Arama sonuçlarınız

1. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Ellerine sağlık. Güzel bir gezi olmuş Medford. Bu arada Adana'dan Gaziantep'e tren seferleri var mı?

2. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu İyi seyahatler :) Dönüşte izlenimlerinizi bekliyoruz.
  3. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Ankara ve Eskişehir tren ile ulaşım konusunda şanslı şehirlerden. Bu yeni yolculuğunuzun izlenimlerini en kısa zamanda merakla bekliyorum. :)

4. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Evet Meram ile gideceğim sanırım. Tarsus ile ilgili tecrübelerini merakla bekliyorum. Bu arada hangi şehirdesin? Yani bu tren yolculuklarında nereden hareket ediyorsun?
  5. Nevmeram

Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında..

Ynt: Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında.. Bu mevsimde mantıklı olabilir. Ancak genel olarak kamp yeri olup olmadığını merak ediyorum :) Sadece meraktan yani :)

6. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Mantıklı 2013 imkansız çünkü zaten Bilecik'de sorun var gibi şeyler duydum. Sanırım oradaki coğrafi yapıdan dolayı biraz yavaş ilerliyormuş. Bana Eskişehir-Konya yıl sonundan önce açılacak denmişti fakat pek de mümkün gözükmüyor. Dediğiniz gibi 2014'de seçim yatırımı...

7. Nevmeram

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Bilgilendirici ve güzel bir yazı olmuş fotoğraflarla birlikte. Trenle seyahat etmek isteyenler için hem bilgilendirici hem de cesaretlendirici bir yazı.
  8. Nevmeram

Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında..

Ynt: Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında.. Gezinizi gerçekleştirdiniz mi?
  9. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Düşük bir ihtimal diye düşünmüştük. Ancak sanırım o şekilde olmayacak. Dediğim rotalarda tren ile seyahat edeceğim. Umarım yakın zamanda da Ekişehir-Konya arası direk YHT seferleri başlar.

10. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Benimde aklımda 3 tane rota var. Eskişehir-Manisa(Kırkağaç-Salihli ve Manisa Merkez)-İzmir(Selçuk ve İzmir Merkez)-Aydın-Denizli(Pamukkale) üzerinden Eskişehir'e geri dönmek. Diğeri Konya-Karaman ve duruma göre Adana-Kayseri-Ankara üzerinden tekrardan Eskişehir'e geri...

11. Nevmeram

Tren ile Türkiye Turu

Ynt: Tren ile Türkiye Turu Bende bir tren tutkunu olarak medford'un yazılarını ilgiye takip ediyorum. Forumda bu konuda en tecrübeli arkadaşımız. Eskişehir'e öğrenci olarak ilk geldiğim günden beri İstanbul-Eskişehir arasını trenden başka hiçbir araçla gitmedim. Genelde gideceğim yerlere tren...
  12. Nevmeram

Temel birkaç soru...

Ynt: Temel birkaç soru... Sedona 701 ve Whistle MIWOK 1163 V gözüme çarpan modeller oldu. Ancak araştıracağım. Sedona 701 bütçeme daha uygun gibi ancak Whistle MIWOK 1163 V uygun fiyata olabilirse olabilir belki.

13. Nevmeram

Temel birkaç soru...

Ynt: Temel birkaç soru... Sedona markasını forumları gezerken çok tavsiye ettiklerini gördüm. Bu aralar araştırma yapıyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
  14. Nevmeram

Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım.

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım. Merhabalar, Uyku tulumu ve çadırı deneme imkanı buldum. Ancak bu aralar derslerin yoğunluğundan dolayı kamp yaparak deneyemedim. Geçtiğimiz cuma günü İstanbul'a gitmiştim. O gece çadırı bahçeye kurup bir gece kaldım. Çadır zaten çok iyi şüphe...
  15. Nevmeram

Temel birkaç soru...

Merhabalar, Kız arkadaşımla elimizden geldiğince yurt içi ve dışında gezmeye çalışıyoruz. Genelde tren, otobüs ya da otostop ile geziyoruz. Ancak bazen her yere ulaşmak mümkün olmuyor. Uzun zamandır aklıımızda bisiklet ile gezebilir miyiz fikri yatmaktaydı. Ancak öğrenci olduğumuz için sınırlı...

16. Nevmeram

Çadır ve Uyku Tulumu Tavsiyesi

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Tavsiyesi Belki aradığınız ürün olabilir. 930 gr ufak bir ürün. Kaz tüyü. Başka bir modelini almıştım bu markanın ancak daha deneme şansım olmadı. Yalnız ilk izlenimim olumluydu...
  17. Nevmeram

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım. Çadır cuma günü elime ulaştı. Bir gün sonrada tulumun bir tanesi geldi. Diğeri tulum yarın geliiyor sanırım. Kullanma fırsatım olmadı henüz ancak ikiside güzel beklediğim gibi. Test ettiğimde buraya yazacağım tekrardan :)
  18. Nevmeram

Ankara-Samsun Yürüyüşü

Ynt: Ankara-Samsun Yürüyüşü Fotoğrafları görürsek hele de bir anlatım olursa yanında harika olur. Çok da faydalı olur bizler için.

19. Nevmeram

Aizanoi Antik Kenti (Kütahya)

Ynt: Aizanoi Antik Kenti (Kütahya) Aizonai maalesef Anadolu'da tanıtılamamış onlarca antik kentimizden biri. Zamanın bölgede rehberlik yapan bir büyüğümüz bize kazılsa ikinci Efes çıkar demişti. Gerçekten etkileyici bir yer.
  20. Nevmeram

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım. Tulum konusunda içimi rahatlattınız :) Eğer hepsiburada.com teslim etmeyi düşünürse kullandığımda izlenimlerimi yazacağım. Umarım memnun kalırım. Mat konusunda sanırım ilk başta şişme mat almayacağım. Bütçeden dolayı. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri