Arama sonuçlarınız

1. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Ekrem'in dediği doğru diğer seferler kaldırılmadan yapmak lazım.

2. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Samsun-Amasya-Sivas ve Konya-Karaman'ı yapacağım baharda bir aksilik çıkmazsa. Aslında çok fazla alternatif var. Ben kampingleri araştırıyorum işte. Çadırla konaklamayı düşünüyorum.
  3. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu İstanbul'dan bandırmaya geçip oradan trenle bir ege turu düşünülebilir alternatif olarak. Türkiye'nin en yaygın tren ağı zannedersem Ege Bölgesinde.

4. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Başka sefere inşallah dostum. İlkbaharda Samsun-Sivas arasını düşünüyorum. Bakalım okulun durumuna göre karar vereceğim. Zira bu sene bitmesi lazım :D
  5. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Final haftam yoksa güzel olabilirdi. Ayın 23'üne kadar final haftam devam ediyor. :) Sonrada 1 haftalığına İstanbul'a gideceğim.

6. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Bu ay sonunda sanırım son kez trenle istanbul'a gidip geleceğim. Böyle bir şey paylaşman iyi oldu :D Bende o bileti saklayayım bari. Belki bir daha aynı trenler çalışmayacak.

7. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Haydarpaşa-Konya seferleri için belki Eskişehir-Konya koyarlar ümidi taşıyorum. Yoksa şöyle bir saçmalık var. Eskişehir'den Konya'ya hızlı tren ile gitmek isteyen biri eğer öğrenci ise 20 TL ödeyip Eskişehir-Polatlı bileti alacak ardından gene 20 TL ödeyip...
  8. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Şu anda ulaşım kısıtlı da olsa var. Ancak 1 Şubat itibariyle tamamen duracak dediler Eskişehir istasyondan.
  9. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Medford'un bir başlığı var oradan da takip edebilirsin. Bu başlığı da güncel tutarız tabi ki. :)

10. Nevmeram

Aizanoi Antik Kenti (Kütahya)

Ynt: Aizanoi Antik Kenti (Kütahya) Zamanında bir rehber abimiz. "Köyü taşıyıp, oraları kazsalar. O toprakların altından ikinci efes çıkar" demişti. Gerçekten çok büyük bir tarihi değer yatıyor. Ancak ne tanıtımı var ne de gidip gezen.

11. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Bende çok memnun oldum dostum. Ankara'ya gelince haber ederim mutlaka. Tren organizasyonu harika olur. :) Herkese güzel yıllar :)
  12. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Doğu Ekpresinin son seferinde gördük. Ekrem'i (medford) ile kısa bir görüştükten sonra kendisi Ankara'ya doğru yola çıktı. Sanırım şu saatlerde hala trendedir :)

13. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Eğer müsait olursanız Eskişehir'de olduğunuz vakit size eşlik edebilirim. Eğer bir aksilik çıkmazsa. Özelden numaramı atıyorum.
  14. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Programım olmasa katılmayı isterdim.
  15. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Bu arada zamanında TRT'nin yaptığı bir belgesel vardı. Paylaşayım dedim. Böyle link vermek yasak mı bilmiyorum. Eğer sorun olursa kaldırılabilir. http://filmindirt.org/belgesel-filmler/5587-trt-icinden-tren-gecen-sehirler-tvrip/

16. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Aslında işin özeti "Tren dediğimiz şey demirden, demiryolcu ise insan. YHT’nin içine de demiryolcu olmadıktan sonra…" aynen bu.
  17. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Aynen katılıyorum. Şu öğrencilikte son senemde umarım trenle kısa bir tur yapacağım bir aksilik olmazsa tabi.
  18. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Aynen katılıyorum. Hızlı trenlere karşı değilim ancak bu süreç kesinlikle treni her kesimin elinden alıp lüks bir ulaşım aracı yapacak. Bu neden olacak medford'un da dediği gibi eninde sonunda TCDD özelleşecek. O zamanda bu hatlar satılacak. Şimdiki gibi trenlerde...

19. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Benim gibi İstanbul-Anadolu arasında tren kullananlara kötü haberim var. 2013 sonuna kadar İstanbul'dan Anadolu'ya tren seferleri 31 Ocak tarihinden itibaren kaldırılıyor. İstanbul-Anadolu bağlantısı kesiliyor. Bu özellikle öğrenciler için çok ama çok kötü bir haber...
  20. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Çok teşekkürler Medford. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri