Arama sonuçlarınız

1. Vanguard

Land Cruiser 1. araç mı, hobi aracı mı?

Diğer araçlarla ilgili bölümleri de takip ettiğim için, o bölümlerdeki modellerin sık sık 1. araç olur mu, yoksa sadece offroadda ya da şehir dışında kullanılabilen bir hobi aracı mı oldukları ile ilgili tartışmalar yapılır hep. Sizce Land Cruiser cüssesi, yakıt durumu, kullanım rahatlığı ve...

2. Vanguard

Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri

Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri Çok güzelmiş gerçekten, hemen sık kullanılanlara ekliyorum. Teşekkürler.
  3. Vanguard

Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar

Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar Tüm bu bilgiler toyota bölümü için çok faydalı oldu bence. Böyle açıklamalar hem benim gibi yeni başlayanlara yol gösterici olmakta hem de bölümü teknik olarak çok zenginleştirmekte. Araçları tanıma açısından da yararlı olmakta ayrıca. Ben...

4. Vanguard

Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar Çok teşekkür ederim, benim için çok faydalı oldu açıklamalarınız. Ben siteye katıldığım ilk 6 ay defender'a olan hayranlığımdan dolayı uzun bir süre Land rover kısmında bulundum. Daha sonra defenderla uzun yol yapmanın eziyet olabileceği...
  5. Vanguard

Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar Çok teşekkür ederim, hemen yazıyorum, aracımı belirlerken de tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

6. Vanguard

Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar Kimse cevap vermemiş. En azından yakıt sarfiyatları, kullanım yönünden benzerlik ve farklılıkları yok mu acaba bu iki aracın?

7. Vanguard

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sadece okuyucu olarak katıldığım foruma sonunda aklımdaki soruları size sorarak yazar olarak da katılmaya hazırım diye düşündüm. Yakında bu araçlardan birini almak ümidiyle size danışıyorum. Elimdeki para LC 60 serisi bir araç almaya yeter durumda, ancak yaşı...
  8. Vanguard

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkadaşlar. 35 yaşındayım, Bartın'dan yazıyorum. Burada Üniversitede öğretim üyesiyim. Gezenbilir ile yaklaşık 6 ay önce tanıştım. Bu siteyi önceleri sadece gezi amacıyla okumaktayken şimdilerde beni bir offroad meraklısı haline getirdi. Henüz bir arazi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri