında diğerleri, özellikle RR, sanki 20 yıl daha eskiden kalan modası geçmiş bir arazi taşıtı gibi kalmış.
  3. Vanguard

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Forumda 40 serisi bi derece mevcut da, 60 serisinin eksikliği hissedilmeye başlandı. Neredeyse hiç kalmadı bu klasikten

4. Vanguard

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution ilgiyle izliyoruz.
  5. Vanguard

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bartın plakalı ilginç.

6. Vanguard

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Resimdeki 4 Runner 74 plaka? Araç İstanbul'da değil mi?

7. Vanguard

4x4 Dergi

Ynt: 4x4 Dergi Harika. Offroad konusunda Türkiye'de çok az kaynak var, hemen sık kullanılanlara ekliyorum.
  8. Vanguard

BJ 70 Nerden Nereye ??

Ynt: BJ 70 Nerden Nereye ?? Şahane olmuş, elinize sağlık.
  9. Vanguard

Toyota LC 70 Türkiye'ye Özel İstek Üzerine Getirilebiliyormu?

Ynt: Toyota LC 70 Türkiye'ye Özel İstek Üzerine Getirilebiliyormu? Sitede sanırım 9 tane 70 serisi var ama sadece 1 arkadaşımız resimlerini paylaşmış bizle. Keşke diğerlerini de görebilsek.

10. Vanguard

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Kürşad Bey yeni aracınız hayırlı olsun. Sizin pajeroyu aşkın'da ben de görmüştüm. Tertemiz bir araç. Fiyat konusunda pazarlık payı oldu mu acaba, sormamın sakıncası yoksa?

11. Vanguard

4 inç 35 MT land cruiser VX 80 game over

Ynt: 4 inç 35 MT land cruiser VX 80 game over Bir süredir toyota bölümündeki sessizliğin böyle bir bombayla bozulacağını biliyordum valla. Nefis bir araç olmuş.
  12. Vanguard

Roll Cage ya da koruma barları hakkında

Ynt: Roll Cage ya da koruma barları hakkında Çok teşekkür ederim, demek ki bu olay arazide oldukça önemliymiş.

13. Vanguard

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım Bilgi için çok teşekkür ederim.
  14. Vanguard

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım Geçen sene nette hem tem servis, hem de garaj toyo vardı. Garaj toyoda yapılmış 2. el toyotalar vardı, onları da inceliyorduk. O yüzden merak ettim. Bu sene tem servis'in sitesi duruyor ama garaj toyo'nun sitesi kayıp.
  15. Vanguard

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım Geçen yıl garaj toyo'nun internet sitesi vardı, girip bakıyorduk, bu sene yok. Ne oldu orası kapandı mı, yoksa sadece sitesi mi kapalı? İstanbul'da olmadığım için bilemiyorum.

16. Vanguard

Toyota Land Cruiser VX 80 4.2D-Prado 3.0D-SSRX Surf 2.5TD

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 80 4.2D-Prado 3.0D-SSRX Surf 2.5TD Prado güzelmiş gerçekten
  17. Vanguard

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
  18. Vanguard

Toyota land cruiser tanıtım

Ben bayıldım valla. Müzik de tam uymuş. http://www.youtube.com/watch?v=pc9q_QHtbCE

19. Vanguard

Ağva 25-07-2010

Ynt: Ağva 25-07-2010 Ağva'da değil ama küçükken Karasu, Kerpe ve Kefken'de çok denize girmişliğim var, biraz da o yüzden Karadenizden çekinirim :) Ama resimler şahane gerçekten. Pırıl pırıl çıkmış hepsi. Kartpostal gibi. Ben çamurda offroaddan ziyade böyle uzun gezileri, keşfedilmemiş...
  20. Vanguard

Land cruiser 76 hakkında

Ynt: Land cruiser 76 hakkında Valla önceki resimleri nasıl göndermişim bilemiyorum ama bir türlü aracın diğer resimlerini gönderemedim. Evet arkalar makaslı, teyp sonradan takılma değil orijinal, toyota diyor üzerinde. Resimleri ekleyemedim ama linki vereyim en azından...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri