Arama sonuçlarınız

1. Nevmeram

Balkan Flexipass Rota Karışıklığı?

Merhabalar. Bu ara tatilde ortadoğu planlarım iptal olunca yazın kız arkadaşımla balkan turuna karar verdik. Gittik 5 günlük balkan flexipass biletimizi aldık. Ben Yunanistan'a vize başvurusu yaptım ve multi vize aldım. 14 Haziran gecesi otobüsle İstanbul'dan yola çıkacağız. 15'i sabahı...

2. Nevmeram

Suriye-Lübnan-Ürdün için tavsiye

Ynt: Suriye-Lübnan-Ürdün için tavsiye Maalesef geziyi gerçekleştiremedim. Bölgedeki siyasi sorunlar ve okulum ile ilgili ortaya çıkan acil işlerden dolayı. Daha çok okul etkili oldu gitmememde. Yalnız şu aralar özellikle Suriye gidilecek bir yer değil. Ordu sokaklarda geziyor. Sürekli ölüm...
  3. Nevmeram

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Okullar başladı ya iş ve okul arasında pek fırsat olmuyor :) Benim yerime de bağır özlemişimi stadı :D 5 yıl oldu gitmeyeli stada :)

4. Nevmeram

Ynt: Suriye-Lübnan-Ürdün için tavsiye Gezimiz Lübnan'da ki hükümet krizinden kaynaklı iç savaş tehditi ve son dönemde ırtadoğuda olan gelişmelerden dolayı ertelendi. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  5. Nevmeram

Tren Kart

Ynt: Tren Kart okula ve işe aynen devam :D

6. Nevmeram

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Vallahi okulu bırakasım var. Dönem içinde okul ve iş, yazın staj derdi. Bugün süper loto çekiliyor. Bu sefer çıkacak hissediyorum :D Okulu bırakıp tüm dünyayı gezeceğim :D

7. Nevmeram

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Güzel bir fikir. Hatta çok güzel bir fikir. Ancak hem okuyup hem de çalışınca insana pek bir vakit kalmıyor :(
  8. Nevmeram

Tren Kart

Ynt: Tren Kart bu geziyi gerçekleştirdikten sonra yazını heyecanla bekliyor olacağım :)
  9. Nevmeram

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Umarım planınızı gerçekleştirirsiniz. Çok farklı bir coğrafyadan geçeceğine eminim trenin :)

10. Nevmeram

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Evet yazınızı okumuştum. Gerçekten güzel bir yazıydı. Ellerinize sağlık. Trakya seferlerinin başlaması beni de sevindirdi. O tarafa gitmedim hiç trenle. Bende düşünebilirim Trakya'yı :)

11. Nevmeram

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Tamam dostum eğer sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım :) Mutlu yıllar dilerim
  12. Nevmeram

Ynt: Suriye-Lübnan-Ürdün için tavsiye 1500 TL'lik bütçe iki kişi için yeterli midir? Bu konuda fikri olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Aynı zaman da bu rotada gezmiş olan arkadaşlarında tavsiyelerini bekliyorum.

13. Nevmeram

Ynt: Suriye-Lübnan-Ürdün için tavsiye Çok teşekkür ederim. Mesajınızı aldım. Özelden mesaj atamıyorum henüz yeni üye statüsünde gözüktüğümden. :)
  14. Nevmeram

Ynt: Suriye-Lübnan-Ürdün için tavsiye Çok teşekkür ederim cevabınız için. Otobüs ile gitmeyi düşünüyorduk ama daha hızlı olması için taksi ile de gidebiliriz. Telefon numarasını verirseniz çok memnun olurum. Aynı zamanda tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını kutlarım :)
  15. Nevmeram

Ynt: Suriye-Lübnan-Ürdün için tavsiye Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Kimse yanıtlamayacak sanıyordum :) Biz karayolu ile gideceğiz derken Hatay'a kadar otobüsle oradan da Halep'e gene otobüs ile geçmeyi planlıyorduk. Hatay-Halep 10 TL diye gördüm internette bir otobüs firmasında...

16. Nevmeram

Kar Sana Gelmiyorsa Sen Ona Git; Eskişehir

Ynt: Kar Sana Gelmiyorsa Sen Ona Git; Eskişehir Bende Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi'nde okuyorum. Kar topu savaşı efsaneydi. Sanırım gelenekselleşecek artık :D Keşke Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsünü de gezseydiniz. Genelde Eskişehir'i gelenlerin gezmek için uğradıkları yerlerden...
  17. Nevmeram

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Benimde senin planın gibi uçakla Kars'a gidip Doğu Ekspresi ile Eskişehir'e kadar dönmek gibi bir planım var ama ne zaman gerçekleştirebilirim bilmiyorum. Dediğin gibi bir sonraki günkü Doğu Ekspresine binip devam ederek ve o süre içerisinde de bulunduğum şehri gezerek. Bence çok...
  18. Nevmeram

Merhabalar. Ben 27 Ocak-11 Şubat arasında kız arkadaşım ile beraber Suriye, Lübnan ve Ürdün'e gitmeyi düşünüyoruz. İnternette, gezenbilir'de ve forumlarda okumadığım yazı kalmadı diyebilirim. Yalnız bir de kendi sorularıma özel cevaplar almak istedim. :) Gitmiş olan arkadaşların tavsiyelerine...

19. Nevmeram

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Bu arada en son trakya seferleri iptal edilmişti. Ama bayağı zaman geçti üzerinden belki çalışmaya başlamıştır gene.
  20. Nevmeram

Tren Kart

Ynt: Tren Kart Eskişehir'de okuyorum ve yakın yerlere sıklıklara tren ile gider gelirim. İstanbulluyum ve Eskişehir'e gidip gelirken de treni kullanıyorum. İstanbul-Eskişehir arası en pahalı tren 16 lira ve 4-5 saat sürüyor. Binip ineceğin şehirlere göre değişir fiyatı. Eskişehir-Kütahya 5...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri