Arama sonuçlarınız

1. Vanguard

Land cruiser 76 hakkında

Ynt: Land cruiser 76 hakkında En üstteki benim gönderdiğim 2010 model imiş ve themotorreport sitesinden (Avustralya), sonraki beyaz olan ilki o da caradvice sitesinden o da 2008 modelmiş galiba (Avustralya), en son olan ise Rusya'dan alınma galiba. Onun model ve özelliklerini bilmiyorum...

2. Vanguard

Land cruiser 76 hakkında

Ynt: Land cruiser 76 hakkında Resimler şahane gerçekten
  3. Vanguard

Roll Cage ya da koruma barları hakkında

Bir ara 4Runnerlar ile ilgili yabancı kaynaklara bakarken ABD'de ilk yıllardaki 4Runnerların özellikle yandan çarpmalara karşı çok eleştiri aldığını okumuştum. Bi Land Cruiserlarda böyle bir problem olacağını pek düşünmüyorum ama bizde de çok bulunan 1993 model 4Runnerlar ve benzeri hiluxlarda...

4. Vanguard

Land cruiser 76 hakkında

Ynt: Land cruiser 76 hakkında Tam Türkiye'ye göre ne çok büyük, ne de küçük.
  5. Vanguard

Land cruiser 76 hakkında

Ynt: Land cruiser 76 hakkında Dediğim aracın kodu farklı olabilir ama işte bu resimdeki Land cruiser

6. Vanguard

Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum.

Ynt: Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum. Ben 7 koltuklu diye biliyorum. XL7 da oradan geliyor olmalı.

7. Vanguard

Land cruiser 76 hakkında

Otomobil firmaları her modeli belli bir amaca yönelik üretiyorlar. Aynı görevi görecek 2 farklı aracı üretmenin mantıksız olduğunu düşünüyorlar haklı olarak. Örneğin Toyota Land cruiser'ı farklı, Toyota Rav4'ü farklı, hilux'ı başka amaçla üretiyor. Land Cruiser 76 da şahane bir model gerçekten...
  8. Vanguard

Satılık 1993 Toyota 4Runner

Ynt: Satılık 1993 Toyota 4Runner Haklısınız, ben benim gibi bir arazi aracı almayı düşünenler için söylemiştim. Binek arabanın taksitleri bitmiş olsa hiç kaçırmazdım, üzülmedim desem yalan olur. Ama en azından site içinden arkadaşlar kaçırmasın bence, aracın geçmişinin de belli olması en büyük...
  9. Vanguard

Ynt: Satılık 1993 Toyota 4Runner Böyle bir araca fiyat çok uygun, ama herkesin maddi durumu benim gibi sıkışık galiba, yoksa kaçacak araba değil bence.

10. Vanguard

Pickup'larda makas yerine

Ynt: Pickup'larda makas yerine Ben de aracın ağırlığı ile ilgili olabileceğini düşünmüştüm daha önceden. ABD'de Ford F150 ya da chevroletin pikapları var çok büyük ve acayip satış rakamlarına ulaşmış. Konfor sorunları olduğunu duymadım hiç.

11. Vanguard

Ynt: Pickup'larda makas yerine Teşekkür ederim, bir gecede 6 cevap birden gelmiş, hepsi değerli bilgiler benim için. Teoride mükemmelleştik sayılır artık bir de araç alıp pratiğe döksek harika olur :)
  12. Vanguard

Arkadaşlar saçma bir soru olabilir ama bilgisizliğime verin lütfen. Geçenlerde bir mitsubishi L200 pick-up a bindim. Dışarıdan çok güzel görünen bir araç olmasına karşın tüm yolculuk arka koltukta zıplayarak geçti. Bunun sebebi sanırım arkadaki makaslar. peki bir pick-up'da eğer yük...

13. Vanguard

Ynt: Satılık 1993 Toyota 4Runner Aracınız çok güzel gerçekten. Yakıt sarfiyatı nasıl acaba?
  14. Vanguard

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: XL7 yakıt sarfiyatı Estafurullah ne demek, buradaki sohbet benim için hem çok keyifli, hem de öğretici. Göz doktoru arkadaşınızın adını duymadım ama bir şekilde tanışırsam ya da görüşürsek iletirim mutlaka.
  15. Vanguard

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: XL7 yakıt sarfiyatı Bunları biliyorum önceden :) Takip ediyorum sizin yazılarınızı ve resimlerinizi. Ben yeni gezi ve resimler geldikçe dedim. Teşekkürler, selamlar.

16. Vanguard

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: XL7 yakıt sarfiyatı Süpermiş, desenize en büyük boy dizel suzuki, en küçük benzinli suzukiden az yakıyor. Teşekkür ederim. Bu arada arabanızla ilgili resim ve yeni görüşlerinizi de bekliyoruz, zira sitede XL7 sahibi arkadaş çok az.
  17. Vanguard

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: XL7 yakıt sarfiyatı Bilgiler çok yararlı ama sadece 2 arkadaşımız mı var XL7 kullanan?
  18. Vanguard

Patara, Kalkan, Kaş Gezimizden Fotoğraflar :))

Ynt: Patara, Kalkan, Kaş Gezimizden Fotoğraflar :)) Fotoğraflar gerçekten harika. Ben kendi adıma her zaman offroad yerine bu tip uzun keşif gezilerini daha çok sevdim. Mükemmel bir tatil olmuş.

19. Vanguard

XL7 yakıt sarfiyatı

XL 7 kullanan arkadaşlar aracın benzinli (2.7cc) ve dizel (2.0cc) versiyonlarının yakıt sarfiyatı nedir acaba?
  20. Vanguard

Vitara LPG Yakıt?

Ynt: Vitara LPG Yakıt? Bir de XL7 sahibi arkadaşlar ne kadar yakıyor onu merak ediyorum ben de. Benzinli (2.7cc) ve dizel (2.0cc) olarak

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri