Arama sonuçlarınız

1. ufuk

Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009)

Arkadaşlar, gerekli girişimlerde bulundum. Fizibilite çalışmalarım devam ediyor... Biraz sabır lütfen ;D ;D yahu bu arada bir tek ben mi deklanşöre bastım. Diğerleri nerelerde ??? www.turkiyeyahudileri.com adresinden her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz...

2. ufuk

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) Yani onuda tek geçerim ;D Ufuk Abi şimdi sende öyle bir şey söyledinki varya... ::) gidecen çantayı açacan, makineyi eline alacan, gelece, usb kablosunu takacan, fotoları pc'ye aktaracan, oradan resize yapıp buraya...
  3. ufuk

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) Gezimize katılan tüm arkadaşlara teşekkürler iyi bir hafta sonu geçirdik hep beraber. Ayrıca Yemek Dünyasındaki favorim olan "Körili Tavuğu" beğendiğinize sevindim... Hatice, sana ayrıca teşekkürler kahve için ;)

4. ufuk

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) Kim demiş ??? bir çok kez tripod ile girdim ve çektim ;)
  5. ufuk

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Tüm zorlukların üstesinden geliriz. ;) Murat Hocam Söz vermeyeyim ama gelmeye çalışacağım.

6. ufuk

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) Geziye katılacak olan arkadaşlar tripodlarınızı almayı unutmayınız. Zira içeride flaş kullanılmayacak ;)

7. ufuk

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Bana da yer açın ;) :D
  8. ufuk

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) 1- Zeynep Esra Tez 2- Ufuk Sarıgül 3- İlknur Sarıgül 4- Sedat Açıl 5- Ayşe İzci 6- Ufuk SARNIK 7- Belgin Zeytin 8- Esra Akeroğlu 9- Mustafa Tekiner 10- Emine Tekiner 11- Selçuk Akerman 12- Pınar Karaçar 13- Kadir Sümerkent...
  9. ufuk

Arkadaşımız Serkan Kara (eksperoto) nın Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Serkan Kara (eksperoto) nın Doğum Günü Kutlu Olsun Serkan hocam doğum günün ve bayramın kutlu olsun

10. ufuk

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) 1- Zeynep Esra Tez 2- Ufuksarıgül. (UFUKK) 3- Sedat Açıl 4- Ayşe İzci 5- Ufuk SARNIK

11. ufuk

Arkadaşımız Reha'nın (reha) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Reha'nın (reha) Doğum Günü Kutlu Olsun Reha abi doğum gününüz kutlu olsun :)
  12. ufuk

Murat Vural (mrtvural) Arkadaşımızı Tebrik Ediyoruz..

Ynt: Murat Vural (mrtvural) Arkadaşımızı Tebrik Ediyoruz.. Murat hocam sende bu sanatsal güç olduktan sonra var ya... :D :D :D Tebrikler... ;)

13. ufuk

Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009) iyi boyandık ve boyadık ;)
  14. ufuk

2010 Yamaha Modelleri

Ynt: 2010 Yamaha Modelleri kıskananlar çatlasın ;D
  15. ufuk

2010 Yamaha Modelleri

Ynt: 2010 Yamaha Modelleri kendileride pek uzun sayılmazlar yani ;) ;D ;D

16. ufuk

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu yaşa ve gör. ;) hayatta iyi yada kötü her şeyi tatmalı, yaşamalı, görmeli ve hissetmelisin. işte hayattan zevk budur. :D :D
  17. ufuk

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Bir serbestçi olarak tavsiye ederim... ;) Çok farklı bir zevk hiç bir şeye benzemiyor adrenalin yaşayabileceğin en üst seviyelere çıkıyor 8) Ama atlamayalı 13 sene oldu en son askerde atladım. Şimdi yamaca merak sardım. Eğer yamaç düşünürsen formumuzda...
  18. ufuk

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu selam daha önce paraşüt başlangıç eğitimi aldınız mı?

19. ufuk

Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) eee öyle yapacağız zaten :D
  20. ufuk

Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) mustafa sana da hayırlı işler bakıyorum ninewest takılıyoruz ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri